Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 20, 18:36)
liko tik 4 serijos VML, o nėr kaip pabaigt žiūrėt, vaikai namie. O taip knieti sužinot, kaip baigsis g.gif
Na nebent kai vaikais sumigs, o tada ir damušt smile.gif
Atsakyti
Nanita, na ir situacija. greičiausiai tos knygos nebeturi, kad taip uodegą suka. kaip maži vaikai irnesakyk.gif

atradau, kad Raskainije dar nematytas. vadinas nebadausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 20, 09:28)

Julsitaaaaaaaaa, gal pradėjai žiūrėti Крестный ?

Pradėjau. Jau antroj serijoj (ir joj turbūt būsiu iki šeštadienio smile.gif ). Niūrokas kažkoks,bet aš žiūrėsiu,man įdomu,kaip pavyks komos ištiktąjai nėštukei ištempt nėštumą.
Atsakyti
Reikals sutvarkytas,atsiemiau knyga.Knyga musu,tvarkinga kaip ir buvo.Atsiprase,lygtai vakar knyga skolino ir dar oro bucki gavau blink.gif lotuliukas.gif doh.gif Va tokiu,pasirodo,buna zmoniu.Kai jiems reikia,penkiu minuciu begyje,atskuba.O grazinti?Tavo reikalas,tau reikia,tu ir nerkis is kailio.
Psioo,daugiau jokiu skolinimu. smile.gif

Dabar i tema smile.gif
tariu savo zodi,del Top,o biggrin.gif Galite nesudarineti,leidziu.Gyvenkite ramiai biggrin.gif As pati siulydama,nebuvau tikra,reikia ar ne,situ topu.Gal kada nors,kai noresime visos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 20 sausio 2015 - 20:04
Pradejau ziuret rekomenduota Крестный.
Laukiu vis dar intrigos. AR ji cia bus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaya: 20 sausio 2015 - 21:38
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 21:03)

tariu savo zodi,del Top,o biggrin.gif Galite nesudarineti,leidziu.Gyvenkite ramiai  biggrin.gif As pati siulydama,nebuvau tikra,reikia ar ne,situ topu.Gal kada nors,kai noresime visos  4u.gif

o aš manau, kad tai buvo geniali ideja blush2.gif

Visgi, tu daug išknisu ir randi biggrin.gif , gal yra "verni maju liubov' muzikinis takelis koks nors kur nors? labai noreciau tu dainu klausytis važiuodama mašinoje wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 20, 21:37)

Visgi, tu daug išknisu ir randi biggrin.gif , gal yra "verni maju liubov' muzikinis takelis koks nors kur nors? labai noreciau tu dainu klausytis važiuodama mašinoje wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Pagrindines dainas atlieka Ukrainos dainininkas роман полонский.Iveskit paieskoje,rasit kur nusikraut jo dainas.
Atsakyti
Klaipėda-Panevėžys -susirinkimas- Panevėžys- Klaipėda = nebeturiu jėgų net vienai "Kosatkos"serijai wacko.gif 000189.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 18:42)
Na nebent kai vaikais sumigs, o tada ir damušt smile.gif

drinks_cheers.gif
nesenai sumigo. tad kelias laisvas pabaigai 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 21:03)
Reikals sutvarkytas,atsiemiau knyga.

4u.gif

QUOTE(laukinuke* @ 2015 01 20, 22:49)
Pagrindines dainas atlieka Ukrainos dainininkas роман полонский.Iveskit paieskoje,rasit kur nusikraut jo dainas.

dėkui Jums 4u.gif už naudingą info.
kaip tik ir aš norėjau Visgi klaust, kas tas nuostabias dainas dainuoja filme "VML"....
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 20, 23:35)
Klaipėda-Panevėžys -susirinkimas- Panevėžys- Klaipėda = nebeturiu jėgų net vienai "Kosatkos"serijai wacko.gif 000189.gif mega_shok.gif
O kas čia nutiko? Labas vakaras.

Ojei, tik db įžvelgiau kad skirtą Klaipėda-Panevėžys, pardon ne mano daržo klausimas, nepastebėjau, tik db namo grįžau 4u.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 20, 22:37)
Man taip pat patiko ši idėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 20 sausio 2015 - 22:52
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 22:42)
O kas čia nutiko? Labas vakaras.

Papildyta:
Ojei, tik db įžvelgiau kad Klaipėda-Panevėžys, pardon ne mano daržo klausimas, nepastebėjau, tik db namo grįžau. Praleidžiu klausymą. Pardon 4u.gif

vis tiek atsakysiu biggrin.gif ale išgręžta kaip citrina, nors važiuodama apie tai galvojau, na vieną seriją ir liuliuko, bet žinau, kad lūšiu, tai naujienas paskaičiau ir visom labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 20, 23:52)
vis tiek atsakysiu biggrin.gif ale išgręžta kaip citrina, nors važiuodama apie tai galvojau, na vieną seriją ir liuliuko
Aaaa, db supratau bendrą kontekstą smile.gif Gero poilsio smile.gif
Atsakyti