QUOTE(saulyte525 @ 2015 01 24, 16:25)
dėl Владимир Епифанцев reiks pažiūrėti, palauksiu kol bus 4 serijos, nes bus po to kaip "Kasatkoje", kai vis tenka laukti.
Kad jei tikėt, tai Барс и Лялька likusių dviejų serijų gali tekti ilgokai laukti, arba sekmad pasirodys, arba tik kitą penktadienį Labai tikiuosi, kad taip nebus Patiko pirmos dvi serijos labai, prisijuokiau į valias. Man tai jis labai nuotaikingas (filmas), o kokios čia frazės, lūžau juokais. Kaip leptels ką. Gerai vaidino tas milicijos kapitonas iš Мажор'o, toks juokingas jis man, išsigandęs, baikštus, tos mimiko jo Na bet jis tą moka moka.Na bet žinoma didžiausi didžiausi laurai tai Владимир'ui Епифанцев'ui
Kaip supratau pirmos dvi serijos yra vienas veiksmas, jis pasibaigė. Trečioje ketvirtoje serijoje bus kitas veiksmas. Man toks jausmas, kad šis serialas padalintas yra į dvi dalis.
QUOTE(vaya @ 2015 01 24, 17:41)
Kazkam dar patinka Владимир Епифанцев? As va Kasatka ziuriu, tai jis man is tu muskietininku labiausiai
Man žiauriai patinka kai jis rimtu veidu juokauja, šmaikštauja, kaip pasakys ką Jam taip tinka, šiek tiek rimtas, šiek tiek ciniškas, šiek tiek įžeidus.QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 24, 18:29)
Владимир Епифанцев labausia jis man patiko filme Pobeg
Man žiauriai patiko su jo vaidyba ''Подстава'' /2012/