Įkraunama...
Įkraunama...

Dideli kūdikiai

QUOTE(geguziukas1 @ 2009 07 24, 16:08)
Gimdziau pakanakamai lengvai, net nekirpo, bet uztat dukryte gime siek tiek pridususi. Tada daktarai pradejo ieskoti ligu - atseit toks didelis vaikas tai nera normalu! Istyre viska ka galejo. Nieko nerado. Galu gale israsant is ligonines i dokumentus irase "Diagnoze - ypac didelis vaikas".

Taip, mum irgi tokia "diagnoze" parase smile.gif ir viena para ilgiau pralaike...bet manau, gydytojai tiesiog apsidraudzia...juk geriau kai istiria ir nieko neranda, negu atvirksciai 4u.gif

QUOTE(geguziukas1 @ 2009 07 24, 16:08)
Viena giminaite net sugebejo issireiksti "tai jau tikrai Rasa Dramblyte pas jus" nors vaiko net nemate! Virsune!!!

Bet i toki komentara tikrai sureaguociau, nes jis "truputuka" netaktiskas. Siaip ne visi supranta, kad mamytes ypac iskart po gimdymo "truputuka" jautresnes nei iprasta smile.gif...Bet tarkim klausimas "kaip gi tu pagimdei?" nera jau toks negeras smile.gif ypac jei klausia moerys, susipazinusios su procesu smile.gif
Atsakyti
Mano aukselis gime 5200g ir 57cm ax.gif nors yra ka ant ranku pimt lotuliukas.gif . Pati bandziau gimdyt bet baigesi CP.
Atsakyti
maniskis gime 3950 gr ir jis man toks mazuliukas atrode, o visos gydytojos vis pabrezia, kad jis dickis doh.gif
Atsakyti
maniskis vyrukas 4 kg. ir 55 cm. kaimyne palatoje dar didesni 200 gramu turejo. Bet nieks nesake, kad didelis, na nebent kai gimdziau paciupinejo ir pasake didelis vaikas, tada iskart prakirpo. Bet kai gime nieks to neakcentavo.
Priaugau virs 20 kg. dar liko 8 kuriu niekaip nesiseka numesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1mamyte: 28 liepos 2009 - 16:37
user posted image
Atsakyti
Mano sunelis gime 4,642kg 53 cm niekas nesitikejo tokio didziulio. Nors tetis gime 5 kg, o as 3,750 kg. per nestuma priaugau kokius 25 kg blush2.gif . Bet uztai pagimdziau pati, nors pries nestuma buvau ziauriai kuda tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Liulka @ 2009 07 24, 17:55)
Taip, mum irgi tokia "diagnoze" parase smile.gif ir viena para ilgiau pralaike...bet manau, gydytojai tiesiog apsidraudzia...juk geriau kai istiria ir nieko neranda, negu atvirksciai  4u.gif
Bet i toki komentara tikrai sureaguociau, nes jis "truputuka" netaktiskas. Siaip ne visi supranta, kad mamytes ypac iskart po gimdymo "truputuka" jautresnes nei iprasta smile.gif...Bet tarkim klausimas "kaip gi tu pagimdei?" nera jau toks negeras smile.gif ypac jei klausia moerys, susipazinusios su procesu smile.gif

Na mane irgi zeidzia siek tiek "tokios ar panasios" pastabos, milzinas, dickis, - tos nuostabos ohohoh - kaip kokiu senu kaimo bobuciu...
kad medikai klysta - tai faktas...pagimdziau leliuka ir sako nu ir uuugis - 60 cm...visi aikciojo is nuostabos, kur pas tave toks tilpo...na ka gii praejo menuo..keliaujam svertis matuoti ugi - na jau manau bus koks 62 cm...ir ka jus galvojat - vos vos su sesele istempem vaika iki 60 cm...tai ka ten gimdykloj matavo - as nznz blink.gif
Atsakyti
as irgi turiu dicki--gime 5.340 kg ir ugis 60 cm.tai mano 4-as vaikutis.pradejau pries 22 m. nuo 2.500 kg berniuko ir vis didyn ir didyn.istikruju--mazi ir dideli gimsta su problemom kazkokiom.dickiui truko plautis ir teko guleti santariskese 12 d.Dabar mes namie ir labai daug valgom--ne pagal amziu ,o pagal svori. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 02 rugpjūčio 2009 - 14:23
pirmoji 4400kg.
antroji4400kg.
trecioji 4200kg. mazuliuke mano biggrin.gif , na tikrai merginos dickes, nors mes su vyru abu apie 3500kg. sverem gime, o priaugau su visom 20-22kg. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neriuxxx: 02 rugpjūčio 2009 - 17:16
QUOTE(Liulka @ 2009 07 24, 17:55)
Taip, mum irgi tokia "diagnoze" parase smile.gif ir viena para ilgiau pralaike...bet manau, gydytojai tiesiog apsidraudzia...juk geriau kai istiria ir nieko neranda, negu atvirksciai  4u.gif

Jooo, mano vyrukui irgi pasak4 oho koks riebukas blink.gif
Blin, tai supykau. blush2.gif
Atsakyti
Mano gimė 4,214 Kg 54 cm. Per nėštumą priaugau 16 kg.
Atsakyti
nesuprantu..priaugau 18 kg...gime lelius 4460, ugis ale 60 (manau isties buvo 58)...
turiu drauge - priaugo 30 kg...gime lelius vos virs 3 kg... g.gif g.gif o man dar gydytoja leptelejo, jei lauksiesi antro- valgyk maziau....nu aciu galvoju...
Atsakyti