QUOTE(Leonilė @ 2015 01 30, 10:17)
ir as vakar pakraupau nuo tos forumietes postu, o dar save medike vadina.... nors ir negalima taip sakyti, bet pyktis verda ir dar garuoja, tai labai norisi palinketi tam zmogui paciam susirgti sia liga, kad suprastu, kaip mes jauciames sergantieji...
willow, laikykites
Ida1, cia daugybe kartu buvo kartota, kad jeigu nera salutiniu tai tikrai nereiskia, kad chemija neveikia, tiesiog Jusu vyras gerai chemija toleruoja pavydziu jam
o kaip kraujas?
norali, sekmes Jums vel stojant i musi nenoriu nuliudinti, bet siame forume esu skaiciusi, kad kai kurioms buna, kad ir topotekano nuslenka plaukai... Bet ne plaukai cia svarbiausia.
Siandien besisypsanti, kaip Jus jauciates? Kazkaip nuolat galvoju apie Jus...
As dar atsigaudineju po chemijos dar po kokiu dvieju- triju dienu bus gerai
willow, laikykites
Ida1, cia daugybe kartu buvo kartota, kad jeigu nera salutiniu tai tikrai nereiskia, kad chemija neveikia, tiesiog Jusu vyras gerai chemija toleruoja pavydziu jam
o kaip kraujas?
norali, sekmes Jums vel stojant i musi nenoriu nuliudinti, bet siame forume esu skaiciusi, kad kai kurioms buna, kad ir topotekano nuslenka plaukai... Bet ne plaukai cia svarbiausia.
Siandien besisypsanti, kaip Jus jauciates? Kazkaip nuolat galvoju apie Jus...
As dar atsigaudineju po chemijos dar po kokiu dvieju- triju dienu bus gerai
O as nezinau is kur ta info pas mane.kad nera salutiniu neveikia chemija. gal ir pati prisigalvojau..Kraujas pries chemija buvo geras.Po chemijos israse tris dienas leisti neupogena,ko anksciau onkologiniam nebudavo .krauja tikrins tik pirmadieni,pries kita chemo.Leonile berods jusu chemija paskutine.sveikinu su etapo pabaiga