Ingriga, jei norėsi brūkštelk, galėsim užvešt knygą pirmadienį, vyras važiuos tyrimus priduoti.
Bandykit taip su miegais tvarkytis, o ligoninėj prašykit miegui ir išbandysit. Vyrui buvo išrašę lorafen, jie silpnesni lyg skaitosi. Kai deksametazoną geria ypač su miegais nekas. Bet ir taip būna periodų, kad nesimiega.
Chemija nusikelia, nes vaistų nėra . Tikimės greit atnaujins tiekimą
Dėl plaukų, vyrui ataugo kai trys mėnesiai be chemijos buvo, šiaip ir iki tol vienas kitas išdygdavo, silpni ir reti, skutom. Dabar auga, bet tokie plonyčiai, kaip kūdikio, garbanoti labiau nei ankščiau, matyt chemijos poveikis, ir paslinko kažkiek kai chemiją atnaujino, nekirpom nors retesnis viršugalvis, šilčiau.
Kastuve, pas gydytoją nueičiau kardiogramą pasidaryti, jei reikės echoskopiją. Dar elementai kalio kiekis ir kt. Vyrui padidėjo, po pirmųjų chemijų, iki šiol būna, pagal poreikį naudoja pulsą mažinančius vaistus, bei širdį stiprinančius.
NERA, man panašiau į depresiją.
Dvyne, žinoma kiekvienas išgyvena skirtinai, ir etapų bei periodų visokių. Ypač kai suprastėjo fizinė savijauta, norisi tokios kokia buvo, kai reikia priprasti prie dabartinių galimybių.
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 30, 17:41)
Kaip ten sako, svarbu nesinervinti ir gerai matintis
Taip ir stengiuosi
QUOTE(Angele @ 2015 01 30, 17:55)
Ingriga, jei norėsi brūkštelk, galėsim užvešt knygą pirmadienį
Ok
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 30, 17:41)
Kastuvas džiaugaias gyvenimu, bet rūpinas dėl širdutės. Po gydymų taip pulsas ir neatsistato, virš 80 ramybės būsenoje. Nuėjau sportuot, tai vos kojų neužverčiau, vos pajudu ir pašoka iki 120+. Anksčiau būdavo tarp 60-70 ramybės būsenoje. Nu ir prisiskaičiau jau, kad čia negerai. Tik nežinau, eit pas gydytoją, ar čia menka problema? Ir išvis, nuo ko jis padidėjęs
mamukui mano ir aukstas pulsas ir zemas spaudimas.... labai pastipreja jei pasinervuoja, o pasinervuot visada randa del ko.... tiesa, siuo metu daugmaz stabiliaiiii , bet cia siandien, ryt bus ryt....
neskaiciau skandalingos zinutes, galiu tik numanyti apie ka ji buvo... bet manau, cia tema ir yra skirta visiems ligoniukams ir ju seimos nariams pasidalinti info ir palaikyti vieniems kitus kalbekime, dalinkimes patirtimi, ji naudinga visiems, kas cia uzsuka
QUOTE(ingriga @ 2015 01 30, 15:52)
Jėgų turiu 5 val miego su vaistais Aš miego noriu, tiesiog lūžtu vakare Atsigulu atrodo jau miegosiu ir tik šast ir dingsta miegas Vaistus pradėjau po paros nemiegojimo
Labai pažįstama situacija. Miegas yra labai svarbu. Pailsėti kokybiškai būtinai reikia. Aš pradėjau nuo ketvirtadalio klonazepamo. Paskui , žinoma, buvo pergyvenimai, kad priprasiu. Dėl šventos ramybės nuėjau pas psichiatrą. ir žinot ką man pasakė: tu tik ilsėkis ir sveik, o kai pasveiksi nuo migdomųjų mes tave atpratinsim. Su šituo šūkiu ir gyvenu. Šią vasarą vėl nuėjau pas psichiatrę dėl "pripratimo". Iš karto buvo pasiūlyta schema, kaip keisti ir po truputį atprasti. Bet kadangi streso nemažėja, tai nutariau nieko ir nedaryt. Nepiktnaudžiaukit, bet gerkit vaistukus miegui. Tas be galo svarbu. Vienintelė proga smegenėlėm pailsėti. Gerai, kas gali be to išsiversti, bet jeigu jūs prievartausit save dar dėl vieno dalyko (nemigos ir baimės priprasti), niekam geriau nebus o jūs nuolatos jausitės išvargusi. Čia mano nuomonė, ji nebūtinai teisinga
Pasigirsiu: vėdarų valgiau Įsivaizduojat? Vėdarų. Tiesa, gabaliukas vos už degtukų dėžutę didesnis, bet vėdarai Tokios prabangos jau kelis metus neskanavau. Jėga. Kaip gera gyventi
šiandien besišypsanti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 30, 19:29)
Jėga. Kaip gera gyventi
Kad dažniau čia tokiu emocijų
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 30, 20:29)
Pasigirsiu: vėdarų valgiau Įsivaizduojat? Vėdarų. Tiesa, gabaliukas vos už degtukų dėžutę didesnis, bet vėdarai Tokios prabangos jau kelis metus neskanavau. Jėga. Kaip gera gyventi
Diaugiuosi su tavim
O man ksanaksa paskyrė del širdies ir reikia gerti po 0,25 ryte ir per pietus
del aritmijos ir pulso šokinejimo. Priepuoliai pasidarė lengvesni. O miegui geriu Halcion, vakare puse ir jei pabundu apie 2-3 valanda išgeriu antra puse, man taip paskyre. Taip ir išsimiegu
Kažin kaip Wilow?
Geros denos
Nera Didelė užuojauta visai Kotrynos šeimai ir artimiesiems... Lengvo Jai skrydžio...Meldžiamės...
QUOTE(SensualitY @ 2015 01 31, 12:55)
Didelė užuojauta visai Kotrynos Jūsų šeimai ir artimiesiems... Lengvo Jai skrydžio...Meldžiamės...
???????????????????????????????
Ar tai tiesa? O Dieve, jai visas gyvenimas buvo dar pries akis...
Nera... apkabinu, labai labai labai
Užbėgau pažiūrėti, kokiom nuotaikom gyvenate, nes savaitę be interneto buvau. Ir va čia kaip pas jus.
Tėtė savaitę praleido ligoninėje - darė šlapimo pūslės operaciją (be plaučių auglio dar turime ir šlapimo pūslėje, du atskiri vėžiai, ot tai tau... ). O nuo pirmadienio paskirtas švitinimas plaučiams (operuoti negali), nežinau ar chemiją skirs kažkada. Penktadienį NVI tėtės laukiam išrašant po operacijos, pasirodo ten avarija vandentiekio, ir drabužių kelias valandas iš rūbinės laukėme. Ai, bet čia gyvenimo paįvairinimas.
Mergytės, užduodu klausimą - tėtei po pūslės operacijos grįžus namo ėmė pilvą labai raižyti, skaudėti viską aplink. Pilvas kietas, spėjame, gal viduriai užkietėjo, nes po operacijos (trečiadienį) dar WC rimtai ir nebuvo. Microlax nepadėjo, dabar kažkokių laisvinamųjų įkalė. Net nežinau, ar gerai padarėm, gal kas susidūrė? O gal čia skausmai ir ne nuo to... Temperatūros nėra. Sunerimti labai? Nežinau. Jei turit minčių - ačiū.
Saulelės, laikomės, gerai?. Ir liūdnas žinias girdėdamos - nepasiduodam. Tik dar labiau už rankų susikimbam. Ir dar stipriau tikim.
Užbėgau pažiūrėti, kokiom nuotaikom gyvenate, nes savaitę be interneto buvau. Ir va čia kaip pas jus.
Tėtė savaitę praleido ligoninėje - darė šlapimo pūslės operaciją (be plaučių auglio dar turime ir šlapimo pūslėje, du atskiri vėžiai, ot tai tau... ). O nuo pirmadienio paskirtas švitinimas plaučiams (operuoti negali), nežinau ar chemiją skirs kažkada. Penktadienį NVI tėtės laukiam išrašant po operacijos, pasirodo ten avarija vandentiekio, ir drabužių kelias valandas iš rūbinės laukėme. Ai, bet čia gyvenimo paįvairinimas.
Mergytės, užduodu klausimą - tėtei po pūslės operacijos grįžus namo ėmė pilvą labai raižyti, skaudėti viską aplink. Pilvas kietas, spėjame, gal viduriai užkietėjo, nes po operacijos (trečiadienį) dar WC rimtai ir nebuvo. Microlax nepadėjo, dabar kažkokių laisvinamųjų įkalė. Net nežinau, ar gerai padarėm, gal kas susidūrė? O gal čia skausmai ir ne nuo to... Temperatūros nėra. Sunerimti labai? Nežinau. Jei turit minčių - ačiū.
Saulelės, laikomės, gerai?. Ir liūdnas žinias girdėdamos - nepasiduodam. Tik dar labiau už rankų susikimbam. Ir dar stipriau tikim.