Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(saulyte525 @ 2015 01 24, 16:25)
dėl Владимир Епифанцев reiks pažiūrėti, palauksiu kol bus 4 serijos, nes bus po to kaip "Kasatkoje", kai vis tenka laukti.
Kad jei tikėt, tai Барс и Лялька likusių dviejų serijų gali tekti ilgokai laukti, arba sekmad pasirodys, arba tik kitą penktadienį doh.gif Labai tikiuosi, kad taip nebus doh.gif Patiko pirmos dvi serijos labai, prisijuokiau į valias. Man tai jis labai nuotaikingas (filmas), o kokios čia frazės, lūžau juokais. Kaip leptels ką. Gerai vaidino tas milicijos kapitonas iš Мажор'o, toks juokingas jis man, išsigandęs, baikštus, tos mimiko jo biggrin.gif Na bet jis tą moka moka.
Na bet žinoma didžiausi didžiausi laurai tai Владимир'ui Епифанцев'ui smile.gif
Kaip supratau pirmos dvi serijos yra vienas veiksmas, jis pasibaigė. Trečioje ketvirtoje serijoje bus kitas veiksmas. Man toks jausmas, kad šis serialas padalintas yra į dvi dalis.
QUOTE(vaya @ 2015 01 24, 17:41)
Kazkam dar patinka Владимир Епифанцев? thumbup.gif As va Kasatka ziuriu, tai jis man is tu muskietininku labiausiai blush2.gif
Man žiauriai patinka kai jis rimtu veidu juokauja, šmaikštauja, kaip pasakys ką biggrin.gif Jam taip tinka, šiek tiek rimtas, šiek tiek ciniškas, šiek tiek įžeidus.
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 24, 18:29)
Владимир Епифанцев labausia jis man patiko filme Pobeg  wub.gif
Man žiauriai patiko su jo vaidyba
''Подстава'' /2012/

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 24, 14:37)
''Храни её, любовь'' /2014/

lengvas gerietis
patiko
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 24, 18:29)
Sima dukryte su Tortadieniu!!!  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
Vardai manau sutapimas  4u.gif
Del dedes Vasios ir man buvo tokia mintis, bet liko tik intriga
ir Ilona tikrai laukiasi wink.gif

Владимир Епифанцев  labausia jis man patiko filme Pobeg  wub.gif

ačiū už sveikinimus 4u.gif ir už atsakymą 4u.gif

QUOTE(sapniukass @ 2015 01 24, 19:24)
Simos dukriukui 4u.gif
nesiziuri kazko filmai.

4u.gif už sveikinimą. Būsiu atvira ir man _filmai nesižiūri blink.gif blush2.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 24, 19:26)
''Подстава'' /2012/

geras labai šis filmas, mačius esu thumbup.gif thumbup.gif cool.gif
------
aš matomai nauja liga "susirgau", nes ji vadinas VLM cool.gif doh.gif
vis klausau ir žiūriu bei mąstau, ar realybėj yra tokių kaip Vladas? g.gif
https://www.youtube....h?v=FMGtYH606uc _ kaip jis klausėsi ir kaip žiūrėjo akis išpūtęs blink.gif
---------
manau, kad nėra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 24 sausio 2015 - 19:41
Барс и Лялька pažiūrėjau, fainas filmas, smagu žiūrėti, kai neina nuspėti kas bus, o tas Olegas, tai mirk iš juoko biggrin.gif na ir pagrindinis aktorius simpampulička biggrin.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif
Aš pradėjau žiūrėti Обнимая небо, pradžia tokia nieko visai...ar žiūrėjot kas? Kaip jums?

Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 24, 21:31)
Барс и Лялька pažiūrėjau, fainas filmas, smagu žiūrėti, kai neina nuspėti kas bus, o tas Olegas, tai mirk iš juoko biggrin.gif
Nemirtingas jis man biggrin.gif

Слушай меня и кукушку biggrin.gif

Jefremovas: Был приказ пищу найти, змея - пища, а ты от неё убегаешь.
Olegas: Какая ета к черту пища?!?
Jefremovas: Хуже то что ты недостаточно голодный.
Olegas: Я вполне даже достаточно голодный.
Jefremovas: Был бы голодный королевскую кобру зубами бы поймал lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 24, 21:46)
Laba vakara smile.gif 
Aš pradėjau žiūrėti Обнимая небо, pradžia tokia nieko visai...ar žiūrėjot kas? Kaip jums?

manes pradzia neuzkabino ir toliau nebežiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 24, 21:46)

geras filmas, įdomus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 24, 22:46)
Laba vakara smile.gif 

patiko, net labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 24, 20:46)
Laba vakara smile.gif 

Man patiko. Vienas is geresniu. ax.gif
Na ka, siunciuos ir as VML. Bandysiu ziuret. Ziurim МосГаз, Kosatka laukia. Vyras islekes, reikia laukt, kol sugris bigsmile.gif
Sveikos 4u.gif

Truputi blogai, kad МосГаз ziurim po Палач - kas zudikas atmetimo metodu galima suprast. Zudikas tas, ko neliko filme Палач - tuo dar labiau isitikinau, kai ''papjove'' ta milicininka (jo irgi nera Палач'iuje). Bet vis dar intriga kodel ta balerija filme Палач grizta is kalejimo. ShShSh-visos tylim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 25 sausio 2015 - 08:51
QUOTE(spoorga @ 2015 01 25, 09:43)

Truputi blogai, kad МосГаз ziurim po Палач - kas zudikas atmetimo metodu galima suprast. Zudikas tas, ko neliko filme Палач - tuo dar labiau isitikinau, kai ''papjove'' ta milicininka (jo irgi nera Палач'iuje). Bet vis dar intriga kodel ta balerija filme Палач grizta is kalejimo. ShShSh-visos tylim  lotuliukas.gif

Irgi analogiskai ziurejau, tai jau is pirmos serijos zinojau, kas zudikas biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Vakar pasiziurejau:
Что творят мужчины! 2-leksta komedija apie ana gala doh.gif
Ёлки 1914-patiko, kaip ir visi filmai su jolkom drinks_cheers.gif
Atsakyti
Верю не верю/ [2014, детектив, криминал] - įdomus (meilė, išgyvenimai, darbas). Patiko, bet perdaug ištemptas ax.gif
labas rytas 4u.gif
Atsakyti