Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Lionesss @ 2015 01 21, 19:14)
Taip!!! O kur buvo su garbanotais plaukais, tiesiog, dieviska  wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sapniukass @ 2015 01 21, 20:00)
cia apie koki jus filma?

apie Verny moju liubov ax.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 20:33)
'Илона Орлова' - Настасья Самбурская (HD)[/url]

labai įdomu buvo dar kartą pamatyti jau matytus vaizdus 4u.gif 4u.gif
-----
o aš jau valandą gerą klausau:
Роман Полонский - Жестокая любовь;
Роман Полонский - Пелена (kai filme ši daina skambėdavo - ašaros pačios ritosi skruostais ir NORĖJOS įlipt į ekraną, ir padėt Verai, kuri jau tokią išdidžią vaidino, tokią negailestingą - tada, kai važiavo autobusu, o Vladas, kaip durnelis koks vijosi doh.gif -);
o labiausiai virkdė - Неправда губит нас... - wub.gif wub.gif
---------
tiesa, Visgi, pasiūlyk savo darbo kolegei - Катино счастье (melodrama) thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 sausio 2015 - 21:02
QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 19:33)
Mažais žingsneliais eina jau dvidešimti smile.gif

thumbup.gif maniskiui liepa bus 17, truputi atsilikau nuo taves, maniau cia as jauna mama, bet yra jaunesniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 21, 22:27)
thumbup.gif maniskiui liepa bus 17, truputi atsilikau nuo taves, maniau cia as jauna mama, bet yra jaunesniu biggrin.gif
Kitam sūnui liepos 17 d. bus 14 metų. Vat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 21:31)
Kitam sūnui liepos 17 d. bus 14 metų. Vat smile.gif

maniskis 15 d. smile.gif o merginai neseniai stuktelejo 9, Visgi, trecio neplanuoji? wink.gif
Atsakyti
QUOTE((vaya @ 2015 01 20 @ 21:34)
Pradejau ziuret rekomenduota Крестный.
Laukiu vis dar intrigos. AR ji cia bus?

QUOTE(Julsita @ 2015 01 21, 07:39)
As tai supratau,kad intriga pasiryzimas issaugoti nestuma moteriai komoje. As tai nerekomenduoju jo. Kaip rasiau,niurus kazkoks,be veiksmo,bet kai as pamisus del medicininiu gal istrauksiu iki galo,nors vis dar toj pacioj 2-oj serijoj

O as jau 6 serijoj ir man azartas rolleyes.gif Kuom gi baigsis? Kas cia paslepta po ta komos nesciaja? Ne siaip sau rupinasi ja. O kai dar viskas susipina su karo prisiminimais, ivykiais
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 21, 22:39)
maniskis 15 d. smile.gif o merginai neseniai stuktelejo 9, Visgi, trecio neplanuoji? wink.gif
Kažkada labai rimtai apie tai galvojom, bet kažkaip nuplaukė ir nuplaukė tas noras, o vėliau ir užgęso.
Pas mus su broliu atvirkštinės svajonės gavosi. Jis planavo ginkDieve ne daugiau 1-2 vaikus, aš 3. Na tokios pas mus vizijos ir norai buvo. O gavos taip: pas mane 2 berniukai, pas brolį 3 mergaitės. Štai tau ir planuok. Gyvenimas vis vien surėdys savaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 21:52)
Kažkada labai rimtai apie tai galvojom, bet kažkaip nuplaukė ir nuplaukė tas noras, o vėliau ir užgęso.
Pas mus su broliu atvirkštinės svajonės gavosi. Jis planavo ginkDieve ne daugiau 1-2 vaikus, aš 3. Na tokios pas mus vizijos ir norai buvo. O gavos taip: pas mane 2 berniukai, pas brolį 3 mergaitės. Štai tau ir planuok. Gyvenimas vis vien surėdys savaip smile.gif

thumbup.gif
jooo ir as turiu broli, ka dar mes bendro turim bigsmile.gif
Ir as paklausiau dainuskuis V M L, tokios mielos ir artimos, dar pakutena vidurius kai klausais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amirrr: 21 sausio 2015 - 22:06
QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 22:52)

drinks_cheers.gif kai buvau nescia,sakiau dauzydam i krutine,Jau tai as,turesiu nemaziau triju!Jauna,energinga,nestumas lyg jo ir nebuvo,lengvas...bet,tik vienas sunus ir nezinau kaip del antro.Giliau nesigilinsiu,kas,kodel.As tik apie tai,kad tu planuoju,Dievas juokiasi.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 21, 23:06)
Dievas juokiasi.

mūsų berniukai šiandien švenčia 4u.gif 4u.gif
skirtumas metai ir 3 mėn. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 sausio 2015 - 22:14
QUOTE(amirrr @ 2015 01 21, 23:04)
thumbup.gif jooo ir as turiu broli, ka dar mes bendro turim bigsmile.gif
A, geras
user posted image

Lyg gi ir pažįstu aš jį biggrin.gif Антон Макарский
user posted image
QUOTE(Nanita @ 2015 01 21, 23:06)
...bet,tik vienas sunus
O aš kažkodėl įsivaizdavau kad pas tave 3 vaikai, įsivaizduoji?! bigsmile.gif
Na man taip atrodė, nežinau net kodėl, negaliu paaiškinti.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 21, 23:13)
mūsų berniukai šiandien švenčia 4u.gif  4u.gif
skirtumas metai ir 3 mėn. bigsmile.gif

Tikrai.21 siandien,pamirsau.Aciu,kad priminiai smile.gif Sveikatos musu vyrams 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 21, 23:04)
dar pakutena vidurius kai klausais  lotuliukas.gif

gerai išsireikšta thumbup.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
-----
va šitos nors ir nebuvo filme, bet kai žiūri vaizdo klipą, galėjo ir būt:)
https://www.youtube....h?v=k3KX2f1a-X0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 sausio 2015 - 22:30