Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 15, 20:26)
Nesikankink 4u.gif As pora seriju paziurejau, nekabino manes, numeciau. Filmu yra ir geresniu, kad akis i nemegiamus gadinti blush2.gif

4u.gif dėkui už virtualią pagalbą 4u.gif 4u.gif
bet patinka man tas blondinas aktorius - Сергей Горобченко thumbup.gif
user posted image
pamenu pirmą filmą su juo matytą, tai buvo labai senai, dar per DVD žiūrėjau blink.gif cool.gif reikės kada prie progos pažiūrėt iš naujo ax.gif
user posted image

QUOTE(kami_ @ 2015 01 15, 20:35)
Ne, tiesiog pradėjau 4 seriją berods šeštadienį žiūrėti ir niekaip nebaigdavau jos žiūrėti ax.gif

supratau
Atsakyti
Sveikos, žiūriu Palač... fear.gif bet įdomus thumbup.gif
Atsakyti
Nu, detektyves jus mano biggrin.gif Taip ir liko man neaisku, del kokiu priezasciu i seriala imete kelis naujus zmones doh.gif Tarsi bandytu laika istempti, pilnai viskas butu tilpe i 5 serijas blush2.gif
Nu bet ir ziaurios paskutines serijos buvo unsure.gif Ir koks cinizmas tos velnio bobos...O tos Tonkos kaip man buvo gaila paskui, tai juk ta velnio boba jai visa gyvenima sugadino... cray.gif 
O dabar apie liapsusus cool.gif Kas ka matet, ka pastebejot? Destykit pioneer.gif  Idomu paziureti, ar mano komanda pastabi, paskui as isdestysiu savo pastebejimus, o gal as daug ko nepamaciau g.gif

Baigiau palac. Prisipazinsiu ziurejau neatidziai. Nes negalejau schmoll.gif Gniauze sirdi, buvo gaila ir tikros Tonkos, ir Rajos, ir to vaikinuko, ir jo mamos, o kaip vyras toliau gyvens. Tikroveje tai jos seima issizadejo.... Kaip ne kaip paremta tikrais faktais. Stengiausi nepamest istorines linijos, taip kad pakutinese serijose ne liapsusai buvo galvoj. Vis galvojau, kad pasakys kazkokia priezasti, del ko visa tai. Beje ji buvo pripzinta psichiskai sveika. Matau kad nelabai risliai rasau. kazkaip emocijos verda. ohmy.gif
Issiaiskinau is kur tie pertekliniai personazai:is tiurmos paleista, detektyvas, eksperte, dailininkas ir kt doh.gif lotuliukas.gif tongue.gif
Ogi is kito filmo ph34r.gif МосГаз, 2012 Pasirodo yra visa serija detektyvu apie serijinius ubijcas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 15 sausio 2015 - 22:16
damušiau "Svetimą" ax.gif
----
kadangi miegas dar neima, tai pažiūrėsiu - Позови и я приду [4 серии из 4] (2014) - melodramą ax.gif
Atsakyti
Nu bet ir ziaurios paskutines serijos buvo unsure.gif Ir koks cinizmas tos velnio bobos...O tos Tonkos kaip man buvo gaila paskui, tai juk ta velnio boba jai visa gyvenima sugadino... cray.gif O dabar apie liapsusus cool.gif Kas ka matet, ka pastebejot? Destykit pioneer.gif Idomu paziureti, ar mano komanda pastabi, paskui as isdestysiu savo pastebejimus, o gal as daug ko nepamaciau g.gif
Paskutinės serijos ir man buvo labai stiprios. Baigiau žiūrėti ir dar kurį laiką negalėjau apie atomazgą negalvoti, net ir dabar. Man žinokit abiejų labai gaila. Jos vyro buvo labai gaila. Jis jos neatsižadėjo, taip mylėjo, jis dar ir dukrai taip gražiai patarė- kas benutiktų, tai tavo mama, ji tau buvo gera mama, o man gera žmona, perduok jai kad mes mylim ją. Ir tas epizodas kai atvedė ją iš kameros į susitikimą su dukra- tos tylos pauzėj per tą akimirką daug jausmų išgyventa buvo, net žodžių nereikėjo...
O tas momentas iš jos praeities kur rodė kaip ji savo mylimą jaunuolį nušovė, jau man taip graudu buvo...
Apie tos Tonios sulaužytą gyvenimą net nekalbu, kraupu net pagalvoti.

Kai pagalvoji, abi pagrindinės herojės gi buvo vienodo statuso, abi partizanės, tik vokiečių tarpe viena buvo kaip ryšinikė, tapusi jiems sava įgavusi pasitikėjimą, o kita buvo paimta į nelaisvę, iš kurios buvo tyčiojamasi nežmoniškai, jau nekalbant apie tai, kad saviškis partizanas pačioj pradžioj ją išprievartavo ir paliko miške, taip ir pakliūvo ji vokiečiams į rankas...
Aš pagrindinės herojės vietoj arba išprotėčiau arba nusišaučiau, vienas iš dviejų tai tikrai.
Pagrindinė aktorė labai gerai suvaidino, tik ji ir tiko šiam vaidmeniui su tokiu veidu-bejausmia išraiška. Tikra sniego karalienė, kuri pražudė ir Kajų ir Gerdą...

Man mirtingai nebuvo kada žiūrėt į tuos liapsus, nieką aplink nemačiau, nes labai jau pasinėrus buvau į tas paskutines serijas. O kas daba negerai buvo? Musėt jau kokie lapai žali ir gruodis, ir lašalinė jau kapsėjo? biggrin.gif

Prisiminiau dar vieną matytą kuris patiko. Matei šitą? Apie partizanės snaipėrės ir vokiečių snaiperio meilę? Irgi geras.
''Снайперы: Любовь под прицелом'' /2012/
Трейлер
(Трейлер)

user posted image

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 15, 21:07)
bet patinka man tas blondinas aktorius - Сергей Горобченко thumbup.gif
reikės kada prie progos pažiūrėt iš naujo ax.gif
user posted image
Ooo, tai krūtinė, ne krūtinė o dvi padūškos biggrin.gif
QUOTE(nerimaaan @ 2015 01 15, 21:45)
Sveikos, žiūriu Palač... fear.gif bet įdomus thumbup.gif
Nebijok, aš ir bijojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 15, 23:36)
Ooo, tai krūtinė, ne krūtinė o dvi padūškos biggrin.gif

ne, Tu duodi kartais, prajuokinai iki ašarų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti
Man mirtingai nebuvo kada žiūrėt į tuos liapsus, nieką aplink nemačiau, nes labai jau pasinėrus buvau į tas paskutines serijas. O kas daba negerai buvo?

Sena pažįstama auuu Mes jau pasisakėm su Visgi
Abi per tą siaubą nieko nematėm tik gailėjom visų cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 15 sausio 2015 - 23:10
QUOTE(vaya @ 2015 01 16, 00:09)
Abi per tą siaubą nieko nematėm tik gailėjom visų cry.gif
Na bet tikrai, matyt mūsų Šerlokas Holmsas paskendęs giliam liūdesy arba jau kur kitur kariauja ir laksto su granatvaizdžiu, ot kokia, nu... biggrin.gif
Jo gailėjom kad siaubas. Dar va ir dabar stovėdama virtuvėj ir begerdama vandenį galvojau- na gi negimsta žmonės (vaikai) blogais, negimsta. Kas juos tokiais padaro? Gyvenimas, priežastys, aplinkybės, pasirinkimas ir jo pasekmė?
Dar man vis iš galvos neišeina, kašmar.
Atsakyti
''F 63.9 Болезнь любви'' /2013/
Премьера 30 октября 2014 (Украина)
http://kinozal.tv/de....php?id=1298119
«необычное кино»

user posted image
Atsakyti
Позови и я приду [4 серии из 4] (2014) - žiūrėjau ir verkiau. Geras filmas.
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 01 15, 23:15)

Issiaiskinau is kur tie pertekliniai personazai:is tiurmos paleista, detektyvas, eksperte, dailininkas ir kt
Ogi is kito filmo МосГаз, 2012 Pasirodo yra visa serija detektyvu apie serijinius ubijcas

lotuliukas.gif Akurat, matyt, nusprende siltai perekontovatsa biggrin.gif Kito paaiskinimo nerandu.

Paskutinės serijos ir man buvo labai stiprios.
Pagrindinė aktorė labai gerai suvaidino, tik ji ir tiko šiam vaidmeniui su tokiu veidu-bejausmia išraiška. Tikra sniego karalienė, kuri pražudė ir Kajų ir Gerdą...

Prisiminiau dar vieną matytą kuris patiko. Matei šitą? Apie partizanės snaipėrės ir vokiečių snaiperio meilę? Irgi geras.
''Снайперы: Любовь под прицелом'' /2012/

Aktore parinkta fantastine thumbup.gif thumbup.gif
Neziurejau sito, butinai pasiziuresiu 4u.gif

QUOTE(vaya @ 2015 01 16, 00:09)
Abi per tą siaubą nieko nematėm tik gailėjom visų  cry.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 16, 00:22)
Na bet tikrai, matyt mūsų Šerlokas Holmsas paskendęs giliam liūdesy arba jau kur kitur kariauja ir laksto su granatvaizdžiu, ot kokia, nu... biggrin.gif

Nu, mergos, bijokit Dievo, tokiu laiku Sena pazistama parpia ir devinta sapna sapnuoja biggrin.gif
Nu apie liapsus, uzgeltoninsiu, kad kitos, kurios nemate filmo, neskaitytu:
1. Raja(vadinsiu vardais aktorius, kuriais jau ipratom nuo pirmos serijos) pasakoja, kaip nuzude Petia. Kaip atejo iki papludimio, o ar matet, jog jos batu kablukai sulindo i zeme? Kokiai milicijai zioplai reikejo buti, kad nepamatyti kablukais subadytos zemes doh.gif Mane butu ten pastate, apziurejus ir pasakius: ieskokite moters cool.gif
2. Beje, apie tuos kablukus: 1965 metais nebuvo madoje batai su spilkom, kaip ir batai-laiveliai, kuriuos Raja avejo, eidama zudyti Tonkos. cool.gif
3. Liko man neaiskus Tonkos vyro vaidmuo. Vis galvojau, kad jis zude Rajai artimus zmones kerstaudamas uz praeiti, bet paaiskejo, kad jis tik siaip slampinejo aplinkui, slepe savo veida, persekiojo, bet del ko??? g.gif
4. Raja i ligonine pagulde be jokiu asmeniniu daiktu, bet begdama is ligonines ji istrauke is po pagalves zuikucio kauke ir pakiso ji Tonkai bigsmile.gif
5. Nera logikos: kodel Tonka uz saudymus gavo 20 metu lagerio, o Raja uz ta pati-kulka i kakta? Nebent Rajai prisidejo dabartines zmogzudystes? g.gif
6. Atsirado gerbiami TSRS pilieciai-buve policajai doh.gif Kiek zinau is istorijos, tai juos visus saude be teismo net. cool.gif

Tai va, dabar ziuriu "Taljanka", mergos, mano detektyves, pirmyn i kita filma pioneer.gif Pirma serija pasiziurejau, bus geras filmas, matosi is karto, bent jau daug veiksmo ir nera lyriniu nukrypimu, kas buvo filme "palac" drinks_cheers.gif
Atsakyti
vaikus išvedžiojus į "darbelius", startuosiu su Татьянина ночь (1-9 серии из 9) (Виктор Бутурлин) / [2014, мелодрама] 4u.gif
Atsakyti