Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(Leonilė @ 2015 01 30, 10:17)
ir as vakar pakraupau nuo tos forumietes postu, o dar save medike vadina.... nors ir negalima taip sakyti, bet pyktis verda ir dar garuoja, tai labai norisi palinketi tam zmogui paciam susirgti sia liga, kad suprastu, kaip mes jauciames sergantieji...
willow, laikykites  4u.gif

Ida1, cia daugybe kartu buvo kartota, kad jeigu nera salutiniu tai tikrai nereiskia, kad chemija neveikia, tiesiog Jusu vyras gerai chemija toleruoja smile.gif pavydziu jam  biggrin.gif
o kaip kraujas?

norali, sekmes Jums vel stojant i musi 4u.gif  nenoriu nuliudinti, bet siame forume esu skaiciusi, kad kai kurioms buna, kad ir topotekano nuslenka plaukai... Bet ne plaukai cia svarbiausia.

Siandien besisypsanti, kaip Jus jauciates? Kazkaip nuolat galvoju apie Jus...
As dar atsigaudineju po chemijos wacko.gif dar po kokiu dvieju- triju dienu bus gerai  rolleyes.gif

O as nezinau is kur ta info pas mane.kad nera salutiniu neveikia chemija. gal ir pati prisigalvojau..Kraujas pries chemija buvo geras.Po chemijos israse tris dienas leisti neupogena,ko anksciau onkologiniam nebudavo g.gif .krauja tikrins tik pirmadieni,pries kita chemo.Leonile berods jusu chemija paskutine.sveikinu su etapo pabaiga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 01 30, 10:28)
O as nezinau is kur ta info pas mane.kad nera salutiniu neveikia chemija. gal ir pati prisigalvojau..Kraujas pries chemija buvo geras.Po chemijos israse tris dienas leisti neupogena,ko anksciau onkologiniam nebudavo g.gif .krauja tikrins tik pirmadieni,pries kita chemo.Leonile berods jusu chemija paskutine.sveikinu su etapo pabaiga 4u.gif

ida1 nepergyvenk kad nėra šalutinių, mano tėtis šiandien kaip tik atvažiuoja lašintis 8 "trumposios" chemijos (jau turėjo 8 "ilgas" ten 5val lašina, ir 7 trumpas po 1 val lašinimo) tai jam tik po "ilgų" būvo šiek tiek bloga, t.y. jis sako jaučiuosi kaip "pachmelingas" biggrin.gif o rezultatai - liux, zaraza traukiasi ax.gif Viskas bus liux, svarbu gydimas vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyteee @ 2015 01 30, 11:34)
ida1 nepergyvenk kad nėra šalutinių, mano tėtis šiandien kaip tik atvažiuoja lašintis 8 "trumposios" chemijos (jau turėjo 8 "ilgas" ten 5val lašina, ir 7 trumpas po 1 val lašinimo) tai jam tik po "ilgų" būvo šiek tiek bloga, t.y. jis sako jaučiuosi kaip "pachmelingas" biggrin.gif o rezultatai - liux, zaraza traukiasi ax.gif  Viskas bus liux, svarbu gydimas vyksta  mirksiukas.gif

aciu uz gera zodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ida1 @ 2015 01 30, 09:28)

O jusu - mano gydytoja sake man pirmos konsultacijos metu, kad kai nera salutiniu, reiskia kad didzioji dalis vaistu vezines lasteles pasiekia ir sveiku nepaveikia, tai zmogus nieko ir nejaucia biggrin.gif

Nu zodziu, mitu visokiu prikurta apie tai ar veikia chemoterapija ar ne, bet tai tik mitai... dziaukites, kad gyvenimo kokybes chemija negadina ir viskas smile.gif
Atsakyti
Mane vakarykštis postas irgi labai suerzino doh.gif Reiktu nekreipti į tokius dėmesio, bet nepavyksta doh.gif Manau normalus žmogus turėtu suprasti, kad negalima tokių žinučių čia rašyti blush2.gif Bet gal iš mūsų susierzinimo pasikrovė energijos mirksiukas.gif
Šeimos gyd. prašiau vaistų miegui, o ji klausia kokius rašyti g.gif tai iš kur aš žinau kokius doh.gif Aš išsimiegoti noriu blush2.gif Ir vis melotaniną siūlo, bet miego aš noriu, tik užmigti negaliu, jungiklis kazkoks galvoje doh.gif
Kartais net nepatogu rašyti, nes mano problemos palyginti su jūsų chemijomis ir kitkuo tokios mažos blush2.gif
Tikiuosi Willow atsigavo g.gif idos žinios neblogos thumbup.gif Leonile lengvesnio "pachmielo", Nera kaip jūsų reikalai g.gif Šiandien besišypsanti kaip jūs g.gif Kastuvas džiaugiasi gyvenimų thumbup.gif
Atsakyti
ida, netikėk tu tais mitais. Jei paskaitytum senesnes temas ne viena chemijų mtu net į darbą ėjo ir jautėsi gerai mirksiukas.gif Ir gyvena ir džiaugiasi kiekviena diena mirksiukas.gif Tikiu, kad ir jums kikviena diena atneš naują džiaugsmą, o ne nerimą.
ingriga, turit jėgų pasivaikščioti lauke? Aš pirmiausia siūlau nukreipti mintis kitur- pasivaikščioti, paskaityti knygą ir t.t., o ne griebtis vaistų. Kaip suprantu 5 val. išmiegat kiekvieną naktį-tai nėra labai mažai. Leiskit organizmui palekngva prisitaikyti, nes dabar jūs tik ir sukant "tą pačią plokštelę" smegenyse, leiskit jai "prasisukti toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 01 30, 08:48)
Žinok aš ir dabar dar pykčiu verdu  blush2.gif

Aš nespėjau perskaityti. Turbūt gerai, kad nespėjau. Nelinkiu tai forumietei susirgti šia liga, bet tikiu, kad paleista bloga energija sugrįžta dvigubai. Tikiuosi ji daugiau nebesirodys šiame skyrelyje.
Atsakyti
kas is patirties gali pasakyti per kiek mazdaug laiko atauga plaukai po paskutines chemijos, kazkur poste skaiciau, kad po menesio pradejo augti g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 01 30, 14:38)
Kaip suprantu 5 val. išmiegat kiekvieną naktį-tai nėra labai mažai. Leiskit organizmui palekngva prisitaikyti, nes dabar jūs tik ir sukant "tą pačią plokštelę" smegenyse, leiskit jai "prasisukti toliau mirksiukas.gif

Jėgų turiu thumbup.gif 5 val miego su vaistais doh.gif Aš miego noriu, tiesiog lūžtu vakare doh.gif Atsigulu atrodo jau miegosiu ir tik šast ir dingsta miegas doh.gif Vaistus pradėjau po paros nemiegojimo doh.gif
Atsakyti
ingriga, bandyk pakreipti smegenų veiklą -gal geros knygos skaitymas prieš miegą, gero filmo žiūrėjimas-tiesiog leisk sau užmigti su knyga rankose ar prie įjungto televizoriaus, nustačius , kad išsijungs po kurio laiko.
Žinau, kam labai padėjo senovinis laikrodis prie lovos-tas kur garsiai garsiai tiksi smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(NERA @ 2015 01 30, 15:46)
Žinau, kam labai padėjo senovinis laikrodis prie lovos-tas kur garsiai garsiai tiksi smile.gif

Iškart prisiminiau kaimą wub.gif bet laikrodis tai žiauriai trukdė doh.gif
Neesu vaistų mėgėja, reikės prie televizoriaus bandyt tikiuosi iki ryto neprasėdėsiu lotuliukas.gif Ypač prastai sekasi miegoti svetimoje vietoje, o nuo pirmadienio guluosi NVI. Nieko kaip nors atstatysim mastau.gif ir sapnuosim spalvotus sapnus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(apolla @ 2015 01 30, 14:46)
kas is patirties gali pasakyti per kiek mazdaug laiko atauga plaukai po paskutines chemijos, kazkur poste skaiciau, kad po menesio pradejo augti  g.gif

Jo, po mėnesio maždaug smile.gif Man rugsėjo paskutinėm dienom sulašino chemiją, o gruodžio vidury jau turėjau gana padorų ežiuką ir vaikštinėjau be kepurytės smile.gif Dabar praėjo 4 mėnesiai, jau normali trumpų plaukų šukuosena. ax.gif

Kastuvas džiaugaias gyvenimu, bet rūpinas dėl širdutės. Po gydymų taip pulsas ir neatsistato, virš 80 ramybės būsenoje. Nuėjau sportuot, tai vos kojų neužverčiau, vos pajudu ir pašoka iki 120+. Anksčiau būdavo tarp 60-70 ramybės būsenoje. Nu ir prisiskaičiau jau, kad čia negerai. Tik nežinau, eit pas gydytoją, ar čia menka problema? biggrin.gif Ir išvis, nuo ko jis padidėjęs doh.gif

ingriga, kai man diagnozavo ligą kiekvieną naktį atsibusdavau 4-5 ryte ir negalėdavau užmigt, būdraudavau, vėliau dar nusnausdavau kelias valandas... Čia depresijos nemiga vadinama smile.gif Nusiraminsi ir praeis, pradėsi va pirmadienį gydymą ir ramiau jausies. ok.gif Kaip ten sako, svarbu nesinervinti ir gerai matintis biggrin.gif
Atsakyti