Įkraunama...
Įkraunama...

Paimk mane, drauge, už rankos...(53 tema)

QUOTE(willow @ 2015 01 22, 17:28)
Ačiū, Giedre, šiandien buvo, savaitgalį atvažiuos perrišinet, vadovauja tokia Erika, sakė naujokė.
Mano raugintos daržovės daro stebuklus. Apetitas ir maisto skonis susitvarkė, pradejau valgyt ir šiandien pereinu per butą vienu ypu. Gal dar nevažiuosiu į slaugos ligoninę  cool.gif

Valio, valio. 4u.gif cia tau. Tikejimas daro stebuklus.
Atsakyti
QUOTE(Daniara @ 2015 01 21, 23:42)
Niekada nesilankiau šiame puslapyje. Dabar skaitau ir graudinuosi, stiprybės sergantiems ir sergančioms  4u.gif Kad ir kaip sunku būtų, visada yra viltis, tad nepraraskime jos.  Man šiuo momentu labai sunku. Dar taip neseniai sužinojau savo diagnozę, pasaulis apvirtęs aukštyn kojom. Negaliu patikėti, kad ir man taip atsitiko. Atrodo esu košmariškame sapne, atsibusiu ir suprasiu, kad tai tik sapnas. Deja... Tenka pratintis prie esamos situacijos. Sako, susigyvenk, draugauk su savo liga. Neina kol kas susigyvent, nenoriu aš tokios "draugės"...
Na, bet viskam reikia laiko. Noriu padėkoti atsakiusioms į mano kreipimąsi dėl Tamoksifeno. Dar bandysiu apklausinėt vaistinėse, gal kur aptiks likučių. Gavau patarimą ieškoti užsienyje, tad paprašiau pažįstamų, gal suras Lenkijoje ar Vokietijoje. O jei atsiras Lietuvoje nuo vasario, tai problema išsispręs ne tik man, bet ir visiems ieškantiems šio vaisto.

Žinok, visooms tokia pradžia. Reikia laiko, kad susitaikytum su tuo, nes supranti, kad nebus taip kaip buvo. Nepasiduok blogoms mintims. Chemijos, negauni, vadinasi ir nėra taip blogai. Pažįstu savo aplinkoje mmoterų, krios 5, 10 metų, o vieną net nežinau tiksliai, gal apie 20 metų gyvena. Aišku, pažinojau ir tokių, kurių jau nėra. Kaip sakau, kiekvienam savo, bet reikia galvoti, kad viskas bus gerai. Turi gydytis ir labai toli į ateitį nežiūrėti. Man pačiai irgi žemė slydo iš po kojų, sužinojus diagnoozę, mažiukui buvo 3m., o dabar jau 8 bus. Aš tebesigydau, bet gyvenu. Gyvenimas kitoks nei prieš liga, bet toks koks buvo nebebus, nes aš kitokia su savo patirtimii.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2015 01 22, 18:19)
Žinok, visooms tokia pradžia. Reikia laiko, kad susitaikytum su tuo, nes supranti, kad nebus taip kaip buvo. Nepasiduok blogoms mintims. Chemijos, negauni, vadinasi ir nėra taip blogai. Pažįstu savo aplinkoje mmoterų, krios 5, 10 metų, o vieną net nežinau tiksliai, gal apie 20 metų gyvena. Aišku, pažinojau ir tokių, kurių jau nėra. Kaip sakau, kiekvienam savo, bet reikia galvoti, kad viskas bus gerai. Turi gydytis ir labai toli į ateitį nežiūrėti. Man pačiai irgi žemė slydo iš po kojų, sužinojus  diagnoozę, mažiukui buvo 3m., o dabar jau 8 bus. Aš tebesigydau, bet gyvenu. Gyvenimas kitoks nei prieš liga, bet toks koks buvo nebebus, nes aš kitokia su savo patirtimii.

Ačiū 4u.gif Man reikia trupučio laiko ir viskas sustos į vietas smile.gif
Beje, tamoksifeno yra Kauno onkologinės ligoninės vaistinėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daniara: 22 sausio 2015 - 19:17
willow simtai balionu jums 4u.gif laikykites 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaites ir moterys, jūsų palaikymas mane irgi stato ant kojų.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 22, 18:28)
Ačiū, Giedre, šiandien buvo, savaitgalį atvažiuos perrišinet, vadovauja tokia Erika, sakė naujokė.
Mano raugintos daržovės daro stebuklus. Apetitas ir maisto skonis susitvarkė, pradejau valgyt ir šiandien pereinu per butą vienu ypu. Gal dar nevažiuosiu į slaugos ligoninę  cool.gif

Džiugu, 4u.gif 4u.gif 4u.gif Erikos nepažįstu. Gal savanorė pas tave buvo tokia šviesi? Justina vardu. Fainuolė.
Jei matai, kad susitvarkai namie - tai neskubėk. O kas kiek laiko jie į namus važiuoja? Man atrodo pagal poreikius. g.gif Žinau, kad ir vaistus suleidžia ir lašines pastato.
Atsakyti
QUOTE(Giedre.vs @ 2015 01 22, 19:56)
O kas kiek laiko jie į namus važiuoja? Man atrodo pagal poreikius.  g.gif Žinau, kad ir vaistus suleidžia ir lašines pastato.

Pagal poreikius. sakė, moka ir į portą lašint - kad jūs žinotumet per ligonines kiek susidūriau su šia problema doh.gif Nemoka niekas įdurt adatą, net nematę kaip tas daroma doh.gif
Sutarėm ateičiai del lašinių, tik viską savo reik turet. O dabar sutarėm del perrišimų. Tik, gaila kad jie iki keturių dirba, mano vakarinis perrišimas gerai būtų ne anksčiau aštuonių vakaro, bet dabar turiu dar tokią moterį pagalbininkę, tai atvažiuoja perrišineja.
Atsakyti
Mergaites, as su klausimu... Gal kuri zinot, esat issiaiskinusi, kokius kraujo rodiklius numusa vezines lasteles. ta prasme, jei po gydymo jau praejo merai, vartojami tik vaistai nuo traukuliu, bet bendras kraujo tyrimas visada parodo siek tiek maziau normos esancius trombocitus ir leukocitus... taip ir neaisku, ar vaistai juos tiek numusa, ar pati liga... Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caskada: 22 sausio 2015 - 22:46
QUOTE(willow @ 2015 01 22, 23:03)
Pagal poreikius. sakė, moka ir į portą lašint - kad jūs žinotumet per ligonines kiek susidūriau su šia problema  doh.gif  Nemoka niekas įdurt adatą, net nematę kaip tas daroma  doh.gif 
Sutarėm ateičiai del lašinių, tik viską savo reik turet. O dabar sutarėm del perrišimų. Tik, gaila kad jie iki keturių dirba, mano vakarinis perrišimas gerai būtų ne anksčiau aštuonių vakaro, bet dabar turiu dar tokią moterį pagalbininkę, tai atvažiuoja perrišineja.

jie specializuojasi su tokiais ligoniais. Aš ir pirmą kartą daug ką ten pamačiau. O ką tau perrišinėja?
Ligoninėje tai daug visokių pleistrų būdavo ir nuo pragulų ir šiaip visko. Kol gyvenimas neprivertė - žinios 0 buvo slaugos srityje.
Gaila aišku, kad savo viską reikia turėti, nes nepigūs tie dalykai. O gydytoja iš hospiso su tavim kokia bendravo? Ar tiesiog apsitarėt su slaugytoja. Nes nežinau kaip hospisas dirba namuose.
Atsakyti
Giedre, man drenų skylės po operacijos dar šlapiuoja. O gydytojas buvo toks vyrukas, aš nepasižiūrėjau jo vardo. šiandien buvo pirma bendravimo diena, tai mažai ką žinau dar - kai sužinosiu, parašysiu daugiau.

Caskada, labai sunku pasakyt del kraujo, matyt irgi daug individualumo čia. Man kraujo formulė išsikraipė, bet gydytojai visi sako, kad po tiek chemijoss, ir po tiek gydymo geras. po chemijų užtirštėjo kraujas, trombozė jau buvo, sako, gali tekti gerti skystinančius visą gyvenimą wink.gif Nuo dxmthn'o man užkilo cukrus ŽIAURIAI, leidžiuos dabar insuliną, bet as šiokį tokį diabetą turėjau ir prieš gydymą, bet jei anksąiau cukrus būdavo ne > 6,5, tai pagerus dxmtn.o pakyla iki 24 doh.gif , bet kai nevartoju , krenta iki 6.
O leukocitų atrodo pastoviai ne norma, bet kelios dešimtosios ar vienetukai. Saaaako, kas viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 22, 17:28)

Jatau, net šviesiau tapo biggrin.gif

QUOTE(Daniara @ 2015 01 22, 19:14)
Beje, tamoksifeno yra Kauno onkologinės ligoninės vaistinėje.

Ar užsakys jūsų vaistinė ? Iš kur jūs?
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2015 01 23, 01:23)
Giedre, man drenų skylės po operacijos dar šlapiuoja. O gydytojas buvo toks vyrukas, aš nepasižiūrėjau jo vardo. šiandien buvo pirma bendravimo diena, tai mažai ką žinau dar - kai sužinosiu, parašysiu daugiau.

Caskada, labai sunku pasakyt del kraujo, matyt irgi daug individualumo čia. Man kraujo formulė išsikraipė, bet gydytojai visi sako, kad po tiek chemijoss, ir po tiek gydymo geras. po chemijų užtirštėjo kraujas, trombozė jau buvo, sako, gali tekti gerti skystinančius visą gyvenimą  wink.gif Nuo dxmthn'o man užkilo cukrus ŽIAURIAI, leidžiuos dabar insuliną, bet as šiokį tokį diabetą turėjau ir prieš gydymą, bet jei anksąiau cukrus būdavo ne > 6,5, tai pagerus dxmtn.o pakyla iki 24  doh.gif , bet kai nevartoju , krenta iki 6.
O leukocitų atrodo pastoviai ne norma, bet kelios dešimtosios ar vienetukai. Saaaako, kas viskas gerai.

Aciu, Willow, uz atsakyma 4u.gif
Chemija nebuvo gauta, tik spinduliai.. Visi kiti rodikliai normoje, tik trombocitai ir limfocitai, kartais monocitai vos pakrenta. Buvo daryta DLV, balandi bus kontrolinis patikrinimas po 9 men. Seimoje kilo gincas del to, kad Strioga gydo, o epileptologe ta gydyma gadina su priesepilepsiniais vaistais, kurie blogina krauja. Man idomu, kiek tie vaistai ten kenkia ir kiek pati liga gali tuos rodiklius mazinti, nes jokiu kitokiu vaistu negeria, tik priesepilepsinius. Gal be reikalo cia ta epileptologe kaltinama (ne mano cia tokia ismone). Gal reikia nusiraminti, gerti tuos priesepilepsinius vaistus ir but ramiem, kad nekenkia jie DLV veiksmingumui... nezinau net ax.gif
O del Dexo, tai esu skaiciusi, kad jis kelia cukraus kieki kraujyje. Keista, jeigu istikruju vezine lastele maitinasi gliukoze ir toki vaista skiria ligoniam, tai tik padeda ligai progresuot doh.gif
Atsakyti