Mano vyresnysis gimė 4520 g. - stambių kaulų, taip pažiūrėjus atrodo nemenkas vyras, o kai nusirengia, tai kaip iš konclagerio.... Kiti gimė mažesni - smulkesnių kaulų.
Mano dukra gimė 4332 g, 55 cm.
Aš pati gimiau 4 kg.
Gydytojos klausiau, nuo ko priklauso, kad gimsta dideli kūdikiai. Ji atsakė, kad nuo to, kokia susiformuoja virkštelė. Jei joje gera kraujo apykaita, tada ir užauga dideli vaikai.
Aš pati gimiau 4 kg.
Gydytojos klausiau, nuo ko priklauso, kad gimsta dideli kūdikiai. Ji atsakė, kad nuo to, kokia susiformuoja virkštelė. Jei joje gera kraujo apykaita, tada ir užauga dideli vaikai.
o maniskis 5144 gime ir toliau auga dyyyyydelis
Manoji gime 4020 g, nors mes su vyru abu kudi ir smulkus. gal tam itakos turejo, jog per nestuma priaugau net 23 kg , kurie stebuklingai nukrito per 6 men , o gal ir tai, jog mano vyras irgi didelis gime ir iki metu buvo burbulis. Musu maze irgi smulkiu kauliuku, bet burbule tokia tai oj oj oj
aš- 3800, vyras-taip pat. net ir ūgis mūsų vienodas buvo 52cm.
pirmas vaikas-3820g, 55cm
antras vaikas- 4320g, 54cm
trečias- 4370g, 57 cm
bet pirmą gimdžiau sunkiausiai, nors ir mažiausias buvo...
pirmas vaikas-3820g, 55cm
antras vaikas- 4320g, 54cm
trečias- 4370g, 57 cm
bet pirmą gimdžiau sunkiausiai, nors ir mažiausias buvo...
Aš gimiau,mano svoris buvo 4100 kg,vyro gimimo svoris buvo 3600kg.Mūsų sūnelis gime 3920 kg.Aš manau,kad labai normaliai.Per neštumą priaugau 17 kg.
Prisiminiau viena anegdotine situacija
Gimiau as 4200 g tai va!
Buvau trecioke. Kaip tik per biologijos pamoka snekejom apie vaiku svori. Na, ir mokytoja mums kuo ramiausiai paaiskino, kad normaliausias vaiku svoris iki 4 kg. Nu ka? As klausiu:" O tai kas bus, jeigu vaikas gime 4200?" Ji man kuo ramiausiai atsauna:"Nu tai turbut kazkoks daunas! " zinokit as net apsalau... Rodos ir nesu daune Mamai papasakojau, tai zvenge
Beje, Cvetocek, nu tai turbut jus drambliuku seima, jeigu tiek KG sveret
Gimiau as 4200 g tai va!
Buvau trecioke. Kaip tik per biologijos pamoka snekejom apie vaiku svori. Na, ir mokytoja mums kuo ramiausiai paaiskino, kad normaliausias vaiku svoris iki 4 kg. Nu ka? As klausiu:" O tai kas bus, jeigu vaikas gime 4200?" Ji man kuo ramiausiai atsauna:"Nu tai turbut kazkoks daunas! " zinokit as net apsalau... Rodos ir nesu daune Mamai papasakojau, tai zvenge
Beje, Cvetocek, nu tai turbut jus drambliuku seima, jeigu tiek KG sveret
[quote=Joalin,2005 08 31, 16:29]
Gimiau as 4200 g tai va!
Nors mokytoja atsakė labai nekorektiškai, bet istorija labai juokinga
Mano sūnelis gimė 4240g svorio. Aš pati gimusi sveriau 3300g, o vyras savo gimimo svorio nežino, sakė mamos pasiklaus. Manau kūdikio svoris priklauso nuo placentos ir virkštelės kraujo apytakos ir aišku, nuo to ar mamytė būdama nėščia nebadauja (priaugau 10kg per nėštumą).
Gimiau as 4200 g tai va!
Nors mokytoja atsakė labai nekorektiškai, bet istorija labai juokinga
Mano sūnelis gimė 4240g svorio. Aš pati gimusi sveriau 3300g, o vyras savo gimimo svorio nežino, sakė mamos pasiklaus. Manau kūdikio svoris priklauso nuo placentos ir virkštelės kraujo apytakos ir aišku, nuo to ar mamytė būdama nėščia nebadauja (priaugau 10kg per nėštumą).
Mano sūnus gimė 4,050.
Vitaminus gėriau. Bet ir pati nemaža gimiau, gydytoja sakė genai
Vitaminus gėriau. Bet ir pati nemaža gimiau, gydytoja sakė genai
Mano vyresnele gime 4700 , 53 cm. Priaugau 17 kg. As pati auksta, bet kuda buvau. Numeciau visa priaugta svori per 3 men.
Mazoji gime 4300, 51 cm. Priaugus buvau panasiai, tik po antro gimdymo man kokie 5 kg liko, bet tai tik i gera
Gime storuliukes, o dabar smukiu kauliuku, mazo veiduko grazuolytes auga
Mazoji gime 4300, 51 cm. Priaugus buvau panasiai, tik po antro gimdymo man kokie 5 kg liko, bet tai tik i gera
Gime storuliukes, o dabar smukiu kauliuku, mazo veiduko grazuolytes auga
Pries gimdyma pasiziurejusi gydytoja echoskopu pasake, kad apytikslis vaikiuko svoris 3,5 kg, bet paklaida plius minus 0,5 kg. As dar nusijuokiau ir paskiau tikiuosi ne i diziaja puse ir se tau kad nori musu mazius svere 4130 g. vyro seserys pramine ruliu. Dabar jam 1,5 metuku, o sveria 13,5 kg.
Kokio svorio gimiau as ir vyras nezinau, bet per nestuma priaugau 20 kg
Ir dar gydytojai sake, kad buvo labai stora virkstele, vadinasi gerai pilvuky savo leliu maitinau
Kokio svorio gimiau as ir vyras nezinau, bet per nestuma priaugau 20 kg
Ir dar gydytojai sake, kad buvo labai stora virkstele, vadinasi gerai pilvuky savo leliu maitinau
Dukryte gime 3950g. Tai galvojau. kad labai didele. Bet kai paskaiciau cia..