Nuo 12 žiūriu į žinutę ir tikiuosi kas parašys kad tai netiesa Man tai nesitiki Bet jeigu tiesa, tai nuoširdžiausia užuojauta Nerai, artimiesiems kad ir kaip banaliai skamba, bet guoskitės kad baigėsi žmogučio kančios dabar ji jus globos iš dangaus
Tiesa..ir labai liūdna.
FB žinutė yra paskelbta, kad šiąnakt Kotryna išėjo, artimiesiems palikus daug gražių atsiminimų."Mamų unija"
Nuoširdi užuojauta Nerai, Kotrynos tėveliams ir visiems artimiesiems, draugams. Žmogus gyvas tol, kol neužmirštas...tad visad prisiminkim su meile.
FB žinutė yra paskelbta, kad šiąnakt Kotryna išėjo, artimiesiems palikus daug gražių atsiminimų."Mamų unija"
Nuoširdi užuojauta Nerai, Kotrynos tėveliams ir visiems artimiesiems, draugams. Žmogus gyvas tol, kol neužmirštas...tad visad prisiminkim su meile.
Deja,tai tiesa merginos
Lengvo skrydžio mūsų kovotojai Kotrynai .....
Lengvo skrydžio mūsų kovotojai Kotrynai .....
Labai labai liudna ,tokios zinios labai sukrecia.Styprybes artimiesiems
QUOTE(Rasma @ 2015 01 31, 16:41)
Tiesa..ir labai liūdna.
Ir aš prisidedu prie užuojautos
Nuo ryto nežinau ką parašyti, sukrėtė žinia apie Kotryną.. NERA užuojauta Jums ir mergaitės tėveliams, liūdna iki širdies gelmių.
Užjaučiu kartu su visais, ką čia ir bepasakysi
Kas suprantat raiškai, čia laida apie nuskausminančius ir jų skyrimą onkoligoniams, apie pripratimo baubą. Kai klausiau, prisiminiau Leonile tavo situacija po pirmu chemiju. Tu elgeisi teisingai, nereikia kentėti. Man buvo reikšminga. Stengiausi, bet nesu tikra, kad gerai nukopijavau adresą.
http://www.echo.msk....p/1483414-echo/
Kas suprantat raiškai, čia laida apie nuskausminančius ir jų skyrimą onkoligoniams, apie pripratimo baubą. Kai klausiau, prisiminiau Leonile tavo situacija po pirmu chemiju. Tu elgeisi teisingai, nereikia kentėti. Man buvo reikšminga. Stengiausi, bet nesu tikra, kad gerai nukopijavau adresą.
http://www.echo.msk....p/1483414-echo/
Karme nuoroda teisinga, ačiū. Tik reikia truputi į priekį prasukti
Ingriga, dėl nemigos. Ar pradėjai gerti tamoksifeną ir spindulinį gydymą? Kiek prisimenu, tai man tas pats buvo. Rugpjūčio gale pradėjau gerti tamoksifeną, o rugsėjo gale spindulinį, ir man sutapo, kad prasidėjo nemiga. Aš viską suverčiau spinduliniam, galvojau kad nuo jo tokia reakcija organizmo, bet dabar galvoju, kad gal ir tamoksifenas taip veikia. Nemiegojau kokius tris-keturis mėnesius. Baisiai jaučiausi, nes po spindulinio grįžau į darbą. Sunku buvo susikaupti. Pabandžiau kažkokį raminantį vaistą, bet man nuo jo dar blogiau buvo, negalėjau blaiviai mastyti. Su valerijono žirniukais verčiausi.
Spindulinis nuo kitos sav., nemiga pradėjo jau prieš tamoksifeną kankint, jis gal tik paaštrino
Pagersiu truputi Halsion, praeisiu spindulinę bus ramiau. O paskiau tikiuosi sisitvarkys
Pagersiu truputi Halsion, praeisiu spindulinę bus ramiau. O paskiau tikiuosi sisitvarkys
Gal aš ir naivi, bet netikiu Turint galimybę išgydyti, pašalinti vėžinius susirgimus ir tai slėpti, manau farmacijos kompanijos surastu būdą kaip kitaip pasipelnyti