Baigėm Mozgaz. Geras. Negaliu atsidžiaugt savim - jau antroj serijoj pasakiau, kas žudikas
Nuramiinsiu sąžinę dulkių siurbliu ir pavakare nersim į Palač
pradėjau - Крестный (1-8 серии из 8) / 2014 / РУ / - kol kas sužavėta
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 25, 15:54)
Sima, esi suaugusi moteris, kiek taves galima prasyti kad nedėtum tų balionų
Pradejom su vyru Mazora žiūrėti, na tikiuosi kad patiks
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 24, 21:46)
Laba vakara
Aš pradėjau žiūrėti Обнимая небо, pradžia tokia nieko visai...ar žiūrėjot kas? Kaip jums?
Aš pradėjau žiūrėti Обнимая небо, pradžia tokia nieko visai...ar žiūrėjot kas? Kaip jums?
Ir as kaip tik ziuriu, eina sau, kaip patinka Tokia grazi paaugliu meile, man primena sena filma ziureta "vam i nesnilos", atsimenat?
Tik ta Marisa man(Raja is Polac) tai mymra konkreti, jai tinka tokie vaidmenys: saltu, bejausmiu moteru.
Pažiūrėjau "Повезёт в любви" Stasui Bondarenko parenka tokias roles, kas ne meilė, o tiesiog chemija gaunasi, šis filmas toks kažko nuobodokas, bet meilę parodo kaip ir VML
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 25, 18:31)
Ir as kaip tik ziuriu, eina sau, kaip patinka
Na pradžia labai faina, bet poto kai jie užaugo, ir susitiko su prasukimais peržiūrėjau kažkaip nebe taip kabino
Dabar žiūriu iš senesnių Провинциалка (2008) tai su bondarenko
Sveikos, atsilikau nuo jusu, bet mintimis esu su jumis
Ziurejau is rusisku tik Mazor ir net du kartus, pirma syki viena patikrinau ar geras, o po to MB parodziau, jam irgi patiko, ziuredavo iki nakties, kol perziurejo
Ziurejau is rusisku tik Mazor ir net du kartus, pirma syki viena patikrinau ar geras, o po to MB parodziau, jam irgi patiko, ziuredavo iki nakties, kol perziurejo
PATIKO ir Крестный, ir Храни ее, любовь