QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 22:08)
Tu nenejautri, o besirde tiesiog.
Ne ne, ji tiesiog
neromantikė QUOTE(Upjora @ 2015 01 22, 22:30)
... Gerai, kad ne viena tokia esu.
Jau buvau
pradėjus galvot, kad gal
nenormali esu Sveikos kinomanės. Esu tyli temos skaitytoja. Dėkoju už rekomendacijas. Gyvuokit dar šimtą metų
O savidiagnozė, taip žmogus ir apsirikt gali
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 22:31)
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai.
Net pradėjau skaičiuot kiek čia man bus
Oooo...
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 22, 22:38)
Vilnietes, ryt važiuoju i Vilnių pasiimti diplomo, ar labai sudetinga atrasti ikea? Esu ne šiuolaikine motera, neturiu navigacijos
O iš kurio tu miesto važiuosi? Kaip aš sakau- tiesiai tiesiai link oro uosto, kažkaip taip
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 22, 22:41)
Protingų tėvų protingi vaikai niekada nesigėdi savo tėvų. Santykiai, bendravimas, aišku, kitoks, bet ir tarp jaunų visaip būna. Bendraamžiai broliai, seserys kaip kartais bendrauja kad ohoho koks serialas gautųsi - kriminalinis detektyvinis
A, tai vis tik tu romantikė, yra krislelė
QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 22:45)
O man bus 52
ir ka. Sima, mano bendradarbei gruodi sueis 50. Nera ji nei kokia fifa, nei kokia super duper, bet nemanau, kad ji senute. As net nejauciu, kad ji uz mane vyresne, bendraujam kaip bendraamzes.
Jo ir pas mane yra tokia bendradarbė, ir dar kokia faina...
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 23:07)
ką taip vėlai reikia veikti?
Tai kad 22val nevėlu, ar čia tik man taip? Na ką ką, pernykščio sniego ieškot
QUOTE(Nanita @ 2015 01 22, 23:10)
Devuski,gyvenkime ir dziaukimes sia diena.Gyvenimas toks trapus,nezinia kas rytoj bus,o jos jau skaicioja,prideda,dalina,kada kam kiek bus
Mano giminaite gimde 47 pirma vaika,antra po 3 metu.Vaikams dabar,dukrai- 26,sunui arciau 30.Ir puikiai sutaria su tevais.Ne metuoe esme. Va mano vyrui,jei jau atviraujam
47 m.Sunui astuoni (pirmas vaikas)Labai jis konfortiskai jauciasi.Svajoja dar antra tureti
Tikrai taip. Kaip tik šiandien palydėjau kolegės vyrą į paskutinę kelionę, ir toks jaunas, o
išėjo...Va va, ir aš taip manau. Yra tokių moterų gi, kur apskritai amžius dzin, kad tik išsipildytų svajonė vaikų susilaukti. Labai graži tavo vyro svajonė
O tu ar svajoji? Ar tik jis vienas svajoja?
QUOTE(arden @ 2015 01 22, 23:19)
o mano klasiokė šią savaitę močiute tapo. šitam amplua savęs neįsivaizduoju dar
Na aš dar ir neįsivaizduoju savęs tokiam amplua, tpfu tpfu...
Mano kolegės dukra gimdė, ir gimė kūdikis su dauno sindromu, ir ką, dukra su vyru atsisakė jos (nesmerkim ir nebūsim smerkiami0, norėjo palikti kūdikių namuose. Ir ta mano kolegė su vyru, seneliai jau to vaiko, pasiėmė auginti. Kokie kilnūs žmonės, nepabūgę... Mano kolegei šitai 46m. Va kaip dar gyvenime būna...ir pasitaiko. Niekad negali žinoti kokia tavo misija šioje žemėjeAš ir dar grįžtu prie
Верни мою любовьVienu žodžiu gyvenkim linksma gaida
Пойдём потанцуем (HD)Man žiauriai patinko melodija kur skamba kai kur seriale, ir va čia pačioje pradžioje tas 20 sekundžių, na niekaip jos vis dar surast negaliu...
Čia tikriausiai man bene pats jautriausias serialo fragmentas
Потерпи ещё немного, и всё будет хорошо (HD)