O man šiandien pasisekė su Tamoksifenu. Užėjau į vaistinę Ramunėlės, tarpkitko užklausiau, pasisekė buvo kažkam užsakytas, atvežtas ir nepasiėmė. Nuo rytdienos pradedu gerti
Taip kad pabandykit per visų tinklų vaistines paklausinėti
Niekada nesilankiau šiame puslapyje. Dabar skaitau ir graudinuosi, stiprybės sergantiems ir sergančioms Kad ir kaip sunku būtų, visada yra viltis, tad nepraraskime jos. Man šiuo momentu labai sunku. Dar taip neseniai sužinojau savo diagnozę, pasaulis apvirtęs aukštyn kojom. Negaliu patikėti, kad ir man taip atsitiko. Atrodo esu košmariškame sapne, atsibusiu ir suprasiu, kad tai tik sapnas. Deja... Tenka pratintis prie esamos situacijos. Sako, susigyvenk, draugauk su savo liga. Neina kol kas susigyvent, nenoriu aš tokios "draugės"...
Na, bet viskam reikia laiko. Noriu padėkoti atsakiusioms į mano kreipimąsi dėl Tamoksifeno. Dar bandysiu apklausinėt vaistinėse, gal kur aptiks likučių. Gavau patarimą ieškoti užsienyje, tad paprašiau pažįstamų, gal suras Lenkijoje ar Vokietijoje. O jei atsiras Lietuvoje nuo vasario, tai problema išsispręs ne tik man, bet ir visiems ieškantiems šio vaisto.
Na, bet viskam reikia laiko. Noriu padėkoti atsakiusioms į mano kreipimąsi dėl Tamoksifeno. Dar bandysiu apklausinėt vaistinėse, gal kur aptiks likučių. Gavau patarimą ieškoti užsienyje, tad paprašiau pažįstamų, gal suras Lenkijoje ar Vokietijoje. O jei atsiras Lietuvoje nuo vasario, tai problema išsispręs ne tik man, bet ir visiems ieškantiems šio vaisto.
QUOTE(willow @ 2015 01 21, 14:32)
Sena pažįstama, apsiverkiau nuo jūsų gerumo.... \Visoms labai ačiū už palsikymą. dvi draugės po darbo, moteris padedanti nuo šios savaitės, hospiso vienuolės nuo rytdienos, gal pagalbos pradžiai užteks. paskui - eilė stacionare. .....
Dėkoju Dievui, kad dar neapniko skausmai, su manim gulėjo moteris su mielo..... sarkoma- skausmai kankina beprotiški, išplitę kauluose, plaučiuose, tik, dave Dievulis jai procedūra pavyko)(nepamenu koks žodis vidury vietoj daugtaškio). Irgi baisios kančios - pliusas operacija pavyko, pagerėjimas yra, stipresnė kojose.
Beje , valgau užraugtas daržoves. Kaip skanu... tik kitą kartą burokėlius ploniau papjaustyčiau. prie dabartinio skonio, kai viskas saldu, valgosi be skonio pakitimo ir vienas iš produktų, kurie dar valgomi - žiauriai dingo apetitas)
Dėkoju Dievui, kad dar neapniko skausmai, su manim gulėjo moteris su mielo..... sarkoma- skausmai kankina beprotiški, išplitę kauluose, plaučiuose, tik, dave Dievulis jai procedūra pavyko)(nepamenu koks žodis vidury vietoj daugtaškio). Irgi baisios kančios - pliusas operacija pavyko, pagerėjimas yra, stipresnė kojose.
Beje , valgau užraugtas daržoves. Kaip skanu... tik kitą kartą burokėlius ploniau papjaustyčiau. prie dabartinio skonio, kai viskas saldu, valgosi be skonio pakitimo ir vienas iš produktų, kurie dar valgomi - žiauriai dingo apetitas)
Jeigu jums padėdinės hospiso vienuolės - yra galimybė patekti ir į patį hospisą. Turiu kontaktus, jeigu reikėtų. Ten tikrai labai rūpinamasi ligoniais. Žinau, nes myniau ne vieną mėnesį kelius.
Bet pabandykit pradžiai namuose, tačiau jei to neužtektų - prašykitės į stacionarą. Ten yra ir gydytojai ir labai geros slaugytojos ir puikūs savanoriai.
Daug sveikatos Jums.
Sveiki. Sakykite prasau ar buna stipresniu nuskausminamuju negu morfijus?
QUOTE(Mamona @ 2015 01 22, 03:08)
Ne, nera Uz tai ir siunciama i slaugos ligonines paskutinemis savaitemis, nes tik ligonines turi teise skirti morfijaus didesne doze(ne taip pasakiau: ne doze didesne, bet daugiau kartu) kartu su papildomais nuskausminamaisiais ir raminamaisiais.
QUOTE(Mamona @ 2015 01 22, 02:08)
Stipresnių nėra, bet bent jau misų atveju-morfinas neturi tokio poveikio kokį turi kitiems ligoniams, todėl milžiniškom dozėm naudojam ketanalį, ketanovą, analginą, nošpą ir dar visą krūvą kitų, o morfinas tik "bonusais".
QUOTE(Daniara @ 2015 01 21, 22:42)
Dar taip neseniai sužinojau savo diagnozę, pasaulis apvirtęs aukštyn kojom.
Stiprybės, manau kiekvienas skirtingai priima šią ligą Jeigu labai sunku yra psichologai, galima su jais pabendrauti.
Man šiandie po operacijos mėn., stengiuos apie tai negalvoti, gydytis ir žinoma pasveikti
QUOTE(willow @ 2015 01 22, 00:43)
Giedre. o finansai?
Ten kaip slaugos ligoninėje - jie pasiima jei ligonis turi slaugą tuos pinigėlius. Papildomai mokėti nereikia. Nors jei tą slaugą sutvarkyti labai sunku - žiuri ir be jos. Ta prasme, kad mums pasakė geriau su mama pabūt, todėl mes pirkom visas slaugos priemones, kad kompensuot kažkiek. Šiaip viską ten duoda. Ir rūbelius, ir rankšluostukus, galima nieko neplaut, jie patys skalbia. Bet mes savo vežiodavom skalbt. Yra vienutė, tik nežinau ar viena, ar kelios. Jei pas tave važiuos slaugytojos iš hospiso - paklausk vardų. Manau aš pažinosiu.
Willow, gera girdėti, su kiekviena diena vis stipryn linkiu.
QUOTE(willow @ 2015 01 22, 17:28)
šiandien pereinu per butą vienu ypu. Gal dar nevažiuosiu į slaugos ligoninę
Geros naujienos ir toliau tik stipryn