Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

o mane tai labiausia nervina, kad sukuria filmus su begalybe serijų blink.gif
internetan įmeta pradžiai kokias 10 - 16. Tas pažiūri, nes lieka intriga...ir paskui lauk, kol naujas sukūrę įkels, kad pažiūrėt...online ax.gif
uij blink.gif
pradėjau_Беспокойный участок (1-2 сезоны 1-16 серии из 16) (Сергей Алешечкин, Андрей Силкин) / [2014, детектив, криминал], kol Griečiankos prikurs naujų serijų ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 27, 11:28)
aš jau su dviem ligoniais  unsure.gif

sveikatytes jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 27, 12:29)
jau pradedu suprasti 4u.gif  mirksiukas.gif ačiuka mirksiukas.gif  bet vis galvoju kodel visi turi taikytis prie vieno, o ne vienas prie visų? 4u.gif Sima, kaip tau atrodo? biggrin.gif

tiesiog nekreipk demesio mirksiukas.gif neverta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 27 sausio 2015 - 13:12
QUOTE(Julsita @ 2015 01 27, 12:10)
Ne vienai,ne vienai-didesniai daliai. Tu temoj dar ne taip seniai,tai nežinai. Visos jau išmoko "... duot kelią" ir nesigilint į išminties perlus,baliončikus (čia,jei ką,nuoširdi padėka Visgi už vargą,kad deda naujienas,nors pati Visgi prašė to nedaryt),nesivelt į diskusijas (tas pats,kas su pliku pešiotis) ir t.t.  Išmoksi ir tu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif ne viena mirksiukas.gif
Never mind
Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 27, 13:29)
jau pradedu suprasti 4u.gif 

Imk dar vieną 4u.gif ir nesinervuok. Aš tai pradėjau tiesiog rečiau lankytis, nes nusibodo kaskart pro baliončikus brautis biggrin.gif

Ugdau valią, pasižiūriu kasdien po pusę serijos VML biggrin.gif Nes MosKaz pabaigėm, o Palač begėdis MB pradėjo be manęs. Tai jau gal nesivysiu jo.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 27, 11:56)
tai tu čia nesupranti, kaip rusai sako, dastala uže vsex, nes atsibodai su savo nesamoningais komentarais ir balionais doh.gif
galvoju negi tik man vienai taip atrodo doh.gif

Jau supratai kad ne viena mirksiukas.gif Kartais būna, kad nesusilaikau nekomentavusi, nors reikėtų nesivelti į diskusijas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 27, 14:03)

QUOTE(spoorga @ 2015 01 27, 16:02)

QUOTE(Tekšė @ 2015 01 27, 16:23)

QUOTE(ErikaN @ 2015 01 27, 16:31)

ačiū mergaitės už palaikymą, aš prie jūsų ir su jumis biggrin.gif 4u.gif supratau dabar, kas ir iš kur ax.gif

žiūriu toliau Mažorčiką, koks tamsus filmas, visadalaik tamsoj ten viska rodo, vienas kitas siužetas tik šviesesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 27, 15:23)
Imk dar vieną  4u.gif  ir nesinervuok. Aš tai pradėjau tiesiog rečiau lankytis, nes nusibodo kaskart pro baliončikus brautis biggrin.gif

drinks_cheers.gif
yra zmoniu,kuriems nusispjauti i kitu zmoniu nuomone,ziuri tik save,bet reikia gi gerbti ir kitus zmones....
mes visi vertinam Visgi pastangas ir visos esam dekingos,bet jeigu dabar kiekviena po kiekviena nuoroda prades dalinti balionus-tai gausis balionu tema lotuliukas.gif vaiku darzelis....
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 27, 18:07)
drinks_cheers.gif
balionu tema lotuliukas.gif vaiku darzelis....

Vienodu balionu tema.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Jau diplomas mano rankose 4u.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 27, 09:28)
Nebagiai nes nepatiko ar del kitos priezasties

Su mama pradejom ziureti Zhenskij doktor, nes ji nemate, o as ji ir antra kart galiu ziureti. O dar pasiruosimas iteikimams t.y grozio proceduros, vakar dar turejau pirma darbo pokalbi smile.gif
QUOTE(Visgi @ 2015 01 27, 10:35)
Žiūriu 2-rą seriją Тест на беременность.

Vakar per pirma kanala viena akimi ziurejau sita filma, reikes is pradziu paziureti ax.gif
Apie balionus ir kt. skaičiau senesnese temose, bet patylesiu cool.gif
Kalbant apie Mažora, tai mano vienas kursiokas man panasus i Mazorcika ax.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 27 sausio 2015 - 20:12
Del balionu,tai yra zmogus,kuris juos sudeda uz visas. Na ir kam cia pyktis. Man tai netrukdo.... neieskokime adatos sieno kupetoje 4u.gif
Atsakyti
Kol dalinates balionus, Kasatka 16 serijoj PASIBUCIAVO blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti