Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 22:30)
Na man jis nėra jau visai visai 100% nurašytas, na bet ir tarp mėgiamų negalėčiau jo įsprausti schmoll.gif

Jį gi dažnai deda tarp pagrindinių aktorių ir manau galvoja, kad jis gražuolis, nors vaidina dažnai niekšelius, bet man schmoll.gif ne gražuolis ir teisingai, ta nosis labai ne vyriška smile.gif žinoma žmogus nepasirinksi nosies, bet galima pasirinkti kitus aktorius biggrin.gif nors čia jis toks su cinkeliu, o va Kapinavov Čerepan lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif liuks iš karto.
Atsakyti
Merginos, is kur siunciates filmus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nile: 19 sausio 2015 - 23:05
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 23:58)
Aš ne blogąją prasme, o gerąją, gerai tau kad dar tik esi žiūrėjimo procese, turėčiau laiko antrą kartą žiūrėčiau tikrai. Mano kolegė pirmu prisėdimu sužiūrėjo iškart 12-ką serijų, žiūrėjo iki 04 val ryto, vos atsitraukė smile.gif

wub.gif wub.gif tai jau tikiu, nes toks čia gėris wub.gif jau visom draugem rekomendavau blush2.gif
gerai kad jūs čia rasinejote apie ji, o tai ji vis atideliodavau su ziurejimu biggrin.gif ji pasiliksiu ir tikrai dar karta ziuresiu wub.gif
Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nile @ 2015 01 20, 00:04)
Aš asmeniškai pagrinde iš čia
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 20, 00:05)
wub.gif wub.gif tai jau tikiu, nes toks čia gėris wub.gif jau visom draugem rekomendavau blush2.gif gerai kad jūs čia rasinejote apie ji, o tai ji vis atideliodavau su ziurejimu biggrin.gif ji pasiliksiu ir tikrai dar karta ziuresiu wub.gif Ačiū jums 4u.gif
Gero žiūrėjimo 4u.gif
Skaičiau, kad gerbėjai visur kur tik gali balsuoja už šį filmą kaip už metų geriauią filmą, o už aktorių Stanislavą Bondarenko, kaip už metų geriausią aktorių.
Papildyta:
Выбираем лучшего актёра 2015 года

Balsavimai

Šiai dienai rezultatai tokie

user posted image
Papildyta:
Vienu žodžiu ir Vlad Orlov, ir Vera, ir Verni moju liubov- kol kas lyderiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 19 sausio 2015 - 23:24
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 23:28)
Vienu žodžiu ir Vlad Orlov, ir Vera, ir Verni moju liubov- kol kas lyderiai.

ir aš prabalsavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(nile @ 2015 01 20, 01:04)

O kam siųstis? Aš tai viską per youtube žiūriu bigsmile.gif

Ir aš neatlaikiau liaupsų "Verni moju liubov" irgi pradėjau 5 seriją rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija7: 19 sausio 2015 - 23:56
OMG kiek skaitymo doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 15:26)
Ir as ziuriu.Penkta serija pradejau.Patinka,tik,kad su realybe nelabai sutampa.Daug nesutapymu.Aij,bet per daug nesigylinu nes nematau tada filmo.  Viena zinau,jau tais laikais gyventi tikrai nenoreciau.Su visa palyda i miegamaji,taip sakant be leidimo net pirstelt negali  doh.gif

Tikrai nenoreciau ir as taip gyventi schmoll.gif Bet jiems matyt tai buvo norma 4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 19:36)
Bet tai kai pagalvoji tai čia dydis darbas umn.gif Įdomu net ar aš surinkčiau savo Top10-tuką mastau.gif

O kaip kas supranta mėgiamiausias/mylimiausias filmas? Ta prasme kaip į šį klausimą kiekvienas sau asmeniškai atsakytų?
Aš galvojau galvojau... Ir sau atsakyti (įsivardinti) taip galėčiau- man patikusių yra daug, o va mėgiamiausi/mylimiausi yra tokie kurių pamiršti negaliu ir/arba galėčiau žiūrėti antrą kartą, ta prasme būtų įdomu net pažiūrėti antrą kartą. Įtraukė ane?

10 tuka sunkiai, nors yra tokiu, kurie nepasimirsta ir ziuriu kartais kelis kartus is eiles 4u.gif
Vienas paskutiniu metu niekaip nepasimirsta kazkodel apie Cernobyli, gal kad labia jau realistinis, bandysiu prisimint pavadinima 4u.gif
Radau «Мотыльки»
Aisku paskutinis Verni moju liubov 4u.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 19, 21:01)
Nu ka, chebra, pradejau ziureti sita "Kosatka". Ka galiu pasakyti-mars visos, kurios badaujat thumbup.gif Linksmas, su jumoru detektyvas, aktoriai fantastiniai. drinks_cheers.gif

Ieskosim 4u.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 21:48)
oi mergaites kaip isimylejau "verni maju liubov" wub.gif  o verkiu kiek doh.gif na žliumbike esu totali blush2.gif

Ir as zliumbiau drinks_cheers.gif

QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 22:12)
Tai paklausiu- kaip kam aktorius Сергей Астахов? Man tai jo nosis labai įdomi. Pas nieką gyvenime nemačioj tokios formos schmoll.gif Įdomi kažkokia...

Ne mano skonio visai schmoll.gif Ir dar pagrinde blogiukus vaidina.....

QUOTE(nile @ 2015 01 19, 23:04)

Kadangi didelio pasirinkimo neturiu, tai 95% youtube 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 20 sausio 2015 - 01:54
Косатка geras 4u.gif su jumoru biggrin.gif Aciu sena pazistama uz rekomendacijas 4u.gif Kuri visgi isimyles ? biggrin.gif

Prisiminiau Сергей Астахов vienam irgi kriminaliniam-komedijiniam seriale vaidino, ten jam irgi tiko vaidmuo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 20, 04:32)
Косатка geras  4u.gif su jumoru  biggrin.gif Aciu sena pazistama uz rekomendacijas  4u.gif Kuri visgi isimyles ?  biggrin.gif

as kiap visada,lauksiu visu seriju ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Vakar pabaigiau Palach.Pats filmas labai patiko.

Tik likau nesupratusi,kam buvo reikalingas tas personazas (na kuris kauke pagamino). Kai kurie dalykai uzkliuvo,tipo Raja pavoge ginkla nuzudymui,bet dinges jis pries puse metu,paskui ten kur ji apvoge mergaite,kai parode viska dare plikom rankom,tai juk ekspertai galejo pirstu antspaudus padaryti,bet kazkodel nepadare.Langa gerai isdauze,akmeni mete i vidu,bet stiklas kazkodel i lauka iskrito biggrin.gif
Paziurejus filma,dar ilgai uzmigti negalejau doh.gif koks besirdis gal buti zmogus,su kokiu ramiu veidu ji viska pasakojo.
Kaip ji sake,kokia vertybe yra jos seima,bet kazkodel atrodo,kad jeigu jos dukra butu radusi info apie ja,tai ji tikriausiai ir ja nuzudytu.
Atsakyti
Na tas Косатка su savo subtiliu humoru, o ir Jefremovui jis taip tinka (humoras), ir Astachovas toks žaismingas. Na puikus tiesiog trejetukas!
Man patiko kai jie ten visi trys pasišovė jai padėti bute- ką pataisyti, ką prisukti ir pan. Ir kai Astachovui besikrapštant ten jungiklyje ar rozetėje, vos elektra per nagus nedėjo, net aš pati išsigandau biggrin.gif

''Косатка'' вырезка

Labas ankstų rytą
Atsakyti
laba ryta 4u.gif
supratau pastabas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Kaip priverciat savo kuna,pabusti taip anksti?Ypac tos,kurios naktiniauja smile.gif Siandien beveik iki 2 nakties ziurejau Ekaterina,nera kazkas wow,bet pasibaigus serijai,spaudi mygtuka sekanciai.Keikiu save siandien,kodel ankciau neatsiguliau.Nu argi pabegs filmas??Kazkokia maksimaliste tapau.Priklausoma. smile.gif
Atsakyti