QUOTE(willow @ 2015 01 23, 01:23)
Giedre, man drenų skylės po operacijos dar šlapiuoja. O gydytojas buvo toks vyrukas, aš nepasižiūrėjau jo vardo. šiandien buvo pirma bendravimo diena, tai mažai ką žinau dar - kai sužinosiu, parašysiu daugiau.
Caskada, labai sunku pasakyt del kraujo, matyt irgi daug individualumo čia. Man kraujo formulė išsikraipė, bet gydytojai visi sako, kad po tiek chemijoss, ir po tiek gydymo geras. po chemijų užtirštėjo kraujas, trombozė jau buvo, sako, gali tekti gerti skystinančius visą gyvenimą
Nuo dxmthn'o man užkilo cukrus ŽIAURIAI, leidžiuos dabar insuliną, bet as šiokį tokį diabetą turėjau ir prieš gydymą, bet jei anksąiau cukrus būdavo ne > 6,5, tai pagerus dxmtn.o pakyla iki 24
, bet kai nevartoju , krenta iki 6.
O leukocitų atrodo pastoviai ne norma, bet kelios dešimtosios ar vienetukai. Saaaako, kas viskas gerai.
Aciu, Willow, uz atsakyma
Chemija nebuvo gauta, tik spinduliai.. Visi kiti rodikliai normoje, tik trombocitai ir limfocitai, kartais monocitai vos pakrenta. Buvo daryta DLV, balandi bus kontrolinis patikrinimas po 9 men. Seimoje kilo gincas del to, kad Strioga gydo, o epileptologe ta gydyma gadina su priesepilepsiniais vaistais, kurie blogina krauja. Man idomu, kiek tie vaistai ten kenkia ir kiek pati liga gali tuos rodiklius mazinti, nes jokiu kitokiu vaistu negeria, tik priesepilepsinius. Gal be reikalo cia ta epileptologe kaltinama (ne mano cia tokia ismone). Gal reikia nusiraminti, gerti tuos priesepilepsinius vaistus ir but ramiem, kad nekenkia jie DLV veiksmingumui... nezinau net
O del Dexo, tai esu skaiciusi, kad jis kelia cukraus kieki kraujyje. Keista, jeigu istikruju vezine lastele maitinasi gliukoze ir toki vaista skiria ligoniam, tai tik padeda ligai progresuot