Mano mazylis gime 4,6 kg svorio ir 56 cm ugio pagimdziau pati siaip ne taip. Beto per nestuma buvau priaugusi apie 20-25 kg. pilvas buvo laaaabai didelis, kaip echoskopu ginekologas ziurejo pasake kad sveria 3,9 kg., bet nuramino, jog gims mazesnis, o jau kai pataloginiame gulejau, gydytoja sake jog bus apie 4,4 kg. buvau issigandusi jog tokio didziuliuko pati neisgimdysi, bet pavyko ir jis gime 4,6 kg svorio as pati gimiau 4,1 kg. o vyras gime neisnesiotas - 3 kg. manau mazyliu svori lemia genai, nes mes su vyru is "didziuju veisles"
dziaugiuosi, kad mazylis gime didelis ir sveikas, bet mane neramina kita problema...didziukai labiau serga cukriniu diabetu ir baisu kad ta liga neuzkluptu musu mazylio... bet tikekimes viskas bus gerai ir jis augs didutis ir sveikutis
QUOTE(dru-gelis @ 2008 03 27, 19:54)
Mano mazylis gime 4,6 kg svorio ir 56 cm ugio pagimdziau pati siaip ne taip. Beto per nestuma buvau priaugusi apie 20-25 kg. pilvas buvo laaaabai didelis, kaip echoskopu ginekologas ziurejo pasake kad sveria 3,9 kg., bet nuramino, jog gims mazesnis, o jau kai pataloginiame gulejau, gydytoja sake jog bus apie 4,4 kg. buvau issigandusi jog tokio didziuliuko pati neisgimdysi, bet pavyko ir jis gime 4,6 kg svorio as pati gimiau 4,1 kg. o vyras gime neisnesiotas - 3 kg. manau mazyliu svori lemia genai, nes mes su vyru is "didziuju veisles"
dziaugiuosi, kad mazylis gime didelis ir sveikas, bet mane neramina kita problema...didziukai labiau serga cukriniu diabetu ir baisu kad ta liga neuzkluptu musu mazylio... bet tikekimes viskas bus gerai ir jis augs didutis ir sveikutis
na mano pirmoji dukra gime 3,900 ir 57 cm
bet antraja kai gimdziau tai jautesi kad didesne 4,100 ir 56 cm
bet antraja kai gimdziau tai jautesi kad didesne 4,100 ir 56 cm
Mano sūnelis gimė 4,01 kg. Aš pati priaugau 21 kg, bet jokiu būdu nesieju vaiko svorio su priaugtu, nes labai daug yra pavyzdžių, kai moterys priaugusios vos 7-8 kg pagimdo vaikus virš 4 kg
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 28, 01:17)
Mano sūnelis gimė 4,01 kg. Aš pati priaugau 21 kg, bet jokiu būdu nesieju vaiko svorio su priaugtu, nes labai daug yra pavyzdžių, kai moterys priaugusios vos 7-8 kg pagimdo vaikus virš 4 kg
tikrai pritariu GrazinaIva'i
Ha dėl tų svorių tai įdomiai... Visada maniau, kad mano lelius svers iki 3kg, bet... kai dare antra echoskopija (apie 36 sav.) sake jau tuomet sveria apie 3,3kg. Pati gimiau apie 2,6 kg, vyras gimė apie 4, aukštas. O aš pati 165cm, 47 svėriau...
Gal tam turi įtakos ir tai, kad gims berniukas. Na nebedaug beliko laukt, greit sužinosim jo svorį
Gal tam turi įtakos ir tai, kad gims berniukas. Na nebedaug beliko laukt, greit sužinosim jo svorį
Mano bachuriukas gime 4,6kg as pati gimiau 3,5kg apie vyra nezinau. Bet siaip abu esam stambaus sudejimo tai gal delto jis toks didelis gime. Ir dar velavo 10 dienu, jei butu gimes laiku butu buve siek tiek maziau.
QUOTE(GrazinaIva @ 2008 03 27, 23:17)
, visu 100 proc.
Mano abu sūneliai gimė dideli: pirmasis - 4480g ir 54 cm, antrasis- 4650g ir 58 cm. Su abiem vaikais buvau priaugusi 13 kg.
Pati gimiau dar didesnė - 4850g, o mama buvo priaugusi tik 9 kg .
Na ir aš turiu didžiuką Bičiukas gimė 4.4 kg ir 55 cm. Dabar jam trys mėn, sveria 8.4 kg Per nėštumą priaugau 20kg Bet sakau, kad nuo priaugto svorio nelabai leliuko svoris priklauso pirma dukrelė gimė 3.7 kg ir 56 cm, o mamytė buvo priaugus visą 30
Šiaip aš pati gimiau ir svėriau tiek kiek dukra, na o bičiukas svėrė lygiai tiek, kiek mano brolis Na o bendrai mes su vyru normalaus - vidutinio sudėjimo (tikslaiu aš tokia ir vėl būsiu, kai numesiu po gimdymo likusius kg )
Šiaip aš pati gimiau ir svėriau tiek kiek dukra, na o bičiukas svėrė lygiai tiek, kiek mano brolis Na o bendrai mes su vyru normalaus - vidutinio sudėjimo (tikslaiu aš tokia ir vėl būsiu, kai numesiu po gimdymo likusius kg )
mano jaunelis gime 56cm ir 4290g Na o pas mano pusesere gime 60cm ir 5700g dickis, bet pas ja truputi kita situacija, ji pati serga cukriniu diabetu, o pas tokiu manu gimsta labai dideli vaikai.