Įkraunama...
Įkraunama...

Dideli kūdikiai

QUOTE(tomyte @ 2009 04 20, 11:22)
Sveikos didzkiu mamytes,
mano dukryte gime irgi ne is smulkiuju - 4470 g. ir 56 cm., o sunulis visas standartinis - 3710 g. ir 53 cm. Sunaus laukdamasi priaugau tik 12 kg., o su dukryte net 26 kg. Taigi sunku pasakyti nuo ko priklauso vaikelio svoris, ar nuo maisto ir vitaminu, vartojamų nestumo metu, ar nuo genetikos.

Sveika 4u.gif
pas mane viskas atvirkščiai: sūnelis 4350 g ir 55 cm, o dukrelė 3780 g ir 54 cm. Nežinia kodel toks skirtumas. Gal mano amžius įtakos turi vis dėlto tarp vaikiukų dešimt metų skirtumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 14, 14:54)
butent, labai sunku rasti maisto be priedu.. Suvalgom ju dideliais kiekiais, o po to viskas atsiliepia.. ir vaikai didesni, ir alergijom dazniau serga..

Na kažkaip nemanau, kad maisto priedai kalti dėl svorio. Dėl alergijos tai taip. O dėl svorio gal daugiau genai g.gif Maniškiai irgi dideli gimė, bet kai pažiūriu į savo ir vyro giminę, tai tikrai ir tėvai, ir seneliai nemaži buvo, o anksčiau gal mažiau tų priedų buvo rolleyes.gif
Atsakyti
maniskis mazius gime 4350g ir 56 cm (naturaliai) wub.gif doh.gif
per zandus ausu nesimate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
per nestuma priaugau 15 kg, sveriau gale 65 kg, pati smulki esu (dabar jau 51 kg ) vyras taip pat smulkus. Is kur tas musu milzinukas blink.gif wub.gif
beje, vitaminu nestumo metu negeriau, tik kalci ir magni naudojau g.gif
pirmas sunelis buvo 3620 g ir 53 cm wub.gif
Atsakyti
Net statistiniai duomenys "sako", kad siais laikais gimsta didesni kudikiai. Aisku, visaisi laikais visko budavo.
Baisu pagalvoti, kai virs 4 kg leliai gimsta naturaliai doh.gif
Manasis vos virs 3,7 kg ir tai nepratilpo - teko pjauti pilva blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgytia @ 2009 04 27, 18:37)
Na kažkaip nemanau, kad maisto priedai kalti dėl svorio. Dėl alergijos tai taip. O dėl svorio gal daugiau genai  g.gif Maniškiai irgi dideli gimė, bet kai pažiūriu į savo ir vyro giminę, tai tikrai ir tėvai, ir seneliai nemaži buvo, o anksčiau gal mažiau tų priedų buvo rolleyes.gif

thumbup.gif . Aš taip pat "kaltę" dėl vaiko svorio genuose įžvelgiu. Abu su vyru gimėm 4 kg, nenuostabu, kad pirmasis mūsų sūnus gimęs svėrė 3,8 kg, o antrasis - 4 kg. Tiesą sakant, mažesnių vaikų net nesitikėjau ax.gif
Atsakyti
maniskis 3200 gime 50cm... bet 35sav biggrin.gif Jauciu kad jei butu iskentes pilvelyje iki numatytos gimdymo dienos butu irgi kokiu 4000 buves, nes kai gulejom naujagimiu ligu skyriuje, tai maniskis visai nepanasus i neisnesiotuka buvo lotuliukas.gif
Juokingiausia kai gydytojai prieidavo, pakelia uzdanga ir pasikeicia veidas lotuliukas.gif sako - tai kad cia normalus vaikas lotuliukas.gif
Atsakyti
mano 4166 g ir 54 ugio smile.gif pati 161 ugio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(morgana @ 2004 08 16, 18:17)
kazkaip paskutiniu metu gimsta gana nemazi kudikiai;) kai as gimiau, mama sake ,kad sveriau 2900.wink.gif o dabar ir mergaites ir berniukai kazkokie monstriski gimsta 2.gif  berniuku svoris virs 4 kg, mergaiciu irgi 3,8 kg... kazin kodel? gal nuo vitaminu nestumo metu? ar mamos svorio per daug priauga?
kokio svorio gime jusu vaikai?

pirmoji gimė 4000g 53cm (spec. vitaminus nėščiosioms gėriau) per nėštumą priaugau 23kg, antroji gimė 4225g 60cm (epizodiškai gėriau folį, Mg, omega3) priaugau 17kg.
Atsakyti
mūsų sūnelis gimė 4940 g, 57 cm... ax.gif
mudu su vyru vidutinio sudėjimo tokie, sakykim..vitaminų nėštumo metu praktiškai nevartojau..
Atsakyti
Dukryte gime 4180g ir 55 cm.Per nestuma priaugau 14 kg,as ir vyras auksti,liekni.Pilvukas nebuvo didelis,strijos ne vienos.Vitaminus vartojau epizodiskai,bet valgiau laaabai daug vaisiu.

QUOTE(andal @ 2009 04 27, 22:54)
Baisu pagalvoti, kai virs 4 kg leliai gimsta naturaliai  doh.gif
Manasis vos virs 3,7 kg ir tai nepratilpo - teko pjauti pilva  blink.gif

nebutinai taip jau baisu mirksiukas.gif Dukryte gime naturaliai be jokiu kirpimu ir plysimu,daug kas priklauso ir nuo odos elastingumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mazyle gime 4040 g. ir 54 cm ugio. Na nepasakyciau kad toki leliu lengva buvo pagimdyti doh.gif
Atsakyti
Mano maziukas gime 4100kg 54cm.oj gimdymo net nenoriu prisiminti..
Atsakyti