Kadangi apie vaikus kalbat ir jų amžių, tai juokiaus iki ašarų https://m.youtube.co...h?v=97eh4_HnEr4
Ko tik jie nesumąsto
Sveikos,
Man 36 vaikui 5 nei jauna mama jauciuosi nei sena. Manau kiekvienai savo kada Nesu kategoriskai nusiteikusi ir negalvoju kiek man bus, kai mano vaikas uzaugs. Manau, svarbiausia kaip sugebi palaikyti santykius, o cia irgi menas ir mokslas kartu
As vis dar draugauju su Kosatka ir Palac
Papildyta:
Man 36 vaikui 5 nei jauna mama jauciuosi nei sena. Manau kiekvienai savo kada Nesu kategoriskai nusiteikusi ir negalvoju kiek man bus, kai mano vaikas uzaugs. Manau, svarbiausia kaip sugebi palaikyti santykius, o cia irgi menas ir mokslas kartu
As vis dar draugauju su Kosatka ir Palac
Papildyta:
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 23, 00:39)
Kadangi apie vaikus kalbat ir jų amžių, tai juokiaus iki ašarų https://m.youtube.co...h?v=97eh4_HnEr4
Ko tik jie nesumąsto
Ko tik jie nesumąsto
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 23, 00:14)
jei žinai kur link oro uosto važiuot, tai nesudėtinga
zinau rasiu
oi apie metus kalbate
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 22, 22:03)
manes irgi nesuzavejo,neziurejau iki galo
Ir as prie tu, kuriu sirdis bejausme ir filmo iki galo nepraziurejo
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 22:31)
nes Tau tikrai nebus kaip man
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai. Tai manau, kad vaikams bus , kada mama - senutė
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai. Tai manau, kad vaikams bus , kada mama - senutė
Pernai persileidau
Nesvarsciau, kad kai man bus 60, vaikas bus pilnametis. Is viso negalvoju taip toli-kas bus, jei bus. O gal numirsiu 45-ir is viso nieko nebus, nereiks nieko gedytis
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 22, 22:38)
Vilnietes, ryt važiuoju i Vilnių pasiimti diplomo, ar labai sudetinga atrasti ikea? Esu ne šiuolaikine motera, neturiu navigacijos
Vaziuoji per Vilniu greitkeliu ir laikaisi oro uosto krypties(parasyta buna nuorodos) O paskui kad prasides IKEA reklamos...
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 23:36)
Aš ir dar grįžtu prie Верни мою любовь ir vienu žodžiu gyvenkim linksma gaida
ryte labai malonu buvo TAI pasiklausyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 01:22)
Nugis čia kalba net apie toooolimus 2025-uosius, įsivaizduoji??? Čia bet kas susipainios
parašysiu dėl ko parašiau čia tuos būtent metus
kai man suėjo 40, tai buvo prieš metus, stovėjau DB ir mane nusiuntė į Kauno rajono Pensijų skyrių, neva, iki pensijos liko 20 metų ir pan. Susitvarkyti dokumentus reikia.
Prieš tai žinoma apsilankiau LK (ligonių kasose) dėl sveikatos draudimo ir, kad įsiminčiau, darbuotoja man pasakė, kad drausta esu iki būtėnt tų metų, kai vyresniam vaikui sueis 18, jaunesniam - 16.
Tai viskas todėl ir gavos
-----
laba ryta,
vakar iki ryto žiūrėtas - nelabai
;
kai nesimiegojo, dar paėmiau - šiaip sau
tada galiausiai - irgi nelabai
-----
savaime suprantama, kad po VLM, sunkiai db pati sau įtiksiu su kokiu GERU filmu
Laba
Baigiau pagaliau žiūrėti Mažora, ilgai užsitęsė, bet serialas tikrai labai geras Dabar jaučiu pradėsiu VML žiūrėti
O vakarams gerai tiko Два мгновения любви/2013 ir Настоящая любовь/2012
Kalbant apie vaikus, tai aš gimiau kai mamai buvo 22, o tėčiui 27. Vienturtė sesu O tėtis gimė kai močiūtei buvo 43 m., o tėtės vyriausiam broliui 21 m. Giminėje yra ir moterų, kurios pirmo vaiko susilaukė 37 m.
Baigiau pagaliau žiūrėti Mažora, ilgai užsitęsė, bet serialas tikrai labai geras Dabar jaučiu pradėsiu VML žiūrėti
O vakarams gerai tiko Два мгновения любви/2013 ir Настоящая любовь/2012
Kalbant apie vaikus, tai aš gimiau kai mamai buvo 22, o tėčiui 27. Vienturtė sesu O tėtis gimė kai močiūtei buvo 43 m., o tėtės vyriausiam broliui 21 m. Giminėje yra ir moterų, kurios pirmo vaiko susilaukė 37 m.
QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 00:22)
Sėsk, du. Eik skaityt per naują Nugis čia kalba net apie toooolimus 2025-uosius, įsivaizduoji??? Čia bet kas susipainios
Jaučiuosi kaip tame filme Žvaigždžių karai- laukia tolima tolima ateitis
Jaučiuosi kaip tame filme Žvaigždžių karai- laukia tolima tolima ateitis
aaa, man kaip tai žirafai... čia 2025
QUOTE(spoorga @ 2015 01 23, 06:41)
Viskas taip
Tai jau supratau, kad tolimooooj ateity tiek bus
Visgi, o FB foto tavo? Gražiais puriais plaukais, ir pakrantė man priminė kažkuo Batumi...
Sveikos
Dėl jaunų- senų mamų jei rimtai, tai svarbiausia kad pati jaustumeis jauna, rastum bendrą kalbą su vaikais. Man tas klausimas iškilo seniai. Kažkaip susidraugavom su sūnaus klasiokės mama. Ji kažkaip ir prasitarė, kad susirinkimuose jaučiasi kaip močiutė, o ne kaip mama, nes dauguma buvo mūsų amžiumi jaunos mamos (nu sakykim aš gimdžiau 25 sūnų, o ji 39). Bet charakteriu ji toli gražu ne močiutė, bet putiova mama
Jei į temą VML baigiau 7 seriją, dar neverkiau Nepasakyčiau kad vauuuuuuuu, bet įdomu kaip baigsis, esu sugalvojus savo pabaigą, viziją, norą kaip norėčiau kad baigtųsi, bus matyt Be proto tik man gražus garso takelis. Nepatinka ta Verai užklijuota grifka nu ir serijų nesveikai daug
Dėl jaunų- senų mamų jei rimtai, tai svarbiausia kad pati jaustumeis jauna, rastum bendrą kalbą su vaikais. Man tas klausimas iškilo seniai. Kažkaip susidraugavom su sūnaus klasiokės mama. Ji kažkaip ir prasitarė, kad susirinkimuose jaučiasi kaip močiutė, o ne kaip mama, nes dauguma buvo mūsų amžiumi jaunos mamos (nu sakykim aš gimdžiau 25 sūnų, o ji 39). Bet charakteriu ji toli gražu ne močiutė, bet putiova mama
Jei į temą VML baigiau 7 seriją, dar neverkiau Nepasakyčiau kad vauuuuuuuu, bet įdomu kaip baigsis, esu sugalvojus savo pabaigą, viziją, norą kaip norėčiau kad baigtųsi, bus matyt Be proto tik man gražus garso takelis. Nepatinka ta Verai užklijuota grifka nu ir serijų nesveikai daug
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 23, 10:19)
Grifka bet visur,kur skaityciau komentarus,visiems kirpciai kliuna.Musiau vien del to ciubo ziuresiu filma.
Visgi,svajoju ir as svajoju ir isivaiizduoju kaip butu faina ikviept to mazo zmogeliuko kvapa,priglaust.
Bet kai pradedi visus minusus ir pliusus delioti,svajone ir lieka svajone.Kur tas jaunatviskas pozityvumas dingo.Po vestuviu isvykome medu kopineti ir grizome tryse.Nedeliodami juokiu minusu.Dabar baime viskam.Del sveikatos,del finansu,kas bus rytoj.Man tas negalioja,kai sako,jei viena ismaitinai ir antra ismaitinsi.Zodziu reikia netyciuko Meiles pakaktu pilnai dviems.Bijau,kad viena uzdusinsiu savo perdeta globa,ir uzdusinsiu buciniais.Sakau,gal per daug ji buciuoju,vis praeinant pro sal,cmokteliu i galva,zanda,kitaip negaliu,baisi buciuotoja Bet sunus ir nesipriesina.Nors ir pasako,nu nama!Bet akus zyba,sypsosi.
Zodziu,sama neznaju cto xotela skazat Kaip anas Mazorcikas.
I tema,ziuriu telefone Zakrytaja skola.Kompiuteri vel taiso.Tai ne kas,akis skauda,mesiu.Lauksiu kada aparata grazins.Iseinu su knyga
QUOTE(Nanita @ 2015 01 23, 10:50)
Grifka bet visur,kur skaityciau komentarus,visiems kirpciai kliuna.Musiau vien del to ciubo ziuresiu filma.
Ta grifka taip ryškiai netikra, tarsi simbolis, kad filme daug kas netikroviška. Bet pasakas irgi skaitom ir žavimės, visiškai nemenkinu filmo pastatymo.
Bet jei jau filmas sukelia tiek minčių ir diskusijų, pažiūrėt reikėtų. Aš "ant biuletenio",bet jau labai sveikstanti, tai prie mezginio pats tas.
Nanita, kokie čia gali būt išskaičiavimai? Jei tik yra noro, atsiras ir galimybės. Šitiek moterų kankinasi negalėdamos susilaukti vaikelio, o Tu Ir dėl netyčiuko galima pasistengt Gi toks nuostabus dalykas laukimas, susitikmas Žinau, sunkumų auginant daug, bet tikrai atsiperka
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 23:36)
Čia tikriausiai man bene pats jautriausias serialo fragmentas
Потерпи ещё немного, и всё будет хорошо (HD)
O Vladas kaip Dčiki Čanas autobusą vejasi, sukelia dvi autoavarijas, kažin, įmanoma, kad per tokias nebūtų nuketėjusių, o jis viską palikęs, bėga, griūna, paguli ant asfalto, vėl bėga ir autobusą paveja
Nesupykit, juokauju