Labas
100 metu nebuvau Einu skaityt ka pripliurpet
Ka domina daktariski filmai "В понедельник в эфир 1го канала выходит новый проект ТЕСТ НА БЕРЕМЕННОСТЬ"
Sekmadieniui labai tiko Замок на песке
QUOTE(Visgi @ 2015 01 24, 18:26)
Aciu Patiko ir man
Palach nesitikejau tokios pabaigos
Kol ziurejau Нанолюбовь, vel atsilikau nuo jusu
Ramsius, smagu, kad grįžai kaip gyvuoji? ar susitvarkė asmeninis gyvenimas?
------
pradėjau Гречанка - labai panašus į VLM. Kai įsimylimi ne to sluoksnio žmonės...
kol kas užkabino ir ilgam pailsėsite nuo manęs, nes atsisiunčiau esamas 16 serijų
------
pradėjau Гречанка - labai panašus į VLM. Kai įsimylimi ne to sluoksnio žmonės...
kol kas užkabino ir ilgam pailsėsite nuo manęs, nes atsisiunčiau esamas 16 serijų
Labas
Tikrai žiūrėsiu Atrodo, kad bus įdomus...
QUOTE(Ramsius @ 2015 01 25, 18:41)
Ka domina daktariski filmai "В понедельник в эфир 1го канала выходит новый проект ТЕСТ НА БЕРЕМЕННОСТЬ"
Tikrai žiūrėsiu Atrodo, kad bus įdomus...
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 25, 20:30)
mano manymu, filme "Верни мою любовь" esmė ne dėl skirtingų žmonių sluoksnių, o dėl to, kad įsimylėjo Vera vedusį vyrą ir nuo to visos bėdos prasidėjo... su jo žmona Ilona, visa jų šeima ir nuo Vlado ji bėgo ne todėl, kad jie kito sluoksnio, o kad jo sesuo jos nekenčia ir jos praeitis susijusi su jo šeima.
Prisiversdama žiūriu VML, juk reikia dėl stažo. Bet jau kaip nervina ta Veros priklijuota grifka. Ar iki paskutinės serijos ji ją dėvės?
QUOTE(Upjora @ 2015 01 25, 23:25)
Prisiversdama žiūriu VML, juk reikia dėl stažo. Bet jau kaip nervina ta Veros priklijuota grifka. Ar iki paskutinės serijos ji ją dėvės?
Sakiau nereaguosiu i VML diskusijas, nes jau viskas issakyta Bet negaliu, juokas ima . Ta grifka ji deves iki pabaigos Ir man tie jos batai "ugsai" tragediju topas
Baigem Mosgaz - isirasau prie labiausiai patikusiu
Kada tas trecias ,Goznak lygtai?
Dabar su saviskiu ziurim Kosatka. Ir abu gerimes Lomonosova.
Dar diena ziurejau VML. Laiko praleidimui nieko melodramke, bet ar 24serijas istemsiu
Kada tas trecias ,Goznak lygtai?
Dabar su saviskiu ziurim Kosatka. Ir abu gerimes Lomonosova.
Dar diena ziurejau VML. Laiko praleidimui nieko melodramke, bet ar 24serijas istemsiu
QUOTE(amirrr @ 2015 01 25, 22:03)
mano manymu, filme "Верни мою любовь" esmė ne dėl skirtingų žmonių sluoksnių, o dėl to, kad įsimylėjo Vera vedusį vyrą ir nuo to visos bėdos prasidėjo... su jo žmona Ilona, visa jų šeima ir nuo Vlado ji bėgo ne todėl, kad jie kito sluoksnio, o kad jo sesuo jos nekenčia ir jos praeitis susijusi su jo šeima.
Griečiankoj siužetas toks pats - jauna naivi mergina įsimyli turtingą jaunikį, kuris motinos pažadėtas kitai iš jų aukštuomenės sluoksnio; mergina pastoja, draugų palaikoma - nusprendžia gimdyt ir toliau laukiasi.
Tik čia jaunikio sesuo labai palaiko naivuolę kaimo merginą ir stoja kartu su broliu prieš savo motiną, bet....
-------
laba ryta,
Griečianka kiek ištemptas, bet labai greit žiūrisi
Sulygint su VLM kaip pagal gerumą, įdomumą - negaliu
Vistiek VLM - man pirmoj vietoj liks ilgam manau