Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 19:01)
Na ką, reikia labai nedaug- vizija, motyvas ir kryptingai tikslo link smile.gif Neįprasta ir nepaprastai graži šalis.

Pagaliau laisvadieniai. Galėtų būti penkios išeiginės ir dvi darbo dienos nail.gif
Ką veikiam, ką žiūrim? Aš tai grįžau prie Косатка. Baisiai atsilikau, tęsiu dar tik nuo 4-os serijos. Nustebau, kad jų net 20 viso. Galvojau, kad tik 10 bus mastau.gif

Aš esu pažįstama su dainininkais iš ansamblio "Qartuli Xmebis" jie kviečia į svečius, o aš neprisiruošiu biggrin.gif
drinks_cheers.gif jooo, kaip Karlsonui 7 tortai ir 1 žvakė biggrin.gif
A rimtai, 20 seriju? nesigilinau kiek, žiūriu ir viskas, toks neypatingai, nelekiu su dideliu noru, bet žiūriu, ale jei atsirastu kažkas tokio.... tai jaučiu Косатка mesčiau.
Atsakyti
Labas vakaras.

Baigiau Косатка 10 serijų, maniau jau naujo sezono teks laukt. Ir taip įdomiai, visur rašė 10 iz 10, o dabar jau iz 20 g.gif

Na ką aš galiu pasakyt, detektyvinė/kriminalinė linija silpnoka, na bet aktoriai ir nuotaika viską atperka. Nežinau, kas tame seriale yra, na bet žiūriu išsišiepus, mano geros nuotaikos šaltinėlis.
Kiekvienas turi savo "iziumenką" - Maksas su savo vaipymusi, Iljuša su savo juoku ir "pasikalbėjimo" su įtariamaisiais metodika "jamu kapat umėjiš? biggrin.gif", aišku Kirilas čerepaška, mano numylėtinis blush2.gif Jau kokiu žvilgsniu jis į Olią 10 serijoj pažiūrėjo, sutirpčiau vietoj blush2.gif kaip toj dainoj "o bože kakoi mužčina" wub.gif Olią vaidinanti aktorė man seniai patinka, o jų pagrindinis vadas labai fainiai čepsėjo į dešreles žiūrėdamas lotuliukas.gif

Tiesa, ar atkreipėt dėmesį, kad šovė pro šalį Olia, mašina įtariamojo ne su lietuviškais numeriais, kaip ji pasakė, o latviškais. Gaila, kad jiems vis dar vienas ir tas pats ta pribaltika doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azul: 23 sausio 2015 - 22:04
Man tai koks nelemtas stabdys su tuo Косатка gaunasi, niekaip negaliu jį sklandžiai pažiūrėti doh.gif
Neseniai tik grįžau. Parvežiau vyriausią sūnų iš Riešės žirgyno.
Čiupt už vadžių vėl iš pradžių, eisiu nuo penktos serijos žiūrėti, kaip tas Perestuchinas. Tuoj pradės rodytis, o aš imsiu žegnotis, kad misija neįmanoma man jį peržiūrėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 23, 20:14)
O del amziaus, dar negime toks kuriam neateis senatve, tad...

drinks_cheers.gif

kątik pabaigiau Mosgaz ir ką... rekomenduoju, manau vertas pamatyt mirksiukas.gif
labanakt...
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 23, 20:14)
O del amziaus, dar negime toks kuriam neateis senatve, tad...
QUOTE(nerimaaan @ 2015 01 23, 23:42)
drinks_cheers.gif
Oi oi oi, gal tik neisivaizdnkim kad šito gyvenimo dėsnio nieks nežinom, ką? bigsmile.gif Mikliai grrreit prisipažįsta, kas to dar nežino, čia ir dabar biggrin.gif ph34r.gif biggrin.gif P.s. čia visumai skirta ne jums irnesakyk.gif
Papildyta:
Tokį šiltą gražų vakara paklausom sokiai.gif (savaime aišku kam patinka)
Summer in December
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 22:56)
Oi oi oi, gal tik neisivaizdnkim kad šito gyvenimo dėsnio nieks nežinom, ką? bigsmile.gif Mikliai grrreit prisipažįsta, kas to dar nežino, čia ir dabar biggrin.gif ph34r.gif biggrin.gif P.s. čia visumai skirta ne jums irnesakyk.gif
Papildyta:
Tokį šiltą gražų vakara paklausom sokiai.gif (savaime aišku kam patinka)
Summer in December

Kai negalvoji apie tai, pamirsti, tai galima prisipazinti ir nezinojimui smile.gif
Kai pamaciau tavo dainos pavadinima, jau nejuokais sunerimau, galvoju, Visgi viskas patinka kas ir man smile.gif, bet as kita kurini turejau omeny, va sita, galiu klausytis ir ziureti kasdien https://www.youtube....h?v=dUN2LUocR5c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 24 sausio 2015 - 00:22
QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 19:01)

Pagaliau laisvadieniai. Galėtų būti penkios išeiginės ir dvi darbo dienos nail.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Azul @ 2015 01 23, 22:03)
Labas vakaras.

*Baigiau  Косатка 10 serijų, maniau jau naujo sezono teks laukt. Ir taip įdomiai, visur rašė 10 iz 10, o dabar jau iz 20  g.gif

**Tiesa, ar atkreipėt dėmesį, kad šovė pro šalį Olia, mašina įtariamojo ne su lietuviškais numeriais, kaip ji pasakė, o latviškais. Gaila, kad jiems vis dar vienas ir tas pats ta pribaltika  doh.gif

* Ir as maniau, kad tik 10, taip nustebau, kad ir vel be pabaigos, paskui tik pamaciau, kad visgi 20 seriju biggrin.gif

** drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Litovskie blink.gif Man tas irgi istrigo....

Siaip lengva komedija tokia, nera kazkas ypatingo buna ir geresniu, bet kai geriau nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 23, 20:25)
O kam ziureti melodramas,jei toks zanras nepatinka?  bigsmile.gif

man nepatinka melodramos,bet yra visai neblogu,pvz. paskutine mano ziureta Dolgij put domoj smile.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2015 01 23, 23:42)
kątik pabaigiau Mosgaz ir ką... rekomenduoju, manau vertas pamatyt  mirksiukas.gif
labanakt...

g.gif kas čia per naujiena? g.gif
---
laba ryta, o aš vakar raktan įsikėliau Верю не верю (1-12 серии из 12) (Станислав Мареев) / [2014, детектив, криминал], maniau, kad pažiūrėsiu, bet...užmigau.
Šiandien mano mažajai - penkeri, tai vėlgi nebus kada, nes prisėdau su kava paskaityt naujienas SM, FB ir einu ruošt vaišių vakarui, nes ateis senelis, atvažiuos krikšto tėvai (mano brolis su šeima), tai liks tik vakaras po baliaus.
---------------
beje, nemanau, kad ir šis filmas man įtiks iš po VLM, nes labai panašus į VLM, tai bus Гречанка thumbup.gif Nes kai žiūrėjau VLM paskutines serijas, joms pasibaigus, vis rodė pastarojo filmo ištraukas...Tai jame irgi - jei esi ne to socialinio sluoksnio, tai ateit į turtuolių šeimą negali ir pan. Labai panašus siužetas buvo ir VLM - juk Vera - buvo neturtingų tėvų dukra, o ...ėmė ir įsimylėjo magnato žentą, vėliau sūnų...
------
Visgi ar kuri kita, kai turėsit laiko, būkit geros,jei jau žiūrėjot VLM, paaiškinkit man, durnai, kaip ten buvo su tuo faktu, kad Vlado tikros motinos vardas ir pavardė buvo kaip ir Veros - Vera Nagorskaja. Tai pamini, kai Vladas su Vera lyg pradeda normaliai bendraut, bet daugiau visą filmą lieka intriga...Pradžioj maniau, kad bus taip, jog paaiškės, kad Vladas ir Vera - brolis su sese, bet netikri....Dar vienu tarpu buvau supratus, kad dėdė Vasia yra tikras biologinis Vlado tėvas...Bet tai dar viena intriga filme, kuri ir nepaaiškėjo... Ir galiausiai, ar Ilona tikrai tapo nestuke.gif , kai palaidojo savo vyrą Antoną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 24, 10:03)

Kad ne naujiena. Turbūt visos,žiūrėjusios Palač,jau ne kartą šnekėjo ir apie Mosgaz ir Sena pažįstama rašė,kad tai lyg Palačiaus priešistorė
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 24, 11:03)
---

http://www.kinopoisk.ru/film/687929

detektyvas čia, pirma trilogijos dalis, antra dalis - Palač, trečia - Gosgaz (jos dar nerodo). Čia atskiri nusikaltimai kiekvienoj daly nagrinėjami, bet žiūrėti ir rekomenduoju tokiu eiliškumu, nes pačių milicininkų gyvenimo linijos tęsiasi per visas tris dalis.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 23, 22:38)
A rimtai, 20 seriju? nesigilinau kiek, žiūriu ir viskas, toks neypatingai, nelekiu su dideliu noru, bet žiūriu, ale jei atsirastu kažkas tokio.... tai jaučiu Косатка mesčiau.
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 24, 02:19)
Siaip lengva komedija tokia, nera kazkas ypatingo buna ir geresniu, bet kai geriau nera ax.gif
Tai va, ir aš, neturiu ką žiūrėti tai ir žiūriu. Mane čia vienas dalykas baisiai neramina, kodėl jo žanras yra įvardintas kaip детектив, драма, криминал? Čia ką, nebeliks kažkurio vieno ar kelių pagr.herojų, taip išeina... Tegu tik pabando Сергей Марин nugalabyt!
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 24, 11:03)
Šiandien mano mažajai - penkeri, tai vėlgi nebus kada, nes prisėdau su kava paskaityt naujienas SM, FB ir einu ruošt vaišių vakarui, nes ateis senelis, atvažiuos krikšto tėvai (mano brolis su šeima), tai liks tik vakaras po baliaus.
------
paaiškinkit man, kaip ten buvo su tuo faktu, kad <....>
Sim@, sveikinu tavo penkiametę mažąją princesę smile.gif

user posted image

Ten tik sutapimas.
Aš irgi žinau ir pažįstu savo bendravardę bendrapavardę, visa laimė kad asmens kodai skiriasi biggrin.gif
Jo, dėl Ilonos tai tikrai.
Atsakyti