Skaiciau kad kuo didesnis svoris naujagimio tuo didesnis intelektas bus suaugus
Girdejau kad dideli kudykiai veliau pradeda sliauzioti,tik kiek cia teisybes nzn.
Mano sūnelis gimė 3870 g ir 55 cm ūgio, nors mano pilvas buvo visai nedidelis, o priaugau aš 16 kg
Aš pati gimiau 3700 g 50 cm, o vyras 3200 g 51 cm Tai mūsų lelius mus pralenkė
Aš pati gimiau 3700 g 50 cm, o vyras 3200 g 51 cm Tai mūsų lelius mus pralenkė
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 02, 21:58)
Girdejau kad dideli kudykiai veliau pradeda sliauzioti,tik kiek cia teisybes nzn.
Aleksandras gime 4,5kg. Dabar mums 7 menesiai ir tik dabar pradejom vartytis. Matyt sliauziosim dar negreit..
QUOTE(Grytute @ 2006 02 03, 00:51)
Aleksandras gime 4,5kg. Dabar mums 7 menesiai ir tik dabar pradejom vartytis. Matyt sliauziosim dar negreit..
Taip parasyta naujam zurnale 'Tavo vaikas'.Kad suaugus intelektas bus didesnis.
musu spurga gime 4.050kg,vartosi nuo 4men,ropoja nuo 6,o 10men pradejo vaiksciot! taigi didesnis svoris mum nemaiso:)[SIZE=1][COLOR=red]
QUOTE(Elzyte @ 2006 02 02, 20:58)
Tai ir man reikia pasigirti.
Sunus gime 4650 g. ir 57cm ugio.
Dukra gime 4000 g. ir 56 cm ugio.
maniskiui 8 men, sveria 12 kg, bet jo svoris netrukdo jau apiet kambari, aisku laikydamasis i baldus, nesilaikes jau pastovi 1 min,
O mano maze gime 4.3 kg - tikrai didele! Bet mes pradejom vartytis 3.5 menesio, atsistoti - 6.5 men, ropot - 7 menesiu, o eit aplink viska kur tik galima uzsitverti - 7.5 men.
Manau - kad gimimo svoris itakos neturi tolimesniam vaiko vystymuisi.
8 menesiu mes sverem 8.3 kg.
Manau - kad gimimo svoris itakos neturi tolimesniam vaiko vystymuisi.
8 menesiu mes sverem 8.3 kg.
Sveikos mamytės
Mano mažius gimė 4020 g. Kai laukiausi gyvenau kaime, tai močiutė vis ragindavo eiti pasivaikščioti, o aš taip tingėdavau Ji vis sakydavo: "Negulinėk, geriau eik i lauka pasivaikščiok, pamatysi kaip vaiką įmaitinsi". Tai net ir nežinau,gal tikrai kad mamytės mažai juda, vaikučiai gimsta "drambliukai"
Mano mažius gimė 4020 g. Kai laukiausi gyvenau kaime, tai močiutė vis ragindavo eiti pasivaikščioti, o aš taip tingėdavau Ji vis sakydavo: "Negulinėk, geriau eik i lauka pasivaikščiok, pamatysi kaip vaiką įmaitinsi". Tai net ir nežinau,gal tikrai kad mamytės mažai juda, vaikučiai gimsta "drambliukai"