Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Tekšė @ 2015 01 22, 20:46)
Aš gal nejautri ar kas, negraudina manęs tas VML kol kas.  Nesakau, kad blogas filmas. Savotiškas, bet tikrai ne vau biggrin.gif

Yra dar nemaciusiu mirksiukas.gif
Tu nenejautri, o besirde tiesiog. Man toki komplimenta viena "idejo" kai parasiau, kad"Delo chesti" nepatiko tongue.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 20:58)
Ne ne, ne tavęs vienos, yra ir kitiem nepatikęs jis smile.gif

Bet tau, tai patiko, ar klystu? g.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 22, 21:03)
manes irgi nesuzavejo,neziurejau iki galo schmoll.gif

Na dabar tai pasimeciau. Jau nezinau, ar siustis, ar ne. Ir dar tiek seriju. O dar ir Mosgaz ir Kosatka laukia g.gif

Sveikutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 22 sausio 2015 - 21:10
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 21:58)
Mes irgi patenkinti, kad esam prie jaunų tėvų smile.gif Jei jau taip tiksliai, tai man 40, vyrui 41, vienam sūnui 19, kitam 13.

Tau gerai, vaikai nesigėdys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 22, 22:09)
Tau gerai, vaikai nesigėdys 4u.gif
Na tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Prasideda kažkokia diskriminacija dėl amžiaus biggrin.gif tongue.gif Kaži jau išeit iš temos?
Mano vaikams jau greitai bus tiek, kiek jums kai kurioms. Nuostabus gyvenimas, kai vaikai užauga, lieka laiko filmams daug. Tik vėl problemos - žiūrėt tą VML ar mest biggrin.gif
Atsakyti
O jei man 41, o sunums 16 ir 14m. As jauna mama, ar ne?
Visgi, jauciu "gimdysim" mes cia liepa. Mano grazuoliai liepos 12 ir liepos 13d.gime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 22, 18:46)
Aš gal nejautri ar kas, negraudina manęs tas VML kol kas. Nu gal dar vėliau, tik 10oj serijoj esu. Nu toks nerusiškas man šitas filmas. 

Ir manęs negraudina... Gerai, kad ne viena tokia esu. biggrin.gif Jau buvau pradėjus galvot, kad gal nenormali esu. hihihi.gif

Sveikos kinomanės. Esu tyli temos skaitytoja. Dėkoju už rekomendacijas. 4u.gif Gyvuokit dar šimtą metų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2015 01 22, 22:19)
Prasideda kažkokia diskriminacija dėl amžiaus biggrin.gif tongue.gif Kaži jau išeit iš temos? Mano vaikams jau greitai bus tiek, kiek jums kai kurioms. Nuostabus gyvenimas, kai vaikai užauga, lieka laiko filmams daug. Tik vėl problemos - žiūrėt tą VML ar mest biggrin.gif
Nesvaik biggrin.gif Aš ir tikiuosi sulauksiu to nuostabaus gyvenimo kai laiko liks daug daug filmams, svarbu kad tik jų 'neužrauktų' biggrin.gif Jei iškart nepatiko, mano pasiūlymas- mesk. Aš visad taip darau. Nes nieko gero iš to nebus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 22, 22:10)
Na tikiuosi biggrin.gif

nes Tau tikrai nebus kaip man ax.gif
2025 metais mano Matui bus 18 - ka, Ugnei bus 16 -ka, o man - 51 metai. Tai manau, kad vaikams bus blush2.gif , kada mama - senutė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 22, 22:30)
O jei man 41, o sunums 16 ir 14m. As jauna mama, ar ne?
Pasimetus jautiesi, prie ko čia save priskyrus a ne? biggrin.gif Mano galva jauna mama esi, kam čia su matematika gerai? biggrin.gif

Papildyta:
Bozhe kiek postu praleidau, žiū neskaitytų yra, va matau ir spoorga kažką parašė bigsmile.gif Tuoj grįšiu iš lauko, paskaitysiu
Atsakyti
Maniskiui tik 2,5 biggrin.gif , bet as nei labai jauna, nei labai sena lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Vilnietes, ryt važiuoju i Vilnių pasiimti diplomo, ar labai sudetinga atrasti ikea? Esu ne šiuolaikine motera, neturiu navigacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 22 sausio 2015 - 21:41
Protingų tėvų protingi vaikai niekada nesigėdi savo tėvų. Santykiai, bendravimas, aišku, kitoks, bet ir tarp jaunų visaip būna. Bendraamžiai broliai, seserys kaip kartais bendrauja kad ohoho koks serialas gautųsi - kriminalinis detektyvinis biggrin.gif
Atsakyti
O as baigiau Крестный. Priskirciau prie geru rekomenduojamu. Man patiko. Paskutine serija pritrenke. Ka gali pinigai. Net nesugalvotum. Kas ruosiasi ziureti geltonai neskaitykit doh.gif Karo gydytojas siaip akuseris apsiima priziureti iki gimdymo komos busenos studente nesciaja. Viskas ne siaip sau , ne del zmogiskumo. Pasirodo, kad vieno turtuolio dar turtingesne zmona, kazin kokia tai princese pasakisku turtu. Irgi komoje. Sumanymas buvo 9 men. auginti kudikeli, kad paskui ji atiduoti turtuoliui, neva jo zmona pagimde. doh.gif Veiksmai persipina su karo misija, kur akuseris tarp bombu priimdvo kudikius. Ziauriai gera scena pati paskutine. Daktaras vyksta namo, lipa ilektuva (nes nebegali po mylimosios zuties pasilikti), ir jo islydeti ateina vos ne visos gimdyves su vyrais ir vaikais, kuriais jis pasirupino. Eina sau....
Atsakyti