Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 21:31)
nes Tau tikrai nebus kaip man ax.gif
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai. Tai manau, kad vaikams bus  blush2.gif , kada mama - senutė blink.gif

O man bus 52 doh.gif ir ka.
Sima, mano bendradarbei gruodi sueis 50. Nera ji nei kokia fifa, nei kokia super duper, bet nemanau, kad ji senute.
As net nejauciu, kad ji uz mane vyresne, bendraujam kaip bendraamzes.
Nesijausk sena ir nebusi. Viskas priklauso nuo nusistatymo.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 22:38)
Tuoj grįšiu iš lauko, paskaitysiu

ką taip vėlai reikia veikti? g.gif

QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 22:45)
Sima, nesijausk sena ir nebusi. Viskas priklauso nuo nusistatymo.

OK, nesijausiu 4u.gif
_
labanakt visoms, išeinu į lovą ir žiūrėsiu - Татьянина ночь 2014 ax.gif
Atsakyti
Devuski,gyvenkime ir dziaukimes sia diena.Gyvenimas toks trapus,nezinia kas rytoj bus,o jos jau skaicioja,prideda,dalina,kada kam kiek bus biggrin.gif Mano giminaite gimde 47 pirma vaika,antra po 3 metu.Vaikams dabar,dukrai- 26,sunui arciau 30.Ir puikiai sutaria su tevais.Ne metuoe esme.
Va mano vyrui,jei jau atviraujam biggrin.gif 47 m.Sunui astuoni (pirmas vaikas)Labai jis konfortiskai jauciasi.Svajoja dar antra tureti. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 22, 20:46)
Aš gal nejautri ar kas, negraudina manęs tas VML kol kas. Nu gal dar vėliau, tik 10oj serijoj esu. Nu toks nerusiškas man šitas filmas. 
Labai greitai pralėkiau temą akimis,. pageltoninimų išvis neskaičiau, sakykit, manęs vienos jis nesužavėjo? Nesakau, kad blogas filmas. Savotiškas, bet tikrai ne vau biggrin.gif

aš tavo draugė mirksiukas.gif neverkiau, vietom prasukinėjau, bet garso takelis superinis wub.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 20:58)
Mes irgi patenkinti, kad esam prie jaunų tėvų smile.gif Jei jau taip tiksliai, tai man 40, vyrui 41, vienam sūnui 19, kitam 13.Ne ne, ne tavęs vienos, yra ir kitiem nepatikęs jis smile.gif

man dar bus 40 vasarą, o mano klasiokė šią savaitę močiute tapo. šitam amplua savęs neįsivaizduoju dar biggrin.gif dvyniai atsirado kai man buvo 36 metai. klinikose tuo metu, vienoj palatoj, gulėjo mano bendraamžė, ruošės gimdyt antrą leliuką... o jos anūkei tuo metu jau buvo metai su kapeikom, vadinas močiute tapo 35 biggrin.gif pasirodo ji pati paauglė susilaukė, dukra labai anksti. va kaip būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 22:08)
Tu nenejautri, o besirde tiesiog.
Ne ne, ji tiesiog neromantikė biggrin.gif
QUOTE(Upjora @ 2015 01 22, 22:30)
... Gerai, kad ne viena tokia esu.  biggrin.gif Jau buvau pradėjus galvot, kad gal nenormali esu Sveikos kinomanės. Esu tyli temos skaitytoja. Dėkoju už rekomendacijas. Gyvuokit dar šimtą metų 4u.gif
O savidiagnozė, taip žmogus ir apsirikt gali biggrin.gif
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 22:31)
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai.
Net pradėjau skaičiuot kiek čia man bus bigsmile.gif Oooo...
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 22, 22:38)
Vilnietes, ryt važiuoju i Vilnių pasiimti diplomo, ar labai sudetinga atrasti ikea? Esu ne šiuolaikine motera, neturiu navigacijos lotuliukas.gif
O iš kurio tu miesto važiuosi? Kaip aš sakau- tiesiai tiesiai link oro uosto, kažkaip taip smile.gif
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 22, 22:41)
Protingų tėvų protingi vaikai niekada nesigėdi savo tėvų. Santykiai, bendravimas, aišku, kitoks, bet ir tarp jaunų visaip būna. Bendraamžiai broliai, seserys kaip kartais bendrauja kad ohoho koks serialas gautųsi - kriminalinis detektyvinis biggrin.gif
A, tai vis tik tu romantikė, yra krislelė smile.gif
QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 22:45)
O man bus 52  doh.gif ir ka. Sima, mano bendradarbei gruodi sueis 50. Nera ji nei kokia fifa, nei kokia super duper, bet nemanau, kad ji senute. As net nejauciu, kad ji uz mane vyresne, bendraujam kaip bendraamzes.
Jo ir pas mane yra tokia bendradarbė, ir dar kokia faina...
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 23:07)
ką taip vėlai reikia veikti? g.gif
Tai kad 22val nevėlu, ar čia tik man taip? Na ką ką, pernykščio sniego ieškot biggrin.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 22, 23:10)
Devuski,gyvenkime ir dziaukimes sia diena.Gyvenimas toks trapus,nezinia kas rytoj bus,o jos jau skaicioja,prideda,dalina,kada kam kiek bus biggrin.gif Mano giminaite gimde 47 pirma vaika,antra po 3 metu.Vaikams dabar,dukrai- 26,sunui arciau 30.Ir puikiai sutaria su tevais.Ne metuoe esme. Va mano vyrui,jei jau atviraujam  biggrin.gif 47 m.Sunui astuoni (pirmas vaikas)Labai jis konfortiskai jauciasi.Svajoja dar antra tureti smile.gif
Tikrai taip. Kaip tik šiandien palydėjau kolegės vyrą į paskutinę kelionę, ir toks jaunas, o išėjo...Va va, ir aš taip manau. Yra tokių moterų gi, kur apskritai amžius dzin, kad tik išsipildytų svajonė vaikų susilaukti. Labai graži tavo vyro svajonė smile.gif O tu ar svajoji? Ar tik jis vienas svajoja? bigsmile.gif
QUOTE(arden @ 2015 01 22, 23:19)
o mano klasiokė šią savaitę močiute tapo. šitam amplua savęs neįsivaizduoju dar biggrin.gif
Na aš dar ir neįsivaizduoju savęs tokiam amplua, tpfu tpfu...

Mano kolegės dukra gimdė, ir gimė kūdikis su dauno sindromu, ir ką, dukra su vyru atsisakė jos (nesmerkim ir nebūsim smerkiami0, norėjo palikti kūdikių namuose. Ir ta mano kolegė su vyru, seneliai jau to vaiko, pasiėmė auginti. Kokie kilnūs žmonės, nepabūgę... Mano kolegei šitai 46m. Va kaip dar gyvenime būna...ir pasitaiko. Niekad negali žinoti kokia tavo misija šioje žemėje

Aš ir dar grįžtu prie Верни мою любовь

Vienu žodžiu gyvenkim linksma gaida
Пойдём потанцуем (HD)

Man žiauriai patinko melodija kur skamba kai kur seriale, ir va čia pačioje pradžioje tas 20 sekundžių, na niekaip jos vis dar surast negaliu...
Čia tikriausiai man bene pats jautriausias serialo fragmentas wub.gif
Потерпи ещё немного, и всё будет хорошо (HD)
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 21:08)
Tu nenejautri, o besirde tiesiog.

As cia su jumoru, jei ka. lotuliukas.gif
Nemaciau as to filmo.
Visgi, taip ir neatsakei, ar tau labai patiko VML.
Ar siustis?
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 23, 00:00)
As cia su jumoru, jei ka lotuliukas.gif Nemaciau as to filmo.
Visgi, taip ir neatsakei, ar tau labai patiko VML. Ar siustis?
Na blin, tai aš čia irgi su humoru jei ką, ar jau nebesusikalbam į naktį? biggrin.gif O tu manęs šito klausei? bigsmile.gif Man asmeniškai tai žiauriai. Ar siųstis tau, tai žinok pardon, bet tokios atsakomybės neprisiimsiu, spręsk pati drauge mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 22, 23:38)
Maniskiui tik 2,5 biggrin.gif , bet as nei labai jauna, nei labai sena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vilnietes, ryt važiuoju i Vilnių pasiimti diplomo, ar labai sudetinga atrasti ikea? Esu ne šiuolaikine motera, neturiu navigacijos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jei žinai kur link oro uosto važiuot, tai nesudėtinga rolleyes.gif
Atsakyti
spoorga, žinai kas man šiame seriale labiausiai patiko- tai, kad tik susitikę, jų biolaukai žiauriai nesutapo. Tokios priešingybės buvo, taip nepatiko vienas kitam....
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2015 01 22, 23:30)
Ir manęs negraudina... Gerai, kad ne viena tokia esu.  biggrin.gif 

Aš šiaip irgi nesu iš "ašarojančių", bet užkabino 11 serijoj, kai tėtis jos mirė ta scena ir 24, kai Ilona dukrytę Verai atidavinėjo...
cray.gif
ale pabaiga galėjo būt idomesnėsmile.gif pritūko man kažko:)
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 21:45)
O man bus 52 doh.gif ir ka.
Sima, mano bendradarbei gruodi sueis 50. Nera ji nei kokia fifa, nei kokia super duper, bet nemanau, kad ji senute.
As net nejauciu, kad ji uz mane vyresne, bendraujam kaip bendraamzes.
Nesijausk sena ir nebusi. Viskas priklauso nuo nusistatymo.

g.gif kazkas cia ne taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 23, 01:18)
g.gif  kazkas cia ne taip biggrin.gif
Sėsk, du. Eik skaityt per naują biggrin.gif Nugis čia kalba net apie toooolimus 2025-uosius, įsivaizduoji??? Čia bet kas susipainios biggrin.gif
Jaučiuosi kaip tame filme Žvaigždžių karai- laukia tolima tolima ateitis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 sausio 2015 - 00:27