Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

Kadangi apie vaikus kalbat ir jų amžių, tai juokiaus iki ašarų biggrin.gif https://m.youtube.co...h?v=97eh4_HnEr4
Ko tik jie nesumąsto lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija7: 23 sausio 2015 - 00:41
Sveikos,

Man 36 vaikui 5 nei jauna mama jauciuosi nei sena. Manau kiekvienai savo kada ax.gif Nesu kategoriskai nusiteikusi ir negalvoju kiek man bus, kai mano vaikas uzaugs. Manau, svarbiausia kaip sugebi palaikyti santykius, o cia irgi menas ir mokslas kartu 4u.gif

As vis dar draugauju su Kosatka ir Palac biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 23, 00:39)
Kadangi apie vaikus kalbat ir jų amžių, tai juokiaus iki ašarų  biggrin.gif  https://m.youtube.co...h?v=97eh4_HnEr4
Ko tik jie nesumąsto lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 23, 00:18)
g.gif  kazkas cia ne taip biggrin.gif

Viskas taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 23 sausio 2015 - 06:45
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 23, 00:14)
jei žinai kur link oro uosto važiuot, tai nesudėtinga rolleyes.gif

zinau 4u.gif rasiu 4u.gif

oi apie metus kalbate lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 22, 22:03)
manes irgi nesuzavejo,neziurejau iki galo schmoll.gif

Ir as prie tu, kuriu sirdis bejausme ir filmo iki galo nepraziurejo blush2.gif

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 22:31)
nes Tau tikrai nebus kaip man ax.gif
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai. Tai manau, kad vaikams bus  blush2.gif , kada mama - senutė blink.gif

Pernai persileidau blush2.gif
Nesvarsciau, kad kai man bus 60, vaikas bus pilnametis. Is viso negalvoju taip toli-kas bus, jei bus. O gal numirsiu 45-ir is viso nieko nebus, nereiks nieko gedytis schmoll.gif
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 22, 22:38)
Vilnietes, ryt važiuoju i Vilnių pasiimti diplomo, ar labai sudetinga atrasti ikea? Esu ne šiuolaikine motera, neturiu navigacijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vaziuoji per Vilniu greitkeliu ir laikaisi oro uosto krypties(parasyta buna nuorodos) 4u.gif O paskui kad prasides IKEA reklamos... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 23:36)
Aš ir dar grįžtu prie Верни мою любовь ir vienu žodžiu gyvenkim linksma gaida

thumbup.gif ryte labai malonu buvo TAI pasiklausyti 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 01:22)
Nugis čia kalba net apie toooolimus 2025-uosius, įsivaizduoji??? Čia bet kas susipainios biggrin.gif

parašysiu dėl ko parašiau čia tuos būtent metus blink.gif
kai man suėjo 40, tai buvo prieš metus, stovėjau DB ir mane nusiuntė į Kauno rajono Pensijų skyrių, neva, iki pensijos liko 20 metų ir pan. Susitvarkyti dokumentus reikia.
Prieš tai žinoma apsilankiau LK (ligonių kasose) dėl sveikatos draudimo ir, kad įsiminčiau, darbuotoja man pasakė, kad drausta esu iki būtėnt tų metų, kai vyresniam vaikui sueis 18, jaunesniam - 16.
Tai viskas todėl ir gavos
ax.gif
-----
laba ryta,
vakar iki ryto žiūrėtas - nelabai
user posted image;
kai nesimiegojo, dar paėmiau - šiaip sau
user posted image
tada galiausiai - irgi nelabai
user posted image
-----
savaime suprantama, kad po VLM, sunkiai db pati sau įtiksiu su kokiu GERU filmu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 23 sausio 2015 - 07:32
Laba 4u.gif
Baigiau pagaliau žiūrėti Mažora, ilgai užsitęsė, bet serialas tikrai labai geras thumbup.gif Dabar jaučiu pradėsiu VML žiūrėti ax.gif
O vakarams gerai tiko Два мгновения любви/2013 ir Настоящая любовь/2012
Kalbant apie vaikus, tai aš gimiau kai mamai buvo 22, o tėčiui 27. Vienturtė sesu ax.gif O tėtis gimė kai močiūtei buvo 43 m., o tėtės vyriausiam broliui 21 m. Giminėje yra ir moterų, kurios pirmo vaiko susilaukė 37 m. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kami_: 23 sausio 2015 - 08:51
QUOTE(Visgi @ 2015 01 23, 00:22)
Sėsk, du. Eik skaityt per naują biggrin.gif Nugis čia kalba net apie toooolimus 2025-uosius, įsivaizduoji??? Čia bet kas susipainios biggrin.gif
Jaučiuosi kaip tame filme Žvaigždžių karai- laukia tolima tolima ateitis biggrin.gif

aaa, man kaip tai žirafai... čia 2025 g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(spoorga @ 2015 01 23, 06:41)
Viskas taip

Tai jau supratau, kad tolimooooj ateity tiek bus drinks_cheers.gif
Visgi, o FB foto tavo? Gražiais puriais plaukais, ir pakrantė man priminė kažkuo Batumi...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Dėl jaunų- senų mamų biggrin.gif jei rimtai, tai svarbiausia kad pati jaustumeis jauna, rastum bendrą kalbą su vaikais. Man tas klausimas iškilo seniai. Kažkaip susidraugavom su sūnaus klasiokės mama. Ji kažkaip ir prasitarė, kad susirinkimuose jaučiasi kaip močiutė, o ne kaip mama, nes dauguma buvo mūsų amžiumi jaunos mamos (nu sakykim aš gimdžiau 25 sūnų, o ji 39). Bet charakteriu ji toli gražu ne močiutė, bet putiova mama smile.gif
Jei į temą VML baigiau 7 seriją, dar neverkiau smile.gif Nepasakyčiau kad vauuuuuuuu, bet įdomu kaip baigsis, esu sugalvojus savo pabaigą, viziją, norą kaip norėčiau kad baigtųsi, bus matyt smile.gif Be proto tik man gražus garso takelis. Nepatinka ta Verai užklijuota grifka doh.gif nu ir serijų nesveikai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 23, 10:19)
Sveikos  4u.gif
. Nepatinka ta Verai užklijuota grifka  doh.gif nu ir serijų nesveikai daug  doh.gif

Grifka biggrin.gif bet visur,kur skaityciau komentarus,visiems kirpciai kliuna.Musiau vien del to ciubo ziuresiu filma. biggrin.gif

Visgi,svajoju ir as smile.gif svajoju ir isivaiizduoju kaip butu faina ikviept to mazo zmogeliuko kvapa,priglaust.
Bet kai pradedi visus minusus ir pliusus delioti,svajone ir lieka svajone.Kur tas jaunatviskas pozityvumas dingo.Po vestuviu isvykome medu kopineti ir grizome tryse.Nedeliodami juokiu minusu.Dabar baime viskam.Del sveikatos,del finansu,kas bus rytoj.Man tas negalioja,kai sako,jei viena ismaitinai ir antra ismaitinsi.Zodziu reikia netyciuko blush2.gif smile.gif Meiles pakaktu pilnai dviems.Bijau,kad viena uzdusinsiu savo perdeta globa,ir uzdusinsiu buciniais.Sakau,gal per daug ji buciuoju,vis praeinant pro sal,cmokteliu i galva,zanda,kitaip negaliu,baisi buciuotoja biggrin.gif Bet sunus ir nesipriesina.Nors ir pasako,nu nama!Bet akus zyba,sypsosi.

Zodziu,sama neznaju cto xotela skazat biggrin.gif Kaip anas Mazorcikas.
I tema,ziuriu telefone Zakrytaja skola.Kompiuteri vel taiso.Tai ne kas,akis skauda,mesiu.Lauksiu kada aparata grazins.Iseinu su knyga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 23, 10:50)
Grifka  biggrin.gif bet visur,kur skaityciau komentarus,visiems kirpciai kliuna.Musiau vien del to ciubo ziuresiu filma. biggrin.gif

Ta grifka taip ryškiai netikra, tarsi simbolis, kad filme daug kas netikroviška. Bet pasakas irgi skaitom ir žavimės, visiškai nemenkinu filmo pastatymo.
Bet jei jau filmas sukelia tiek minčių ir diskusijų, pažiūrėt reikėtų. Aš "ant biuletenio",bet jau labai sveikstanti, tai prie mezginio pats tas.

Nanita, kokie čia gali būt išskaičiavimai? Jei tik yra noro, atsiras ir galimybės. Šitiek moterų kankinasi negalėdamos susilaukti vaikelio, o Tu tongue.gif Ir dėl netyčiuko galima pasistengt ax.gif Gi toks nuostabus dalykas laukimas, susitikmas wub.gif Žinau, sunkumų auginant daug, bet tikrai atsiperka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 23:36)

Čia tikriausiai man bene pats jautriausias serialo fragmentas wub.gif
Потерпи ещё немного, и всё будет хорошо (HD)

O Vladas kaip Dčiki Čanas autobusą vejasi, sukelia dvi autoavarijas, kažin, įmanoma, kad per tokias nebūtų nuketėjusių, o jis viską palikęs, bėga, griūna, paguli ant asfalto, vėl bėga ir autobusą paveja wub.gif biggrin.gif
Nesupykit, juokauju bigsmile.gif
Atsakyti