Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

Labas 4u.gif

100 metu nebuvau doh.gif doh.gif doh.gif Einu skaityt ka pripliurpet biggrin.gif

Ka domina daktariski filmai "В понедельник в эфир 1го канала выходит новый проект ТЕСТ НА БЕРЕМЕННОСТЬ" thumbup.gif
Atsakyti
Sekmadieniui labai tiko Замок на песке rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 24, 18:26)
Man žiauriai patiko su jo vaidyba
''Подстава'' /2012/

user posted image

Aciu 4u.gif Patiko ir man drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Palach nesitikejau tokios pabaigos doh.gif
Atsakyti
Kol ziurejau Нанолюбовь, vel atsilikau nuo jusu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2015 01 25, 19:41)
В понедельник в эфир 1го канала выходит новый проект ТЕСТ НА БЕРЕМЕННОСТЬthumbup.gif

Super thumbup.gif Seniai esu nusiziurejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramsius, smagu, kad grįžai 4u.gif mirksiukas.gif kaip gyvuoji? ar susitvarkė asmeninis gyvenimas?
------
pradėjau Гречанка - labai panašus į VLM. Kai įsimylimi ne to sluoksnio žmonės...
kol kas užkabino 4u.gif ir ilgam pailsėsite nuo manęs, nes atsisiunčiau esamas 16 serijų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 25 sausio 2015 - 20:40
Labas 4u.gif
QUOTE(Ramsius @ 2015 01 25, 18:41)
Ka domina daktariski filmai "В понедельник в эфир 1го канала выходит новый проект ТЕСТ НА БЕРЕМЕННОСТЬthumbup.gif

Tikrai žiūrėsiu smile.gif Atrodo, kad bus įdomus...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 25, 20:30)
pradėjau Гречанка - labai panašus į VLM. Kai įsimylimi ne to sluoksnio žmonės...

mano manymu, filme "Верни мою любовь" esmė ne dėl skirtingų žmonių sluoksnių, o dėl to, kad įsimylėjo Vera vedusį vyrą ir nuo to visos bėdos prasidėjo... su jo žmona Ilona, visa jų šeima ir nuo Vlado ji bėgo ne todėl, kad jie kito sluoksnio, o kad jo sesuo jos nekenčia ir jos praeitis susijusi su jo šeima.
Atsakyti
Prisiversdama žiūriu VML, juk reikia dėl stažo. hihihi.gif Bet jau kaip nervina ta Veros priklijuota grifka. doh.gif Ar iki paskutinės serijos ji ją dėvės? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 01 25, 23:25)
Prisiversdama žiūriu VML, juk reikia dėl stažo. hihihi.gif Bet jau kaip nervina ta Veros priklijuota grifka.  doh.gif Ar iki paskutinės serijos ji ją dėvės?  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sakiau nereaguosiu i VML diskusijas, nes jau viskas issakyta schmoll.gif Bet negaliu, juokas ima lotuliukas.gif . Ta grifka ji deves iki pabaigos doh.gif doh.gif Ir man tie jos batai "ugsai" tragediju topas doh.gif
Atsakyti
Baigem Mosgaz - isirasau prie labiausiai patikusiu thumbup.gif
Kada tas trecias ,Goznak lygtai?
Dabar su saviskiu ziurim Kosatka. Ir abu gerimes Lomonosova. wub.gif

Dar diena ziurejau VML. Laiko praleidimui nieko melodramke, bet ar 24serijas istemsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 25 sausio 2015 - 23:20
QUOTE(amirrr @ 2015 01 25, 22:03)
mano manymu, filme "Верни мою любовь" esmė ne dėl skirtingų žmonių sluoksnių, o dėl to, kad įsimylėjo Vera vedusį vyrą ir nuo to visos bėdos prasidėjo... su jo žmona Ilona, visa jų šeima ir nuo Vlado ji bėgo ne todėl, kad jie kito sluoksnio, o kad jo sesuo jos nekenčia ir jos praeitis susijusi su jo šeima.

drinks_cheers.gif
Griečiankoj siužetas toks pats - jauna naivi mergina įsimyli turtingą jaunikį, kuris motinos pažadėtas kitai iš jų aukštuomenės sluoksnio; mergina pastoja, draugų palaikoma - nusprendžia gimdyt ir toliau laukiasi.
Tik čia jaunikio sesuo labai palaiko naivuolę kaimo merginą ir stoja kartu su broliu prieš savo motiną, bet....

-------
laba ryta,
Griečianka kiek ištemptas, bet labai greit žiūrisi thumbup.gif
Sulygint su VLM kaip pagal gerumą, įdomumą - negaliu unsure.gif
Vistiek VLM - man pirmoj vietoj liks ilgam manau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 26 sausio 2015 - 07:08