Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Lionesss @ 2015 01 14, 21:10)
Sveikos
Man ir sitas karamelinis pats skaniausias  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Mergai, ka dabar ziureti? Jau tris ismeginau, nieks nesiziuri po Mazoro ir Delo cesty...beje,man labai Razvedcycy patiko  4u.gif

Ziurek Palac-tai Mazoro ir Radvedcycy misinys, plius, prisijungsi prie musu, detektyviu, klubo ph34r.gif Mes baigiam viska isnarplioti anksciau, nei filmo serijos pasirodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 20:15)
Ziurek Palac-tai Mazoro ir Radvedcycy misinys, plius, prisijungsi prie musu, detektyviu, klubo ph34r.gif Mes baigiam viska isnarplioti anksciau, nei filmo serijos pasirodo lotuliukas.gif

nu oki, einu bandyt ziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 14, 21:01)
Labai kazkaip greit pasikystu g.gif
Tuoj mes tau skladkę padarysim ir komposą padovanosim, kad nygdinuo mūsų neatsiliktum/napsiklįstum, va wub.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 21:08)
Prisiduok-matei Palac toliau? pioneer.gif  O ka mes sakem? nail.gif: Nu apie liapsusus net nesnekek, pradedant geltonais lapais birzelio menesi ir baigiant dabartine lasaline, kuri net nelasejo biggrin.gif
Šaaa, nieką nesakyk, dar tik bebaigiu 7 seriją, cit biggrin.gif Nu kūrmi kūrmi kūrmi, o tai aliansas, spėk žodį- sufleriai: geltoni lapai, birželis, lašalinė lotuliukas.gif Kas atspės?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 21:08)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Susizvengiau kaip arklys lotuliukas.gif "Vai, ko nusizvengei, berasis zirgeli..." biggrin.gif
Prisiduok-matei Palac toliau? pioneer.gif  O ka mes sakem? nail.gif
Nu apie liapsusus net nesnekek, pradedant geltonais lapais birzelio menesi ir baigiant dabartine lasaline, kuri net nelasejo  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Žvengiu ir aš iš jūsų postų
Kaip tik dabar žiūriu. Galvoju juk tos itariamosios gyvena skirtinguose kaimuose. Negi galejo spet girta Tonka atbegt pykst pokst ir parbegt?Ji juk visada girta. Dar neramina kam astuntoj serijoj nauja heroje, kuri grįžo iš tiurmos? ko jai reikia filmes? Lygiai taip pat perteklinis bent jau dabar detektyvo žmonos pirmas vyras.
Aš vis bandau Raisą išteisinti.... Kad ir jos žodžiaii :užtenka mirčių. Ir dar galvoju kokia stipri ir pasitikinti turi būti Tonka vaidinant aktorė g.gif Jos rolė tokia atsumianti, antimoteriška
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 14, 21:23)
Tuoj mes tau skladkę padarysim ir komposą padovanosim,

Perskaiciau komposta lotuliukas.gif Ir mano fantazija isisiubavo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaya @ 2015 01 14, 21:28)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Žvengiu ir aš iš jūsų postų
Kaip tik dabar žiūriu. Galvoju juk tos itariamosios gyvena skirtinguose kaimuose. Negi galejo spet girta Tonka atbegt pykst pokst ir parbegt?Ji juk visada girta. Dar neramina kam astuntoj serijoj nauja heroje, kuri grįžo iš tiurmos? ko jai reikia filmes? Lygiai taip pat perteklinis bent jau dabar detektyvo žmonos pirmas vyras.
Aš vis bandau Raisą išteisinti.... Kad ir jos žodžiaii :užtenka mirčių. Ir dar galvoju kokia stipri ir pasitikinti turi būti Tonka vaidinant aktorė g.gif Jos rolė tokia atsumianti, antimoteriška

Man tie nauji aktoriu atsiradimai pritempti atrodo, nepatinka man sitaip schmoll.gif As kaip supratau, tai ten Maskvos priemiestis buvo g.gif Ir su pistoletu istiesta ranka-vyriska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 14 sausio 2015 - 20:36
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 20:35)
Perskaiciau komposta  lotuliukas.gif Ir mano fantazija isisiubavo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 21:35)
Perskaiciau komposta lotuliukas.gif Ir mano fantazija isisiubavo lotuliukas.gif
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 14, 21:40)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Vat ir pašnekėk rimtai kad nori, tai kad įsisiūbuos, įsilinguos, nežinia iki ko, iki šieno kūgio kokio ar ko? žiūriu vis dar tą filmą, tai negaliu savo fantazijų sukabint biggrin.gif tai ir nesuprantu apie kokius čia isisiūbavimus kalbat ir kikenat, ot tundra, a ne? biggrin.gif
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 14, 21:10)
Man ir sitas karamelinis pats skaniausias wub.gif wub.gif wub.gif Mergai, ka dabar ziureti? Jau tris ismeginau, nieks nesiziuri po Mazoro ir Delo cesty...beje,man labai Razvedcycy patiko 4u.gif
Na va, dar vienai baisiai skanu, tai ką be progos dabar turėsiu pirkti kad tik paragauti? MamaMyja biggrin.gif
Mano vyras man vieną sykį tokį patarimą davė- nėr ko tokių gerų žiūrėt, kad paskui po tokių net neaišku ką žiūrėt, nes nieks netinka biggrin.gif biggrin.gif
Aš jam esu keletą tokių gerų rekomendavusi, tai jis jau paskui sako- geriau tu man tokių nebeduok, nes negaliu atsitraukti, žiūriu iki 03-jų nakties , o paskui anksti ryte keltis į darbą, nesąmonė kažkokia gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 14, 20:48)

Aš jam esu keletą tokių gerų rekomendavusi, tai jis jau paskui sako- geriau tu man tokių nebeduok, nes negaliu atsitraukti, žiūriu iki 03-jų nakties , o paskui anksti ryte keltis į darbą, nesąmonė kažkokia gaunasi biggrin.gif

Jo, baisiausia, kai i darba reikia. Todel as tokius gerus ziuriu savaitgaliais biggrin.gif nors ana savaite razvedcicy ziurejau d.d. tai kai lunatikas buvau, bo nejo atsiplest, aciu dievui tik dvi dienas biggrin.gif
nekabliuoja manes kol kas sitas PALAC biggrin.gif
Atsakyti
Detektyvėms iš Palač
Nu kad Raisa šaude per karą tai jau kaip ir aišku. 9 serijoje kai anyta pasakė kad Raisa ne Raisa, viskas aiškiau. Ko gero ji pasikeite vardą, ane? Dar atėjo tokiamintis, kad nereikalingų aktorių nėra schmoll.gif tai gal ta iš tiurmos bus kokia nors liudininkė iš praeities?????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 14 sausio 2015 - 21:08
Skanus,skanus :rolleyes : as apie torta,ne apie komposta biggrin.gif Ech,gaila kompo neturiu,mielai.ir PALAC paziureciau,bet siap ne filme esme irnesakyk.gif labai gi ciekawie,ka jus geltoninat,nesinori taip sakant nuo chebros atsilikti g.gif

Jei tesiant kalba apie tortus,tai bais skanus su lazdyno riesutais is "Bijolos","Lazdynas",tik,kad kaina visai nekasdienine,1kg apie 50lt.(prie euru dar niekaip negaliu priprast)
Atsakyti
Aš čia dabar ne į temą, užsimaniau pasidalinti savo nuostaba, ar žiūrėjot kas neseniai LRT? Ar matėt kaip Jakilaitis gražiai, švariai shprechino lenkiškai su pašnekovu? Net nustebau. Bet tai maladec vyrukas. Aš žinoma irgi lenkiškai moku ir suprantu, na ir šiek tiek perskaityti moku, labai minimaliai ten. Bet kalbėti mokut tik taip kaip pas mus čia kalba, bet taisyklingai, švariai, gražiai lenkiškai nemoku, ir daug žodžių nežinau. Bet guodžiu save, kad jei kada nuvažuočiau į Warshawą, tai nepasimesčiau, ir kaip nors link Lietuvos sugrįžčiau.
Jei kas turit tokią galimybę, atsisukit tą TV kanalą atgal ir pažiūrėkit. Na nustebino Jakilaitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 sausio 2015 - 21:36
QUOTE(Visgi @ 2015 01 14, 22:33)
Aš čia dabar ne į temą, užsimaniau pasidalinti savo nuostaba, ar žiūrėjot kas neseniai LRT? Ar matėt kaip Jakilaitis gražiai, švariai shprechino lenkiškai su pašnekovu? Net nustebau. Bet tai maladec vyrukas. Aš žinoma irgi lenkiškai moku ir suprantu, na ir šiek tiek perskaityti moku, labai minimaliai ten. Bet kalbėti mokut tik taip kaip pas mus čia kalba, bet taisyklingai, švariai, gražiai lenkiškai nemoku, ir daug žodžių nežinau. Bet guodžiu save, kad jei kada nuvažuočiau į Warshawą, tai nepasimesčiau, ir kaip nors link Lietuvos sugrįžčiau.
Jei kas turit tokią galimybę, atsisukit tą TV kanalą atgal ir pažiūrėkit. Na nustebino Jakilaitis.

Ziurejau ir as!Lengvam soke esu.Koks akcentas!Ir teisiklingai taria.Sakyciau,atkalta atmintinai bet ne,tai gi nezino,ka pasnekovas kalbes.Zodziu,kad be zodziu :-)
Atsakyti