Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(ErikaN @ 2015 01 23, 10:19)
Nepatinka ta Verai užklijuota grifka doh.gif nu ir serijų nesveikai daug  doh.gif

čia man TAI naujiena bigsmile.gif
žiūrėdama maniau, kad čia jos natūral ax.gif g.gif

QUOTE(Tekšė @ 2015 01 23, 12:14)
O Vladas kaip Dčiki Čanas autobusą vejasi, sukelia dvi autoavarijas, kažin, įmanoma, kad per tokias nebūtų nuketėjusių, o jis viską palikęs,  bėga, griūna, paguli ant asfalto, vėl bėga ir autobusą paveja wub.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
PAKĖLEI NUOTAIKĄ, JUOKIAUS BALSU biggrin.gif
4u.gif AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 23, 13:14)
O Vladas kaip Dčiki Čanas autobusą vejasi, sukelia dvi autoavarijas, kažin, įmanoma, kad per tokias nebūtų nuketėjusių, o jis viską palikęs,  bėga, griūna, paguli ant asfalto, vėl bėga ir autobusą paveja wub.gif  biggrin.gif
Nesupykit, juokauju  bigsmile.gif

O man užkliuvo, ka i per repeticiją atėjo Ilona ir Verą užpuolė, sudaužė violančelę... Tipo kiti visi stovi ir žiūri...truputį nelogiška situacija smile.gif nu aišku filmas, o filmuose pilna kuriozų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 23, 09:49)
pakrantė man priminė kažkuo Batumi...
Buvai irgi Batumyje? Gal taip pat šią vasarą? bigsmile.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 23, 10:50)
Bijau,kad viena uzdusinsiu savo perdeta globa,ir uzdusinsiu buciniais.Sakau,gal per daug ji buciuoju,vis praeinant pro sal,cmokteliu i galva,zanda,kitaip negaliu,baisi buciuotoja biggrin.gif Bet sunus ir nesipriesina.Nors ir pasako,nu nama!
Na visai kaip aš! bigsmile.gif Dažnai net mintyse pagalvoju kaip gerai kad yra jaunėlis, dar pabus su manimi kurį laiką, nes vyresnis jau turi savų reikalų/polėkių. Ko dabar tikrai nenorėčiau, tai būti tokioje stadijoje, kai yra jau tas laikas, kai vaikai jau užaugę ir išėję. Suprantu, kad viskam savo laikas, ir išvengti neišvengiamo nepavyks, bet ačiūD tai bus dar negreit ir laikas mano naudai karsta.gif
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 23, 12:14)
O Vladas kaip Dčiki Čanas autobusą vejasi, sukelia dvi autoavarijas, kažin, įmanoma, kad per tokias nebūtų nuketėjusių, o jis viską palikęs, bėga, griūna, paguli ant asfalto, vėl bėga ir autobusą paveja biggrin.gif
Vajeee, kas filmuose įmanoma tai net neklausk biggrin.gif Dar ne tiek įmanoma irnesakyk.gif

''Боцман Чайка'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1300852

user posted image
Atsakyti
pažiūrėjau čirvynkes kepdama - Барби и медведь (1-4 серии из 4) (Рамиль Сабитов) / [2014, мелодрама] - toks labai jau banalus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 13:21)
Buvai irgi Batumyje? Gal taip pat šią vasarą? bigsmile.gif

Buvau 2009 metais, jau senokai, laabai patiko, turiu planu dar nuvažiuoti, dabar labiau norėčiau į Tbilisį. Turiu trauką šiai šaliai ir žmonėms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 23, 18:45)
Buvau 2009 metais, jau senokai, laabai patiko, turiu planu dar nuvažiuoti, dabar labiau norėčiau į Tbilisį. Turiu trauką šiai šaliai ir žmonėms wub.gif
Na ką, reikia labai nedaug- vizija, motyvas ir kryptingai tikslo link smile.gif Neįprasta ir nepaprastai graži šalis.

Pagaliau laisvadieniai. Galėtų būti penkios išeiginės ir dvi darbo dienos nail.gif
Ką veikiam, ką žiūrim? Aš tai grįžau prie Косатка. Baisiai atsilikau, tęsiu dar tik nuo 4-os serijos. Nustebau, kad jų net 20 viso. Galvojau, kad tik 10 bus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 20:58)
Mes irgi patenkinti, kad esam prie jaunų tėvų smile.gif Jei jau taip tiksliai, tai man 40, vyrui 41, vienam sūnui 19, kitam 13.Ne ne, ne tavęs vienos, yra ir kitiem nepatikęs jis smile.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 22, 21:03)
manes irgi nesuzavejo,neziurejau iki galo schmoll.gif

Absoliuciai be rysio filmas, bet as nemegstu melodramu, matyt todel 4u.gif kas megsta meksikos muila bus pats tas.
O del amziaus, dar negime toks kuriam neateis senatve, tad...
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 23, 20:14)
Absoliuciai be rysio filmas, bet as nemegstu melodramu, matyt todel  4u.gif kas megsta meksikos muila bus pats tas.
O del amziaus, dar negime toks kuriam neateis senatve, tad...

O kam ziureti melodramas,jei toks zanras nepatinka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 23, 20:25)
O kam ziureti melodramas,jei toks zanras nepatinka?  bigsmile.gif

Tai as ir neziuriu bigsmile.gif
VML paziurejau pirmas tris serijas ir paskui prasukinejau, galu gale meciau ir paziurejau tik paskutine.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 23, 21:32)
Tai as ir neziuriu  bigsmile.gif
VML paziurejau pirmas tris serijas ir paskui prasukinejau, galu gale meciau ir paziurejau tik paskutine.

Tai paziurejus 4 serijas is 24,nusprendei,kad filmas be rysio? g.gif ir tinka tik,"muilo"myletojoms?
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 23, 20:42)
Tai paziurejus 4 serijas is 24,nusprendei,kad filmas be rysio?  g.gif ir tinka tik,"muilo"myletojoms?

Taip. Tai yra mano nuomone ir nesuprantu ko cia kabinejiesi. Ka as neturiu teises isreikst nuomones? tam cia ir yra sita tema, kad diskutuot apie filmus.
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 23, 21:48)
Taip. Tai yra mano nuomone ir nesuprantu ko cia kabinejiesi. Ka as neturiu teises isreikst nuomones? tam cia ir yra sita tema, kad diskutuot apie filmus.

Nesikabineju.Zinoma turi.Tik gal su nuomone siek tiek mandagiau,nekirsk taip is peties. mirksiukas.gif
Sia tema daugiau nediskutuosiu 4u.gif
Atsakyti