Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Julsita @ 2015 01 14, 15:56)
Merginos,jei yra laukiančių,kol įkels paskutines medicininio serialo Крестный serijas,tai jau taip atsitiko  thumbup.gif

Ar verta žiūrėti? Įdomu? Pažiūrėjau kažkada pirmos serijos pradžią: labai niūrus pasirodė g.gif ir mečiau.
Atsakyti
o aš įpusėjau Умельцы (1-16 серии из 16) (Всеволод Аравин) / [2014, криминал], bet nuobodokas ir per ilgas. Yra ir detektyvų, ir meilės. Bet toks kažkoks - gaila laiko 4u.gif
kurios su vyrais žiūrite, tai tiks thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, o jus Mazora onlin ziurite? nes MB torentuose nerado jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 14, 18:00)
Mergaites, o jus Mazora onlin ziurite? nes MB torentuose nerado jo  g.gif

jis yra kinozale ir tfile.ru, galima ir online (jei netingi prie kompo sėdėt)
Atsakyti
Бывших не бывает (1-4 серии из 4) (Зиновий Ройзман) / [2013, боевик] - patiko labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 14, 16:22)
Ar verta žiūrėti? Įdomu? Pažiūrėjau kažkada pirmos serijos pradžią: labai niūrus pasirodė  g.gif  ir mečiau.

Kad nežinau,aš kol nebuvo visų serijų,nepradėjau. Pabaigsiu žiūrėt pradėtą ir tada imsiuosi šito,galėsiu parašyt
Atsakyti
Laba 4u.gif Pagaliau pasivijau karsta.gif buvau pasilikus anos temukes vidury blink.gif Taigi, pirmiausia visas su ozkos metais, linkiu, kad nebutumem ozkomis, nors kartais ragus sukryziuot verta biggrin.gif Visas kurios svente gimtadienius, linkiu visko ko tik turit ir ko dar noretusi 4u.gif Siam vakarui nersiu i koki nors lengvo turinio filma, nes pusmecio galas, kazkaip smegenis spaudzia, reik kazko atsipalaidavimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kur mano detektyviu komanda? biggrin.gif Mus reikia samdyti, greit bylas isaiskinsim, net 20 metu senumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2015 01 14, 20:05)
Laba 4u.gif Pagaliau pasivijau karsta.gif buvau pasilikus anos temukes vidury blink.gif
O siaube, tai bent pasilikai, kaip tam miške- atitrūkai nuo kompanijos ir pasiklydai, taip ir sakyk biggrin.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 20:09)
Kur mano detektyviu komanda? biggrin.gif Mus reikia samdyti, greit bylas isaiskinsim, net 20 metu senumo biggrin.gif
Ja tut kak tut pioneer.gif Kas nutiko, ką narpliosim, kas pėdas mėto, kokius įkalčius radai? Tu pas mumis čia atamanas su tom detalėm ir net liapsusais, tai jei reiks pastiprinimo šauk sos help.gif O kur špionas vaya bodziojasi- nežinau, nidakladyvala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 14 sausio 2015 - 19:27
Nu ka bandysiu susidraugaut su ''Нанолюбовь'' ax.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 01 14, 19:26)
O siaube, tai bent pasilikai, kaip tam miške- atitrūkai nuo kompanijos ir pasiklydai, taip ir sakyk biggrin.gif

Labai kazkaip greit pasikystu g.gif senatve tempai nebe tie lotuliukas.gif nubegat kaip gazeles, o senuciukiu su lazdom nepalaukiat hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 14, 20:26)
O siaube, tai bent pasilikai, kaip tam miške- atitrūkai nuo kompanijos ir pasiklydai, taip ir sakyk biggrin.gif Ja tut kak tut pioneer.gif Kas nutiko, ką narpliosim, kas pėdas mėto, kokius įkalčius radai? Tu pas mumis čia atamanas su tom detalėm ir net liapsusais, tai jei reiks pastiprinimo šauk sos help.gif O kur špionas vaya bodziojasi- nežinau, nidakladyvala biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Susizvengiau kaip arklys lotuliukas.gif "Vai, ko nusizvengei, berasis zirgeli..." biggrin.gif
Prisiduok-matei Palac toliau? pioneer.gif O ka mes sakem? nail.gif:
Nu apie liapsusus net nesnekek, pradedant geltonais lapais birzelio menesi ir baigiant dabartine lasaline, kuri net nelasejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 14 sausio 2015 - 20:12
Sveikos
Man ir sitas karamelinis pats skaniausias wub.gif wub.gif wub.gif
Mergai, ka dabar ziureti? Jau tris ismeginau, nieks nesiziuri po Mazoro ir Delo cesty...beje,man labai Razvedcycy patiko 4u.gif
Atsakyti