Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 07:45)
Na tas Косатка su savo subtiliu humoru, o ir Jefremovui jis taip tinka (humoras), ir Astachovas toks žaismingas. Na puikus tiesiog trejetukas!
Man patiko kai jie ten visi trys pasišovė jai padėti bute- ką pataisyti, ką prisukti ir pan. Ir kai Astachovui besikrapštant ten jungiklyje ar rozetėje, vos elektra per nagus nedėjo, net aš pati išsigandau biggrin.gif

''Косатка'' вырезка

Labas ankstų rytą

Man tai juoko banga sukele:juk jo rankos ne is tos vietos isdyge, ka ten jis taise lotuliukas.gif Dabar apkalbesiu Olia cool.gif Pamote atsirado pora metu mirus motinai, o ta Olia tokia izeidi ir kaprizinga kaip paaugle doh.gif Vietoj tokiu cirku, galejo normaliai priimti ta pamote, juk ji nekalta, kad motina mire... Ir net nebando motinos atminties istrinti. Vienzo, su savais pricudais ta Olia
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 00:28)
Gero žiūrėjimo 4u.gif

Vienu žodžiu ir Vlad Orlov, ir Vera, ir Verni moju liubov- kol kas lyderiai.

geras bigsmile.gif bet jis metų filmo vardo tikrai yra vertas wub.gif wub.gif

QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 20, 00:55)
O kam siųstis? Aš tai viską per youtube žiūriu bigsmile.gif

Ir aš neatlaikiau liaupsų "Verni moju liubov" irgi pradėjau 5 seriją rolleyes.gif

as tai siunciuosi, per torentus ax.gif

hah.gif
Atsakyti
Sveikos, aš tai kariavau kelias dienas, pažiūrėjau Небо в огне. Ačiū, Visgi, labai patiko. Man patiko labai aktoriai, kažkaip keistai tik žiūrisi Елена Полякова. Ji ne mano skonio, negraži man, bet nesuprantu ką ji tokio turi, žodžiu įdomi moteriškė smile.gif
Dabar badas, niekaip nepasirįžtu pradėti žiūrėti Verni moju liubov doh.gif Labai jau čia jį giriat, bet tų serijų galėtų būti mažiau. O gal dar pasiūlysit kokį gerą pakariavimui? smile.gif

Julsitaaaaaaaaa, gal pradėjai žiūrėti Крестный ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 20 sausio 2015 - 09:31
QUOTE(ErikaN @ 2015 01 20, 10:28)
Sveikos, aš tai kariavau kelias dienas, pažiūrėjau Небо в огне. Ačiū, Visgi, labai patiko. Man patiko labai aktoriai, kažkaip keistai tik žiūrisi Елена Полякова. Ji ne mano skonio, negraži man, bet nesuprantu ką ji tokio turi, žodžiu įdomi moteriškė smile.gif
Mūsų nuomonės sutampa ir dėl serialo ir dėl tos Jelenos smile.gif Jau kokia ji man keista, nemoku apsakyti. Ko gero man pati keisčiausia aktorė/moteris.
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 08:50)
Kaip priverciat savo kuna,pabusti taip anksti?Ypac tos,kurios naktiniauja smile.gif

Siandien beveik iki 2 nakties ziurejau Ekaterina,nera kazkas wow,bet pasibaigus serijai,spaudi mygtuka sekanciai.
Keikiu save siandien,kodel ankciau neatsiguliau.Nu argi pabegs filmas??Kazkokia maksimaliste tapau.Priklausoma smile.gif
Nežinau kaip ten kitom su tais kūnais, bet mano natūra tokia (nuo paauglystės)- galiu eiti miego 02 val nakties ir keltis 06val ryto. Tai kas aš čia, nei pelėda nei vyturys, ar kaip čia? Ai, vienu žodžiu nežinau irnesakyk.gif

Tai va, jau čia maniakinės ligos požymiai, mažų mažiausiai- diagnozė: kinomnės sutrikimas paūmėjantis žiemą ir pavasariop biggrin.gif biggrin.gif
Oi ne veltui sakau, kad ir gerai kai būna filmas su pilnom serijom, bet ir negerai, nes paskui va taip ir gaunas, kad ranka tiesiasi spausti sekančia seriją biggrin.gif
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 20, 08:52)
Man tai juoko banga sukele:juk jo rankos ne is tos vietos isdyge, ka ten jis taise lotuliukas.gif
Dabar apkalbesiu Olia cool.gif Pamote atsirado pora metu mirus motinai, o ta Olia tokia izeidi ir kaprizinga kaip paaugle doh.gif Vietoj tokiu cirku, galejo normaliai priimti ta pamote, juk ji nekalta, kad motina mire... Ir net nebando motinos atminties istrinti. Vienzo, su savais pricudais ta Olia
Na kaip ir tas Čerepachovas, jis gi kompų specas, išmanytojas, na bet jau tikrai ne santechnikos ten kokios....

Bet tai kaip vienodai mąstom, aš ir apie tą Olią vakar galvojau. Galvoju na nieko sau, tėvas našlys, susituokė su savo moterim po 2-jų metų našlystės. O dukra suaugusi, jau turinti ir savo vaiką, šitaip vaikiškai mąsto ir elgiasi. Ji gi dar pati sakė, kad jai pačiai tada buvo 12 metų, na tai atsiprašau
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 01 19, 23:56)
Teip bigsmile.gif Paskutinis apie manekenes.

Nu va,o mes su MB maneme,cia atskiras filmas.Palac neziurejome kai rode per tv,tik is anonso mateme,kad rodo toki ir kas pagrindinis aktorius.Galvojome sutapimas-sekantis filmas,su vel su tuo paciu Андрей Смоляков.Ar man taip tik adrodo,Смоляков nebuvo anksciau toks populiarus?Sublizgejo filme Rasputin g.gif bent jau man tai tikrai,anksciau man jis net labai nepatiko.

QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 10:32)
diagnozė: kinomnės sutrikimas paūmėjantis žiemą ir pavasariop biggrin.gif biggrin.gif

Sakyciau,paumejimas с острыми осложнениями biggrin.gif Viena filma ziuriu,tuo tarpu siunciu dar kita biggrin.gif

Del Астахов,simpatiskas ir neblogas aktorius,bet po tu gandu? g.gif ,kad apsiženijo su Евгений Миронов,man jis schmoll.gif
Atsakyti
Laba diena.

Užmigdžiau savo mažąją vakar ir kaip toj keistuolių teatro dainoj "kai vaikelis liūli liūli", mamytė žiūri filmus sau smagiai biggrin.gif
Taigis žiūrėjau ir aš Kosatka. Nu labai tinkamas nuotaikai pakelti, vietom taip prunkščiau, kad negaliu "tut vsio jasna - faza", "kapitanov čerepan", o jau tos mimikos lotuliukas.gif Labai laukiu naujų serijų, vienu žodžiu liuks thumbup.gif

Baigsis šitas, griebsiu Raskajanie ir Verni moju liubov - sutaupiau desertų biggrin.gif net pati sau pavydžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 08:50)
Kaip priverciat savo kuna,pabusti taip anksti?Ypac tos,kurios naktiniauja smile.gif

mano kūnas pats atsikelia biggrin.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 10:32)
Nežinau kaip ten kitom su tais kūnais, bet mano natūra tokia (nuo paauglystės)- galiu eiti miego 02 val nakties ir keltis 06val ryto. Tai kas aš čia, nei pelėda nei vyturys, ar kaip čia?

aš irgi tokia pat - nei pelėda, nei vyturys. Galiu filmą žiūrėt iki 03 ar 04 val.ryto, o keltis - 06.30 val. g.gif mirksiukas.gif ir kaip ne keista, visą dieną jaučiuos puikiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 11:12)
Del Астахов,simpatiskas ir neblogas aktorius,bet po tu gandu g.gif kad apsiženijo su Евгений Миронов,man jis schmoll.gif
Na aš suprantu kad ne akmens amžius, o XXI a. bet tai nelabai žinok tikiu schmoll.gif aš net negirdėjau tokio gando, hm.
QUOTE(Azul @ 2015 01 20, 12:43)
"tut vsio jasna - faza"
Man tai ši frazė turbūt bus savaitės topas biggrin.gif Visas butas liko be šviesos, kad babulytė net su žvake šmirinėjo doh.gif Kai toks meistras tai geriau jokio meistro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 13:16)
Na aš suprantu kad ne akmens amžius, o XXI a. bet tai nelabai žinok tikiu schmoll.gif aš net negirdėjau tokio gando, hm.

As pusiau tikiu,kaip ir del Basarovo,sumuse ar ne,zmona,kas ten zino is tikruju.Bet jau nuomone pasikeite,ne i gera.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 12:33)
,kaip ir del Basarovo jau nuomone pasikeite,ne i gera.

drinks_cheers.gif
Марату Башарову грозит уголовное наказание
Atsakyti
Rytas labas,

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 20, 06:43)
Labas rytas 4u.gif
Vakar pabaigiau Palach.Pats filmas labai patiko.

Pradejau ir as si jusu isgirta, paziurejau tik pirmas dvi serijas, geras, bet nelabai pries miega, paskui visokios mintys lenda 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 20, 06:45)
Na tas Косатка su savo subtiliu humoru, o ir Jefremovui jis taip tinka (humoras), ir Astachovas toks žaismingas. Na puikus tiesiog trejetukas!
Man patiko kai jie ten visi trys pasišovė jai padėti bute- ką pataisyti, ką prisukti ir pan. Ir kai Astachovui besikrapštant ten jungiklyje ar rozetėje, vos elektra per nagus nedėjo, net aš pati išsigandau biggrin.gif

''Косатка'' вырезка

Labas ankstų rytą

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Nanita @ 2015 01 20, 07:50)
Sveiki,

Keliames, nes I darba reik, o savaijauta blink.gif blink.gif blink.gif Bet vakare ir vel ziurim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 20 sausio 2015 - 13:36
Sveikutes,
bandysiu ziuret ,,Kosatka", tris serijas jau atsisiunciau ax.gif
praeitu metu filmu desimtuko niekaip nesurinkciau. Amzius taip sakant, atleistina biggrin.gif
Atsakyti