Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 20, 14:35)
Keliames, nes I darba reik, o savaijauta blink.gif blink.gif Bet vakare ir vel ziurim biggrin.gif
Nagi sakiau kad maniakės :hihihi
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 20, 14:56)
praeitu metu filmu desimtuko niekaip nesurinkciau. Amzius taip sakant, atleistina biggrin.gif
Reik manyt, kad vilkų gaujos tarybos vadas Nanita, nes čia jos projektas, leis išimties tvarka pateikti Top10 už du metus, t.y. 2013-2014 metus biggrin.gif Nuo 'pareigos' nieks neatleidžiamas biggrin.gif Nanita, tark žodį.
Atsakyti
Atleiskite,kad ne i tema bet jei neissipasakosiu,sprogsiu is pykcio smile.gif

Daugiau nei pries dvi savaites skambina man mano,sunaus klasioko,mama,su prasymu paskolinti jei mano vaiko,vadoveli,atseit jos sunus pamete.Ok,salimais gyvena,tuo labiau atostogos,imk.Po penkiu minuciu atejo pasiimti.Vakare skambina,rado savo,vakare grazins musu.Gerai,neskubek,atostogos.Nei vakare,nei po dvieju dienu vadovelio nera.Skambinu,tai gal,nereikalingas,gal galetum atnest.Taip,taip butinai si vakara.Laukiu.Vakare skambutis i mobilu,zinai mes i kaima isvareme,tralia lia,tri rublia,atiprasau...Toliau savaite is jos puses tyla.Mano sunus kaip tik sirgo,poliklinikos,daktarai,primirsau.Lieka keleta dienu iki mokyklos,prisimenu apie negrazinta knyga,skambinu doh.gif atiprasau,bet mums jos BUTINAI reikia.(skambinau si penktadieni),Atsakymas,tu zinai as ja sesei palikau,ji turejo tau atnesti,bet neturejo kudikio su kuo palikti,vadovelis pas ja o nuvaziuosiu iki jos tik rytoj vakare(sestadieni)Na gerai,ka darysi.Sestadienis po piet,mano vyras pyktas,SKAMBINK!Skambinu,atsiliepe,atiprasau,perskambinsiu tau po dvieju minuciu,perskambina po dvieju val.Mes uzmiesti,grisime sekmadieni,busi namie?BUSIU!Sekmadieni apie 21val skambutis,mes dar i miesta neivaziavome,mazdaug,po dvieju valandu atnesiu.Sakau mes jau lovoje,tegul tavo sunus rytoj i mokykla atnes,atiduos manajam.Gerai!Aciu tau!Atiprasau!Pareina vakar sunus namo,vadoveli atnesiai?Ne mama,klasioko nebuvo mokykloje.Skambinu...Atiprasau,man nakti buvo bloga darbe,kviete greitaja.Vaiku nebuvo kam suruosti i mokykla,todel neejo(su ja dar vyras gyvena,tetis bei mama)na,gerai,tikriausiai tik ji suruos vaikus gali i mokykla.Rytoj mano sunus butinai atnes tavajam i mokykla.Siandien specialiai nuejau ryte i mokykla,priejau prie to berniuko,klausiu ar mama idejo musu vadoveli.Ziuri i mane,nieko nesupranta,kapstosi po tase.Sakau,raminkis vaikeli,neieskok,paskambinsiu tavo mamai.Skambinu.Atsakymas.Siandien daug knygu nesesi sunus,pagalvojau bus per sunku. doh.gif lotuliukas.gif (cia isterinis juokas)vesiu mama i poliklinyka,12 val,uzvesiu tau,iseisi i lauka paiimt.Gerai...12val.ramu.Skambinu.Zinai mama dar kabinete pas daktara,tuoj iseina,ir ATVAZIUOJU.Iki siol tyla...
Zmones ka daryt???Ratunku!
Parasiu taip kaip buvo,nepriukrasivala
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 20 sausio 2015 - 14:38
Nanita, as tai ja pasiuciau toli toli toli doh.gif neturiu as kantrybes buti gera su tokiais zmonemis,kurie neturi jokio atsakomybes jausmo.......fui net purto. Jei pazadejai-mirk, gyvenk, daryk ka nori, bet istesek pazada....o cia kaip matau dzin, viskas dzin. Manau tai bus pirmas ir paskutinis tavo skolinimas ko nors tokiems zmonems.
Atsakyti
Nanita, tavo vietoj aš primuščiau tą bobą biggrin.gif Nekenčiu tokių žmonių, kaip taip galima doh.gif Aš gal nueičiau į namus, bent į akis pažiūrėt, tik nesimušk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 20 sausio 2015 - 15:06
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 15:38)
Atleiskite,kad ne i tema bet jei neissipasakosiu,sprogsiu is pykcio  smile.gif
Zmones ka daryt???Ratunku!
Muilina kaip aferistė kokia. Suaugusi moteris o šitaip elgtis. Man įdomu kur jie ištiesų tą knygą nukišo? O skiriamieji kokie ženklai ant tos knygos yra, kad tavo sūnaus knyga? Nes pagal juos gi galima atpažinti jei tas vaikas ją į pamoką atsineš (jei tik patys nenudangino kur).
Aš asmeniškai, arba mano vyras tikrai pas juos į namus nueitų, ir būtų pasiųlyti trys variantai- grąžinti tuoj pat knygą čia ir dabar, atpirkti (bet spėju kad čia užsitęstų šis reikalas, tai gal šis variantas ir nelabai tinka, nes jau nepasitikėčiau tikrai), arba grąžinti pinigus, irgi šą akimirką nenuėjus nuo durų.
Na kažkaip taip darytumėm.

Papildyta:
Bet negaliu patikėt, kad tokių žmonių yra. Arba grąžink, arba teisybę sakyk. Bet kad šitaip meluot ištisai apie kažkokias neva priežastis, trukdžius...kad tik negrąžint, tai ką aš žinau...
Tpfu tpfu tpfu, aš tokių žmonių gyvenime nesu sutikusi, tik filmuose mačiusi apie tokius.
Man dar ir to vaiko pagailo, kad tokią mamą turi be savigarbos. Nes kitaip čia ir nepasakysi.
Atsakyti
Nanita, ale kantrybės turi doh.gif senai būčiau nuėjusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 20, 17:19)
Nanita, ale kantrybės turi doh.gif senai būčiau nuėjusi ax.gif

as irgi. Telefonu klausyt neatnesimo priezasciu blush2.gif tiesiu taikymu ten varyciau. Bet toks jausmas, kad jusu knyga pradangino ir nebezino, kaip issisukt g.gif
Atsakyti
Svelni,tai jau tikrai,pirma ir paskutini karta.Blogai,kad tokie neatsakingi atmusa nora,padeti atsakingiems. doh.gif

ErikaN,ryre su vyru kalbejom,jei neatnes jos sunus i mokykla vadovelio,eisime vakare.Kuris namas ,laiptine ir aukstis zinau,o buto numerio,ne.Bandysiu. "na ura"gal kas ileis.Skambint,neskambinsiu jai,bijau prades "zaisti"slepiniu.

Visgi,vadovelyje parasyta sunaus vardas,pavarde.Jauciu beliks ano vaiko kuprineje ieskoti,bet gaila kaip sakai,vaiko.Neisivaizfioju kaip reikes ateiti ir paprasuti paradyti knygas.Nebent dar galvoju,mokytojos paprasyti,kad"netycia"zvilgteltu.

Sokoladine,cia gal nekantrybe,o bjaurus mano bruozas visur ir visada bandau pateisinti zmogu.Gal pamete kaip ir savo vadoveli,dabar iesko kur nupirkti.O nupirkti sia knyga ne taip lengva.Geda jei paskambinti ir pasakyti...Bet siandien jau pateisinimi neturiu.Baigsiu darbus ir eisime su vyru.
Atsakyti
Man nesuprantamas dalykas nepasakyti tiesos, na gal būt vaikas pametė, paliko, gal klasėje draugai taip negražiai piktybiškai papokštavo, na visaip būna ir pasitaiko.
Man tikrai nebūtų gėda pasakyt tiesą, kad va nebeturim jos ir tuoj pat atpirksim ar pinigus grąžinsim. Ir viskas. Svarbu viskas kad žmoniškai.
Bet tai dabar jus ir jūsų vaiką statyti į tokią nemalonią padėtį ir savo vaiką į tokią kėblę padėtį, tai mažu mažiausiai neprotinga ir labai negražu.
O tau ir suaugęs žmogus (moteris, mama) doh.gif

Mano profesija susijusi su advokatais, VTA, prevencijom ir pan. Tai aš tiek prisižiūriu va tokių mamų, tėvų ir idealių šeimų, kad kartais koktu darosi. Dzin jiems ir vaikų interesai ir vaikų emocinė-psichologinė būsena. Ir labai dažnai sakau, ne vaikus auklėt reikia o tėvus.
Fu kaip pikta, negaliu.
.
''Звезда'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1299583

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 18:19)
Mano profesija susijusi su advokatais, VTA, prevencijom ir pan. Tai aš tiek prisižiūriu va tokių mamų, tėvų ir idealių šeimų, kad kartais koktu darosi. Dzin jiems ir vaikų interesai ir vaikų emocinė-psichologinė būsena. Ir labai dažnai sakau, ne vaikus auklėt reikia o tėvus.
Fu kaip pikta, negaliu.

panašioje srityje darbuojamės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 20 sausio 2015 - 17:22
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 20, 18:22)
panašioje srityje darbuojamės bigsmile.gif
O matai kiek čia visos panašumų turim/rasim smile.gif Va šiandien- skiriasi tėvai, ilgas procesas, na ir tampo priešmokyklinuką kiekvienas į savo puses doh.gif O abu tėvai ambicingi ir nepasiduoda vienas kitam, įkalčius renka viens prieš kitą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 17:48)
Baigsiu darbus ir eisime su vyru.

STIPRYBĖS ir SĖKMĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
-----
liko tik 4 serijos VML, o nėr kaip pabaigt žiūrėt, vaikai namie. O taip knieti sužinot, kaip baigsis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 20 sausio 2015 - 17:38