Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(kami_ @ 2015 01 27, 09:54)
Šiandien pagaliau diplomą atsiimsiu biggrin.gif
Sveikinimai smile.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 27, 10:28)
O as gadinu akis ziuredama telefone "Zakrytaja skola",pirmos serijos man siaip sau,nuobodzios,o nuo penktos itrauke net labai.Labai idomu suzinoti,kas tas pabaisa-gnom lakstantis miske ir kodel jis slapstosi.
Aišku nesakysim irnesakyk.gif Galiu tik tiek pasakyti, kad oooii nustebsi nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 26, 21:48)
O kodėl nakty? Kaip partizanė kokia bigsmile.gif

Pas mane omnitelio internetas, tai didelius failus siunciuosi nakti, kada neskaiciuojami atsisiusti duomenys.
Atsakyti
Žiūriu 2-rą seriją Тест на беременность. Negaliu suprast- dar nesimpatiškesnio aktoriaus negalėjo išrinkt doh.gif Aš suprantu, kad visiems reikia darbo ir kiekvienas aktorius turi savo žiūrovą, na bet neįsipaišo man čia vizualiai tas Ruslanas nors tu ką doh.gif Šiuo atveju Гребенщиков jau man šimtą kartų geriau (kai nėr pasirinkimo).
QUOTE(liepa50 @ 2015 01 27, 11:26)
Pas mane omnitelio internetas, tai didelius failus siunciuosi nakti, kada neskaiciuojami atsisiusti duomenys.
Aaa, supratau.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 27, 08:34)
miela mano, aplamai ar supranti, kas yra tas socialinis sluoksnis?sūnūs.
TAI TURĖJAU OMENY  ax.gif
bet ar tau suprast... tau geriau man įkąst bigsmile.gif

tai tu čia nesupranti, kaip rusai sako, dastala uže vsex, nes atsibodai su savo nesamoningais komentarais ir balionais doh.gif

QUOTE(ErikaN @ 2015 01 27, 09:23)
Sim, nesutinku ir aš su tavimi dėl socialinio sluoksnio, jis tikrai ne prie ko  doh.gif

galvoju negi tik man vienai taip atrodo doh.gif

na žiūrim su MB Mažora, kolkas visiškai nekabina jis mūsų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 27 sausio 2015 - 11:09
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 27, 10:56)
na žiūrim su MB Mažora, kolkas visiškai nekabina jis mūsų g.gif

mane irgi tik nuo kokios 5 serijos pradėjo kabint.

aš jau su dviem ligoniais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 27, 12:28)

aš jau su dviem ligoniais  unsure.gif

žiūrėsiu kaip man bus biggrin.gif 4 pradėjau žiūrėti ax.gif

sveikateles 4u.gif , maniškiam angina, tai jau kaip ir sveikti pradejo, bet pora savaičių dar į lopšiuką neis ax.gif vakar gyd. sake kad labai daug sergančių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 27, 12:28)

aš jau su dviem ligoniais  unsure.gif

Matyt virusas kazkoks unsure.gif Sveikite greiciau smile.gif

Visgi,suintrigavai.O pakas vieno sezono visjam suzinoti?Sakote,kad kiti sezonai prastesni tai nesinores gaisti laiko.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 27, 10:28)
Labai idomu suzinoti,kas tas pabaisa-gnom lakstantis miske ir kodel jis slapstosi.
QUOTE(Nanita @ 2015 01 27, 12:42)
Visgi,suintrigavai.O pakas vieno sezono visjam suzinoti Sakote,kad kiti sezonai prastesni tai nesinores gaisti laiko.
Nanita, tai kas domina pirmame poste, tai I-me sezone tą ir sužinosi. II-ą sezoną aš tik pradėjau žiūrėti ir padėjau į šalį, nes na atsirado kitų naujų filmų. Todėl negaliu būti objektyvi- peikti, girti, nes nežiūrėjau jo iki galo.

Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 27, 10:56)
galvoju negi tik man vienai taip atrodo doh.gif

Ne vienai,ne vienai-didesniai daliai. Tu temoj dar ne taip seniai,tai nežinai. Visos jau išmoko "... duot kelią" ir nesigilint į išminties perlus,baliončikus (čia,jei ką,nuoširdi padėka Visgi už vargą,kad deda naujienas,nors pati Visgi prašė to nedaryt),nesivelt į diskusijas (tas pats,kas su pliku pešiotis) ir t.t. Išmoksi ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julsita: 27 sausio 2015 - 12:14
QUOTE(Julsita @ 2015 01 27, 13:10)
Ne vienai,

"Džiaukimės tuo, ką turime, neimdami lyginti: niekuomet nebus laimingas tas, kam neramu, jog kitas yra laimingas" (Seneka)
Atsakyti
QUOTE(Julsita @ 2015 01 27, 13:10)
Ne vienai,ne vienai-didesniai daliai. Tu temoj dar ne taip seniai,tai nežinai. Visos jau išmoko "... duot kelią" ir nesigilint į išminties perlus,baliončikus (čia,jei ką,nuoširdi padėka Visgi už vargą,kad deda naujienas,nors pati Visgi prašė to nedaryt),nesivelt į diskusijas (tas pats,kas su pliku pešiotis) ir t.t.  Išmoksi ir tu  mirksiukas.gif

jau pradedu suprasti 4u.gif mirksiukas.gif ačiuka mirksiukas.gif bet vis galvoju kodel visi turi taikytis prie vieno, o ne vienas prie visų? 4u.gif Sima, kaip tau atrodo? biggrin.gif

Atsakyti
šiandien užėjau į dvynių grupę pasakyt, kad ir sesės nebus, tai iš 22 vaikų buvo tik 2 blink.gif vakar laukiamajam sėdėjom gerą pusvalandį ryte, telefonas netilo: karščiuoja, vemia, karščiuoja, vemia. kažkoks virusas šienauja vaikus ir suaugusius.

turiu laiko, o žiūrėt nerandu ką. už nieko akis neužkliūna sad.gif
Atsakyti