QUOTE(kami_ @ 2015 01 13, 21:11)
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 12, 20:40)
Kas ziurit su manimi ta filma? Blyn, noriu pasidalinti homsiskais pamastymais, bus paskui idomu palyginti, ar teisingai speju:
mano itarimas, kad ta kulkosvaidininke, kuri zude zmones, tai Raja, o ne Tonka. Po kauke juk buvo matyti sviesus plaukai, o Raja irgi buvo sviesiaplauke...Plius, Tonka labai isiuto, kai pamate laikrastyje straipsni apie neva Rajos partizaninius zygdarbius ir eme kersyti uz savo sudauzyta gyvenima. Ir nors filme kol kas bando parodyti, kad Tonka cia didele bjaurybe, bet man sirdis jaucia kitaip
Aš žiūriu. Pirmoje serijoje įtariau, o antroje serijoje supratau, kad tai tikrai Raja (tas pirmą kartą rodytas epizodas kur moteris su kauke ir su kulkosvaidžiu šaudo į išrikiuotus belaisvius- šaudanti moteris buvo smulkesnio sudėjimo nei Tonia. Šaudydavo tik gerokai apsvaigus (kad sąžinė nekankintų), ir priėmė Tonios tą patarimą ten arkildėse, na kur ji Rajai patarė- 'išsirink kokį vokietį ir tapk jo meiluže, nes kitaip tave ir toliau visą mėnesį kiekvieną naktį visa kompanija prievartaus.mano itarimas, kad ta kulkosvaidininke, kuri zude zmones, tai Raja, o ne Tonka. Po kauke juk buvo matyti sviesus plaukai, o Raja irgi buvo sviesiaplauke...Plius, Tonka labai isiuto, kai pamate laikrastyje straipsni apie neva Rajos partizaninius zygdarbius ir eme kersyti uz savo sudauzyta gyvenima. Ir nors filme kol kas bando parodyti, kad Tonka cia didele bjaurybe, bet man sirdis jaucia kitaip
Man tai irgi visi galai į ją suveda. Baisiai ji čia šiandienos serijose sunerimus buvo . Aš galvoju, kad tai ji šaudė į tą vaikinuką ir merginą. Motyvas- jai iškilo grėsmė, kad jie berenkant apie ją tą žygdarbės-didvyrės istoriją, galėjo prisikasti iki va tų jos skerdynių.
Žinoma, Toniai pikta, Raja- atseit visur deklaruojama kaip didvyrė, o Tonia- atmatų atmata.
Bet tai ta mergička visai kūkū- žino kad ji yra primanka ir dėjo viena į kojas naktį per mišką
Aš šio serialo aprašymo net neskaičiau, nežinau net jo turinio, kaip ir dažniausiai- žiūriu va bank. Baigsiu žiūrėti, tuomet paskaitysiu. Man taip kartais būna įdomiau, kai nieko nežinau.
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 13, 14:51)
O man tai žinokit cekaunu pasidarė kaip tos mūsų jaunosios kartos narės rusų kalbą moka ir supranta Nes kiek aplink turiu pažįstamų tokio amžiaus tai rusiškai nė bum bum
Aš tai pavyzdžiui nesuprantu tokio dalyko, pas mane visa giminė moka rusų kalbą, o vat vienas pusbrolis ('88 g. m.) visiškai nemoka, nei kalbėt nei skaityt, ką jau čia skaityt jei jis net raidžių nepažįsta. Jo sesuo, tėvai- kuo normaliausiai moka ir kalba, o va jis vienas vienintelis taip ir nepramoko, jam tolygų vokiečių kalba, sprechen sie deutsch QUOTE(Nanita @ 2015 01 13, 15:06)
O as likau be kompiuterio,nuveze taisyt.Ateme kaip saldaini is vaiko
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 13, 15:16)
Kaip pagalvoji mes tokie priklausomi nuo kompiuteriu siais laikais, bet juk be ju kaip be ranku galima sakyti
Teisybė. Bet tai žiūrėk kokį ir pliusą turim, būsim garbaus amžiaus babytės, pensininkės, sėdėsim namuos prie kompų ir kačialinsim filmus ir tik žiūrėsim, žiūrėsim, niekam nei ačiū nei prašom QUOTE(Lionesss @ 2015 01 13, 19:31)
Man po DELO CESTI nublanko Mazoras
O Pavelas Palucinas pasidare slykstus dabar Alekseju Ciadova isimylejau
Ajajai, kokia kaprizinga ir išranki O Pavelas Palucinas pasidare slykstus dabar Alekseju Ciadova isimylejau
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 13, 20:59)
Джокер: Возмездие
Na tikras Rembo. Man tik gaila, kad pasibaigė liūdna gaida.QUOTE(kami_ @ 2015 01 13, 21:11)
Su tėvais šitaip kukliai atšvenčiau
Kartais ir kukliai gana faina O ką ten per teliką rodo?
Kami, su gimtadieniu
mes su seneliais visais smagiai atsventeme, sunus 2 zvakutes net uzpute
QUOTE(Whagati @ 2015 01 13, 22:26)
Suneliui sveikatos,teveliams stiprybes auginant
QUOTE(Visgi @ 2015 01 13, 20:54)
KK2 anonsą
Ačiū sveikinusioms
O aš dairausi kokį čia filmą rytoj vakare pažiūrėti su Noskovu
QUOTE(Visgi @ 2015 01 13, 21:54)
ir tas aktorius, kai iš užsieniečio prancūzo patapo vėl ruskyj mužčina, tai mano jaunystės kavalierių iš pajūrio labai priminė. Tai žiūrėjau kumščius suspaudus, kad tik Artūro nenušautų
QUOTE(Whagati @ 2015 01 13, 22:26)
Jūsų mažajį vyruką su rimtu gimtadieniu - lai auga sveikas
QUOTE(kami_ @ 2015 01 13, 22:11)
Ir as panagrinejau foto O tortas karamelinis? Kur virsuj riesutai?
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 13, 22:37)
Ir as panagrinejau foto O tortas karamelinis? Kur virsuj riesutai?
Taip Karamelinis su lazdyno riešutais Patingėjau pati kepti Net draugė stebėjosi, kad nekepiau nieko, nes per gimtadienius ir kitas šventes pati kepu tortus
QUOTE(Visgi @ 2015 01 13, 21:54)
Aš žiūriu. ..Man tai irgi visi galai į ją suveda. Baisiai ji čia šiandienos serijose sunerimus buvo . Aš galvoju, kad tai ji šaudė į tą vaikinuką ir merginą. Motyvas- jai iškilo grėsmė, kad jie berenkant apie ją tą žygdarbės-didvyrės istoriją, galėjo prisikasti iki va tų jos skerdynių.
Žinoma, Toniai pikta, Raja- atseit visur deklaruojama kaip didvyrė, o Tonia- atmatų atmata.
Pritariu. Ir dar Raja labai stengiasi visiems padeti. Kaip ir nori išpirkti kaltę. Kaip ji žentą prirėmė , kad tik šeimos negriautų. Vidinio pykčio ir žiaurumo jai netrūksta.
QUOTE(kami_ @ 2015 01 14, 00:43)
Taip Karamelinis su lazdyno riešutais Patingėjau pati kepti Net draugė stebėjosi, kad nekepiau nieko, nes per gimtadienius ir kitas šventes pati kepu tortus
Pats skaniausias tortas, kuri esu ragavus (pirktini)
QUOTE(Visgi @ 2015 01 13, 20:54)
Teisybė. Bet tai žiūrėk kokį ir pliusą turim, būsim garbaus amžiaus babytės, pensininkės, sėdėsim namuos prie kompų ir kačialinsim filmus ir tik žiūrėsim, žiūrėsim, niekam nei ačiū nei prašom
Anksciau mociutes prie lango kurksojo, arba ant suoliuko, o va mes suolaikiskos busim
Tikiuosi neatras ko nors mandriau ir jaunimas nesijuoks is musu
Del rusu kalbos, tai as dabar saviskei vis kartoju, kad va as ir lietuviu ir rusu ir lenku ir anglu ir dar pamirsta prancuzu kalbas moku, o tu tik anglu mokesi Kalbos gerai, nors ir ne mano arkliukas jos....
QUOTE(Whagati @ 2015 01 13, 21:26)
Kami, su gimtadieniu
Su Gimtadieniu 2uoju
Bandysiu isgirta Simos
filma ziureti, jei sveikata leis ir neuzmgsiu....