Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 20, 22:37)
tu dainu klausytis važiuodama mašinoje wub.gif wub.gif wub.gif
Čia visai ne į temą, pro šalį ir labai subjektyvu bet pasisakysiu, važiuodama myliu dar sau šitą dainą klausytis-niūniuoti
Gal per Valentinkę papasakosiu jei nepamiršiu. Tai liečia mano pažintį su mano vyru. Liūdininkai - jo geriausias draugas, darbo kolegos ir mano tetos šeima + pusbrolis ir pusseserė. Mano abu sūnai žino šią istoriją kaip kokią nebūtą pasaką. Ypač vyriausias sūnus prašo vis jam primint (jam 20-šimti metai), maždaug ''tai kaip ten buvo jums su tėčiu??''
Na bet rimtai, kam papasakočiau- galėtų ir netikėti, jei nebūtų gyvų liūdininkų, dievaži biggrin.gif
Palauksiu Šv. Valentino.
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 01 20, 21:34)
Pradejau ziuret rekomenduota Крестный.
Laukiu vis dar intrigos. AR ji cia bus?

As tai supratau,kad intriga pasiryzimas issaugoti nestuma moteriai komoje. As tai nerekomenduoju jo. Kaip rasiau,niurus kazkoks,be veiksmo,bet kai as pamisus del medicininiu gal istrauksiu iki galo,nors vis dar toj pacioj 2-oj serijoj
Atsakyti
LABAS RYTAS 4u.gif
vakar 02.30 val. BAIGIAU žiūrėti "VML" - filmas vertas aukso 4u.gif
žiūrėdama priešpaskutinę seriją, sėdėjau kaip ant adatų, maniau, kad kažkas ne taip bus ax.gif
smagu, kad viskas susistatė į savo vietas, ir kad laimingai baigės filmas. Pirmas filmas, kuris baigėsi be intrigos 4u.gif thumbup.gif
----
Šokolade, kurioj serijoj esi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 21 sausio 2015 - 07:09
Sveikos 4u.gif , baigiau Palač, pradėjau Gosgas - jaučiu, be reikalo... nes šios trilogijos pirma dalis yra Gosgas, o antra Palač, tai dabar stebiu visų milicijos veikėjų asmeninių gyvenimų pradžias, kai esu jau mačiusi tęsinius filme Palač doh.gif nu ir šiaip galvoju reik į tarpą ką nors ne kriminalinio pažiūrėt - gal VML reiks imtis g.gif
o šiaip Palač tokia „įdomi“ pabaiga man buvo, palyginti prėska su visu filmu g.gif tokia ištempta. Kita vertus, pateikiamas toks savotiškas viso gyvenimo vertinimas Rajos akimis, aišku, ji gavo pagal įstatymą, na, o jau kiek stengtis ją suprasti, kiek nuteisti - jau paliekama kiekvienam žiūrovui thumbup.gif Tai vis dar ir sprendžiu - vis pagaunu save prisimenant šį filmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2015 01 21, 09:55)
Sveikos  4u.gif , baigiau Palač, pradėjau Gosgas - jaučiu, be reikalo... nes šios trilogijos pirma dalis yra Gosgas, o antra Palač, tai dabar stebiu visų milicijos veikėjų asmeninių gyvenimų pradžias, kai esu jau mačiusi tęsinius filme Palač  doh.gif nu ir šiaip galvoju reik į tarpą ką nors ne kriminalinio pažiūrėt - gal VML reiks imtis  g.gif
o šiaip Palač tokia „įdomi“ pabaiga man buvo, palyginti prėska su visu filmu  g.gif tokia ištempta. Kita vertus, pateikiamas toks savotiškas viso gyvenimo vertinimas Rajos akimis, aišku, ji gavo pagal įstatymą, na, o jau kiek stengtis ją suprasti, kiek nuteisti - jau paliekama kiekvienam žiūrovui  thumbup.gif  Tai vis dar ir sprendžiu - vis pagaunu save prisimenant šį filmą  smile.gif

As irgi ziuriu "Mosgaz" drinks_cheers.gif
O man atvirksciai, "Palac" pabaiga buvo gal viena stipriausiu vietu is viso filmo blush2.gif Nes kitas vietas net prasukdavau, neidomu man buvo tie milicininku tusti pokalbiai blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar pradejau ziureti Taljanka,nu ka as zinau g.gif po Palach nelabai jis man,bet ziuriu.

Dabar prasau man pasiulyti ka nors gero biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 21 sausio 2015 - 09:09
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 21, 10:06)
Labas rytas 4u.gif

Vakar pradejau ziureti Taljanka,nu ka as zinau g.gif po Palach nelabai jis man,bet ziuriu.

Dabar prasau man pasiulyti ka nors gero biggrin.gif

"Mozgaz" ziurek 4u.gif Jis "Palac"iaus priesistore drinks_cheers.gif Tik "Mozgaz"e vel nauja byla, naujos zmogzudystes: zudikas, kuris kapodavo kirviu galvas, negailedamas nei vaiku, nei seniu doh.gif Kas, del ko, kaip...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 23:59)
Čia visai ne į temą, pro šalį ir labai subjektyvu bet pasisakysiu, važiuodama myliu dar sau šitą dainą klausytis-niūniuoti
Gal per Valentinkę papasakosiu jei nepamiršiu. Tai liečia mano pažintį su mano vyru. Liūdininkai - jo geriausias draugas, darbo kolegos ir mano tetos šeima + pusbrolis ir pusseserė. Mano abu sūnai žino šią istoriją kaip kokią nebūtą pasaką. Ypač vyriausias sūnus prašo vis jam primint (jam 20-šimti metai), maždaug ''tai kaip ten buvo jums su tėčiu??''
Na bet rimtai, kam papasakočiau- galėtų ir netikėti, jei nebūtų gyvų liūdininkų, dievaži biggrin.gif
Palauksiu Šv. Valentino.

Na labai suintrigavai bigsmile.gif wub.gif tavo sūnui 20? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 21, 09:43)
"Mozgaz" ziurek 4u.gif Jis "Palac"iaus priesistore drinks_cheers.gif Tik "Mozgaz"e vel nauja byla, naujos zmogzudystes: zudikas, kuris kapodavo kirviu galvas, negailedamas nei vaiku, nei seniu doh.gif Kas, del ko, kaip...

nu reikes atsiusti ax.gif

ka tik paziurejau,ziauru....
Д/ф. Возмездие: "Две жизни Тоньки-пулеметчицы". 2010

Kas svarbiausia,kad ji turejo pasirinkima,bet pasirinko zudyti....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 00:59)
Čia visai ne į temą, pro šalį ir labai subjektyvu bet pasisakysiu, važiuodama myliu dar sau šitą dainą.Gal per Valentinkę papasakosiu jei nepamiršiu.

Grazi,jausminga daina.Pirma karta girdziu,kas dainuoja?

Greiciau Valentinkes,noriu isgirsti istorija smile.gif Jauciu,susipazinimas neeilinis ax.gif O geras scenarijus rusu serialui. smile.gif

Paziurejau "Екатерина" bendrai,siaip sau.Tuscias,be jausmu.O istoriniai,mano manimui,tokie negali buti.Kur emocijos,sviruojanti nuotaika?Po perziuros,jokiu pamastimu,noro perskaityti,pasidometi kaip vyko is tikruju.Vienintele tai pagrindine aktore,kuri ir "tempe"visa filma,patiko.Gerai suvaidino,Марина Александрова.

Iekojau googleje,kur nusikopijuoti,tam,kad nerasyti paciai,pagrindines aktores varda,pavarde,radau toki komentara
А моя жена говорит, что музыка из "Бригады"... Ха-ха Я так подумал, что-то есть. biggrin.gif
Bet rimtai,muzika tip top,dar iki siol ausyse skamba.

Dabar medituoju,bendrauju su vidumi smile.gif (ar taip sako?)ka cia toliau ziureti?Verkti nenoriu,juoktis irgi.Saudo gaudo schmoll.gif Kas belieka? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 21 sausio 2015 - 10:24
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 23:42)

Man taip pat patiko ši idėja smile.gif

gaila, taip ir liks neįgyvendinta verysad.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 21, 00:59)
Čia visai ne į temą, pro šalį ir labai subjektyvu bet pasisakysiu, važiuodama myliu dar sau

oi ir mano meilės istorija keista lotuliukas.gif kažkuom panaši į Vlado ir Veros blush2.gif

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 21, 08:08)

----
Šokolade, kurioj serijoj esi? g.gif

baigiau mirksiukas.gif

Sėdėjau iki paryčių, bet baigiau žiūrėti, fantastiškas serialas, nežinau kada vėl tokį pamatysiu, bet mannorėjosi ir jo pabaigos tokios uhh...
Atsakyti
Laba, aš irgo ne į temą: VML Ilonos makiažas tiksliau akys labai gražiai padažytos wub.gif Kažkaip po 11-12 serijos vis galvojau kas pas ją taip gražu, o čia akys wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti