Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 14, 16:39)
o aš įpusėjau Умельцы (1-16 серии из 16) (Всеволод Аравин) / [2014, криминал], bet nuobodokas ir per ilgas. Yra ir detektyvų, ir meilės. Bet toks kažkoks - gaila laiko 4u.gif
kurios su vyrais žiūrite, tai tiks thumbup.gif

Kad zinok, Sima, ir man nuobodus. Su vyru fainesniu mate
Atsakyti
Linksma siandien cia biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Lionesss @ 2015 01 14, 20:51)
  nors ana savaite razvedcicy ziurejau d.d. tai kai lunatikas buvau, bo nejo atsiplest, aciu dievui tik dvi dienas biggrin.gif

Predejau ziureti, labai itrauke sis filmas 4u.gif
Bet siandien irgi mano uzsienietisko serijalo seriaja, tad dalinu vakara.....
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 20:15)
Ziurek Palac-tai Mazoro ir Radvedcycy misinys, plius, prisijungsi prie musu, detektyviu, klubo ph34r.gif Mes baigiam viska isnarplioti anksciau, nei filmo serijos pasirodo lotuliukas.gif

as kaip visada-laukiu visu seriju ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 15, 00:03)
Kad zinok, Sima, ir man nuobodus. Su vyru fainesniu mate

drinks_cheers.gif

Rytas labas 4u.gif
vakar pradėjau žiūrėti Jūsų išgirtą Чужой (24 ser.)/ 2014, bet kad kažkokio labai jau oij, tai nėra. Žiūrėt galima 4u.gif Patikt kažko pradėjo pagrindinis aktorius - cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 sausio 2015 - 08:29
Laba smile.gif
Man šiandien diena primena ankstyvą pavasarį. Tokia graži diena...

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 21:08)
Prisiduok-matei Palac toliau? pioneer.gif O ka mes sakem? nail.gif:
QUOTE(vaya @ 2015 01 14, 22:04)
Detektyvėms iš Palač Nu kad Raisa šaude per karą tai jau kaip ir aišku. 9 serijoje kai anyta pasakė kad Raisa ne Raisa, viskas aiškiau. Ko gero ji pasikeite vardą, ane? Dar atėjo tokiamintis, kad nereikalingų aktorių nėra schmoll.gif tai gal ta iš tiurmos bus kokia nors liudininkė iš praeities?????
Tiesą pasakius nesitikėjau, kad va ateis ir taip lengvai tokia lengva ranka pykšt pokšt nukaus Tonką ir jos vyrą. Tonka gi visa širdim troško suvesti sąskaitas su Raja, o čia... Tikėjausi kad jau kas kas, o Tonka bus iki paskutinės serijos, o dabar pšyk... staiga staigiai intrigos nebeliko.
Man dabar smalsu ką rodys šiose paskutinėse dvejose serijose, nes dabar visumoj viskas kaip ir aišku gi, na nebent mūsų dar laukia kokie siurpraizai
ph34r.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 21:15)
Palac-tai Mazoro ir Radvedcycy misinys<.....> lotuliukas.gif
Na nieko sau mišinys, sugalvok dar taip, čia gi hibridas kažkoks biggrin.gif Maždaug- Mazhoro ir Razvedchitsu mišinys, kas? Atspėkit. Teisingai- Palach. Ни рыба ни мясо - сразу не отгадать lotuliukas.gif
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 15, 05:17)
Predejau ziureti, labai itrauke sis filmas 4u.gif
Pamenu po Разведчицы man dar patiko du kariniai filmai su moteriška kompanija (žinoma, Разведчицы- lyderis be konkurencijos, pirmoje vietoje), tai

''Не покидай меня'' /2014/
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1211045

user posted image

''Гетеры майора Соколова''/2014/
(Трейлер)
Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1186477

user posted image

Dabar šitą žiūriu.
''Тальянка'' /2014/
Трейлер
Видеоролик
http://kinozal.tv/de....php?id=1275461

user posted image

Jei kas dar nematė ir patinka kariniai filmai, tai siūlau pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 13, 22:02)
Jūsų mažajį vyruką su rimtu gimtadieniu - lai auga sveikas 4u.gif

aciu visoms uz sveikinimus mano pipirui mirksiukas.gif
Atsakyti
Vajeee, pražiopsojau tokią gražią dvimetinuko sukaktį... Gerai, kad dar suspėjau į tą nuvažiuojantį traukinį...

Whagati linkiu, kad tavo kruopa augtų sveikas ir kad visad jį globotų labai rūpestingas ir apdairus angelas sargas 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Dėkoju už sveikinimus 4u.gif
Vėl pradėjau žiūrėti Mažorą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 15, 16:41)
Vajeee, pražiopsojau tokią gražią dvimetinuko sukaktį... Gerai, kad dar suspėjau į tą nuvažiuojantį traukinį...

Whagati linkiu, kad tavo kruopa augtų sveikas ir kad visad jį globotų labai rūpestingas ir apdairus angelas sargas 4u.gif

aciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kami_ @ 2015 01 15, 17:52)
Vėl pradėjau žiūrėti Mažorą ax.gif

kaip suprast "vėl"? g.gif antrąkart žiūri? g.gif
----
kankinuosi su Чужой ax.gif bet jau tas senių šnekas apie kriminalus pradėjau prasukt ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 15 sausio 2015 - 19:04
QUOTE(Visgi @ 2015 01 15, 15:52)

''Не покидай меня'' /2014/

''Гетеры майора Соколова''/2014/

Dabar šitą žiūriu.
''Тальянка'' /2014/

Pirmieji du matyti, o uz trecia dekoju, ieskojau jo kaip "Italjanka" ir neradau, o mama isgyre, kad labai geras drinks_cheers.gif

Nu, detektyves jus mano biggrin.gif Taip ir liko man neaisku, del kokiu priezasciu i seriala imete kelis naujus zmones doh.gif Tarsi bandytu laika istempti, pilnai viskas butu tilpe i 5 serijas blush2.gif
Nu bet ir ziaurios paskutines serijos buvo unsure.gif Ir koks cinizmas tos velnio bobos...O tos Tonkos kaip man buvo gaila paskui, tai juk ta velnio boba jai visa gyvenima sugadino... cray.gif
O dabar apie liapsusus cool.gif Kas ka matet, ka pastebejot? Destykit pioneer.gif Idomu paziureti, ar mano komanda pastabi, paskui as isdestysiu savo pastebejimus, o gal as daug ko nepamaciau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 15, 19:58)

kankinuosi su Чужой ax.gif bet jau tas senių šnekas apie kriminalus pradėjau prasukt ax.gif  blush2.gif

Nesikankink 4u.gif As pora seriju paziurejau, nekabino manes, numeciau. Filmu yra ir geresniu, kad akis i nemegiamus gadinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 15, 18:58)
kaip suprast "vėl"? g.gif antrąkart žiūri? g.gif

Ne, tiesiog pradėjau 4 seriją berods šeštadienį žiūrėti ir niekaip nebaigdavau jos žiūrėti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 15 sausio 2015 - 19:36