QUOTE(vaya @ 2015 01 13, 21:33)
Žiūriu Palač. Ale žiaurus, eina sau....
Ir man žiaurokas. Bežiūrint pirmą seriją pagalvojau net, kad priseis prasukinėt tam tikras vietas
QUOTE(kami_ @ 2015 01 13, 23:43)
Taip
Karamelinis su lazdyno riešutais
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 14, 00:20)
Pats skaniausias tortas, kuri esu ragavus (pirktini) :wub
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 14, 08:24)
ir man jis patinka
Na jei jau net pats skaniausias tortas, tai reiks paragauti prie progos. Aš jį pamačius visad pagalvodavau, kad jis turėtų būti be proto saldus... Nors tarkim desertas karštas šokoldas su lazdynų riešutais irgi atrodo kaip ir saldus, bet derinys neapsakomas, riešutai labai daug skoniui
priduoda, tai gal čia ir su tuo tortu taip
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 07:31)
Kaip smagu, kad mano su
Visgi ir Vaya nuomones sutampa, neviena, as, vadinasi, detektyve galiu buti.
Ta merga tai dura konkreti Sedetu ji sikna suskliaudusi salia milicininku, tai ne, prireike po miska nakti palakstyti Nors vyras itaria, kad nakti misku ejo ir zurnaliste, ar, sako, nenusaus is tikruju tos zurnalistes??? Ir vyras neziurejo to serialo, bet ir jis iskart pasake, kad kulkosvaidininke-tai Raja, nes per daug ziauri, nors bando vaidinti sventuole. Tik to vaikinuko ji nenuzude, nes grojo akordeonu per svente, buvo toli nuo ivykio vietos. O mergina kam zudyti? Juk ji laukesi? Vis tik manau, kad cia Rajai kersijo Tonka. sena pažįstama liuosiai gali būti Šerloku Holmsu,
vaya- Agata Kristi, na o
aš kokia nors ten Mis Marpl
Tą raktą man rodos išvogė ne kas kitas o Raja. Mano ir tavo vyro nuomonės sutapo- aš irgi galvoju kad tą žurnalistę gali nupyškinti vietoj anos, o gaila, iš jos nebloga šniūkštinėtoja gaunasi.
Na kodėl, tą berniuką galėjo vis tik ir Raja nušauti. Taip, šventėje ji buvo, grojo, jaunuoliai po konflikto išsiskyrstė, o paskui rodo kad ji jau ateina su būriu pionerių ir ta dainuška, ir tas motociklininkas atvažiuoja netrukus. Klausimas: ką ji veikė ir galėjo nuveikti iškart po tos šventės iki to momento kai atėjo su būriu pionerių sveikindama savo vyrą? O gal čia Tonkos tas vyras? Vienu žodžiu aišku, kad nelabai kas aišku, v.ž. įtariamiejii - visi. Man tik labai gaila to nekalto jaunuolio, tikiuosi liks sveikas gyvas ir išteisins jį. Na, pagyvensim pamatysim. Nedaug beliko jau, tik 4 serijos.
QUOTE(spoorga @ 2015 01 14, 07:56)
Delo chesti iki galo nepribaigiau. Nepatiko, nusibodo, istestas. Su Mazhoru ir Pavelu Priluchnij ner ka lyginti mano akimis. Mazhorui duociau 9 is 10, o Delo chesti tik geriausiu atveju 6, neskaitant to, kad iki galo neiveikiau.
Kiek pamenu, aš jį seniai buvau pradėjusi žiūrėti, bet tvarkingai pažiūrėjau tik pirmas dvi serijas, ir padėjau į šalį. Ar ten pradžia manęs nesudomino ar ten kaip, gerai nepamenu, bet žinau kad tuo metu neužkabino, ir padėjau į lentyną vėlesniam laikui.
Na
Мажор'ą man rodos bus sunku perspjauti, jis kažkoks kitoks nei kiti filmai.
Čia panašiai kaip su Eurovizija 2006 m. kol kas musiškių LT United 6-os vietos niekas lyg šiol ir neperspjovė.
Beje, ar žiūri kas šių metų EV atranką? Aš šiemet pasuoju, nežiūriu. Sąmoningai. Nepatinka ta nesąmoninga atranka antri metai... Finalą būtinai žiūrėsiu, kaip ir kasmet.
QUOTE(nerimaaan @ 2015 01 14, 12:22)
ką tik pabaigiau žiūrėt Mažorą
tik dėl Jūsų pagyrų šiam serialui kažkaip ištempiau kažkur iki 7 serijos, ir štai tada jis man ėmė iš tikrųjų patikti
o pabaiga padarė didžiulį įspūdį...
Man irgi ne kartą taip buvo, atrodo žiūri žiūri, vos ne kaip į kančias per žvaigždes, jau rodos ir mesi žiūrėti nes
nelimpa, o paskui tik
šast ir žiūrėk atsitraukti negali.
Lauksim tęsinio rudeniop