Labas rytas, Karme, kastuvel,
kaip laikotes?
QUOTE(willow @ 2015 01 25, 11:21)
Labas. Aš tai puikiai. Buvau penktadienį pas gydytoją, tai sakė, kad nenori manęs matyt iki gegužės
Kaip tu laikaisi? Sustiprėjusi gal jau?
Beje, čia visos siūlėsi pagalbos, aš irgi norėčiau prisidėt. Jeigu ko reiktų - ar palydėt kur nors, ar į parduotuvę nueit, ar namuose padėt - rašyk. Gal gi ir toms savanorėms, kur pas tave ateina, būna laisvadienių
Sveikos, merginos
pagaliau radau jėgų parašyti.
Baigiau su chemijom. Bandysiu gerti Balvočiūtės žoleles. Prisivežiau dėžę žolių. dabar vyksta užpilų ar antpilų gamybos procesas. Žodžiu - vėl tikiuosi
Dar tiesa buvau skausmo klinikoj. Žinojau, kad nereikia gailėt nuskausminančių, bet kad tokiais kiekiais negailėt Gal todėl ta viltis ir atsirado? Bet dabar neskauda.
Visoms jėgų, stiprybės
Baigiau su chemijom. Bandysiu gerti Balvočiūtės žoleles. Prisivežiau dėžę žolių. dabar vyksta užpilų ar antpilų gamybos procesas. Žodžiu - vėl tikiuosi
Dar tiesa buvau skausmo klinikoj. Žinojau, kad nereikia gailėt nuskausminančių, bet kad tokiais kiekiais negailėt Gal todėl ta viltis ir atsirado? Bet dabar neskauda.
Visoms jėgų, stiprybės
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 25, 14:14)
Sveikos, merginos
Visoms jėgų, stiprybės
Visoms jėgų, stiprybės
Tvirtek ir tu.
QUOTE(ingriga @ 2015 01 25, 16:05)
Sveikinu
Ne ta prasme. Chemija neveikia. Atsisakiau kol kas. Nežinau, gerai ar blogai. Bet šiuo metu tradicinį gydymą baigiau. O gal organizmas pats sukovos su žolelių pagalba.
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 25, 15:41)
Ne ta prasme. Chemija neveikia.
Oi Bet tikuosi, kad organizmas kovos žolelių pagalba
Šiandien besišypsanti, o gydytoja nepasiūlė Jums kitokią chemiją?
Nesinori "numušti" Jūsų optimizmo, bet gydytis žolėmis mano nuomone ne pati geriausia mintis. Kai remisija ar šiaip profilaktiškai pagerti žolytės nepakenks...
Siūlyčiau rinktis tradicinę mediciną
Nesinori "numušti" Jūsų optimizmo, bet gydytis žolėmis mano nuomone ne pati geriausia mintis. Kai remisija ar šiaip profilaktiškai pagerti žolytės nepakenks...
Siūlyčiau rinktis tradicinę mediciną
Šiandien besišypsanti, turbūt niekas kitas nesupranta jūsų , kaip aš, tik esu dar keletu žingsnelių einanti iš paskos....
Ryt magnetinis galvos, ir tpfu tpfu tpfu, neigiamo ats atveju vėl 5 švitinimai, kurių pasekmės neaiškios ir nera chemijos. Plaučiai būklėj apgailėtinoj, be chemijos nieko nebus,,,, klausimas ir kokia chemija.... Ta pati CMF, kas dar?.... Širdies būklė visai neaiški....po magnetinio gerai būtų kardiologo komsultacija. Kojos, dusulys, būsena tokia, kad santariškėse veža ratukais. mažėja man moralinis palaikymas, visiems jaučiu kaip nusibodau....žmones praranda savo gyvenimą, malonumus, pramogas, jaučiu kaip ir kaltę, o ir labai neslepia to, pora kartų buvau įskaudinta tiek, kad jau norėjau atsisakyti visų pagalbų. DejA, NETURIU IŠEITIES.... vos vos užtenka iš kol kas keturių šaltinių pagalbos.
Tik aš dar neturiu tiek ryžto pereiti prie netradicines.....
Ryt magnetinis galvos, ir tpfu tpfu tpfu, neigiamo ats atveju vėl 5 švitinimai, kurių pasekmės neaiškios ir nera chemijos. Plaučiai būklėj apgailėtinoj, be chemijos nieko nebus,,,, klausimas ir kokia chemija.... Ta pati CMF, kas dar?.... Širdies būklė visai neaiški....po magnetinio gerai būtų kardiologo komsultacija. Kojos, dusulys, būsena tokia, kad santariškėse veža ratukais. mažėja man moralinis palaikymas, visiems jaučiu kaip nusibodau....žmones praranda savo gyvenimą, malonumus, pramogas, jaučiu kaip ir kaltę, o ir labai neslepia to, pora kartų buvau įskaudinta tiek, kad jau norėjau atsisakyti visų pagalbų. DejA, NETURIU IŠEITIES.... vos vos užtenka iš kol kas keturių šaltinių pagalbos.
Willow,kaip noreciau tau padeti,bet tu ne is Klaipedos,laikykis,mieloji ir tikek stebuklu,visa sirdim su tavim
willow, mergaitės iš forumo siūlėsi padėti ne viena, priimk pagalbą, niekas kitas taip nesupras, nepadės iš širdies, nepakalbės su tavim, kaip tik jaučiantys tą patį ar išgyvenę. Sveikieji - jiems kas? Tikrai jei liga užsitęsia, daraisi nebemielas su savo problemom. Taip noriu, kad tau morališkai kažkas padėtų... tampa gerokai lengviau, kai kas pakiša petį ir daro tai NUOŠIRDŽIAI.
QUOTE(kastuvas @ 2015 01 25, 13:59)
Kaip smagu
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2015 01 25, 14:14)
Viltis visada yra O dar svarboai, kai pati ja tiki. Prašom plačiau apie žoleles
QUOTE(willow @ 2015 01 26, 00:09)
mažėja man moralinis palaikymas, visiems jaučiu kaip nusibodau....žmones praranda savo gyvenimą, malonumus, pramogas, jaučiu kaip ir kaltę, o ir labai neslepia to, pora kartų buvau įskaudinta tiek, kad jau norėjau atsisakyti visų pagalbų. DejA, NETURIU IŠEITIES.... vos vos užtenka iš kol kas keturių šaltinių pagalbos.
Labai noriu tikėti, kad tas įžeidimas buvo nesąmoningas Pažiūrėkit kiek narių tiesia jums apgalbos ranką-nepasididžiuokit , priimkit ją. O svarbiausia, akd ta pagalba-abipusė-jums padės fiziškai, o jūs sustiprinsit kitą pusę dvasiškai.
Laikom kumščius už gerą MRT.
Ida, angele kaip vyrai?
Karme, Remedy, kaip sekasi?