Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

Fera, užuojauta.
wilow, aišku gulkitės, tegu išsiaiškina vieną kartą kodėl čia taip dūstat g.gif
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 29, 11:04)
o  as dūstu vos tik žingsnį žengiu, kviečiu prižiūrėtoją, paskui greitąją, jei guldys - gulsiu. doh.gif

Sveiki,

Tikrai ligoninėje būtų lengviau. Kai mama gulėjo ligoninėje - tai guldė į palatą, kad prie lovos būtų deguonis - pakvėpuoja ir ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korcula: 29 sausio 2015 - 12:01
QUOTE(ingriga @ 2015 01 29, 11:45)
Laikykitės  console.gif
O pasmane problema su miegu  doh.gif Niekaip užmigti negaliu. Išrašė vaistu, tai kaip su žadintuvu po 5 val. pradundu  doh.gif Miego noriu, o užmigti neišeina  doh.gif
Visoms sveikatos, stiprybės  4u.gif

as po 2-3val miegu su xanaxu. dar kranas nuluzo, tikiuos pastatys santechnikas per valanda. nurūdijo su visom šlangom.
Atsakyti
Willow, laikykitės. Gal tikrai koks trombas, rimtesnių skystinančių gausit. Kt su kontrastu parodytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 29 sausio 2015 - 14:14

Hmmm man tai irgi nelabai aišku, iš kur tas dusulys. Jei ascitas, nuleis ir palengvės, jei perikarde, nežinau, ką ten daro, jei trombas - užheparinizuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 29 sausio 2015 - 14:16
As nesuprantu, kaip jus galite sitaip kalbeti, niekada ''neapsiavusi kito zmogaus batu,,. Kodel esate viskuo taip isitikinusi. Kodel galite sau leisti sitaip kalbeti apie kito zmogaus gyvenima. Liudna, kad sioje temoje atsiranda tokiu piktu zmoniu.
Atsakyti
Moterys baigiam tas diskusijas.
Kam reikėjo atsakymų, tas juos gavo asmenine žinute.

Tokio turinio žinutės, kurias čia rašo milaaa - netoleruotinos. Rašau tai viešai ir aiškiai. Ir visos pan.žinutės bus pašalintos.
Atsakyti
willow console.gif
o aš pirmadienį pradedu dar vieną chemijų kursą ...
šiandien besišypsanti, o kaip topotekanas veikia plaukus? teks dar kartelį su jais atsisveikinti ar ne g.gif
Atsakyti
Jei nėra žmogiškojo faktoriaus, bent jau hipokrato ar koks nors gydytojo (dėl smagumo viešinančio stebimą informaciją) konfidencialumas turėtų galioti g.gif
Būkit sveika 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės. Seniai berašiau. Pas mus viskas po senovei. Kovojam su liga. Mama baigė antrą chemiją. Pagerėjimo nejaučia. Sako, kad degina stemplę. Gal chemija nebeveikia auglio g.gif Tikiuois, kad likę keturi chemo kursai atneš pagerėjimą. Jai buvo nukritęs hemoglobinas. Su burokėlių sultimis ir granatais atstatė. Rytoj darys KT. Noriu tikėti, kad ta bjaurybė neapsigyveno kitoje kūno vietoje.
Prieš mėnesį buvau keliose paskaitose. Praplovė smegenis. Ėmiau kitaip žiūrėti į mamos ligą ir nuvažiavęs stogas kiek atsistatė.

Willow, stiprybės tau.
Atsakyti
Noralis, sklandžios chemoterapijos.

Nireglina, gerų rezultatų po KT. Gerai, kad susidėliojo mintys. Kokias paskaitas ėjote?
Sesuo nenori eiti niekur, meno terapijai nepasirašo, neramu. Mintis ir reiktų susidėlioti, kad prašviesėtų.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2015 01 29, 15:47)
Nireglina, gerų rezultatų po KT. Gerai, kad susidėliojo mintys. Kokias paskaitas ėjote?
Sesuo nenori eiti niekur, meno terapijai nepasirašo, neramu. Mintis ir reiktų susidėlioti, kad prašviesėtų.

Tos paskaitos tokios savotiškos. Manau, kad ne kiekvienam tinkamos. Ne kiekvienas ir norėtų į jas eiti. Pvz, mano mama tikrai neitų. Man tai priimtina. Svarbiausia, kad padėjo geriau psichologiškai pasijusti ir priimti mamos ligą. Jei domina, galiu į AŽ atsiųsti nuorodą.
Atsakyti