OMG kiek skaitymo
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 15:26)
Ir as ziuriu.Penkta serija pradejau.Patinka,tik,kad su realybe nelabai sutampa.Daug nesutapymu.Aij,bet per daug nesigylinu nes nematau tada filmo. Viena zinau,jau tais laikais gyventi tikrai nenoreciau.Su visa palyda i miegamaji,taip sakant be leidimo net pirstelt negali
Tikrai nenoreciau ir as taip gyventi
Bet jiems matyt tai buvo norma
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 19:36)
Bet tai kai pagalvoji tai čia dydis darbas
Įdomu net ar aš surinkčiau savo Top10-tuką
O kaip kas supranta mėgiamiausias/mylimiausias filmas? Ta prasme kaip į šį klausimą kiekvienas sau asmeniškai atsakytų?
Aš galvojau galvojau... Ir sau atsakyti (įsivardinti) taip galėčiau- man patikusių yra daug, o va mėgiamiausi/mylimiausi yra tokie kurių pamiršti negaliu ir/arba galėčiau žiūrėti antrą kartą, ta prasme būtų įdomu net pažiūrėti antrą kartą. Įtraukė ane?
10 tuka sunkiai, nors yra tokiu, kurie nepasimirsta ir ziuriu kartais kelis kartus is eiles
Vienas paskutiniu metu niekaip nepasimirsta kazkodel apie Cernobyli, gal kad labia jau realistinis, bandysiu prisimint pavadinima
Radau «Мотыльки»
Aisku paskutinis Verni moju liubov
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 19, 21:01)
Nu ka, chebra, pradejau ziureti sita "Kosatka". Ka galiu pasakyti-mars visos, kurios badaujat
Linksmas, su jumoru detektyvas, aktoriai fantastiniai.
Ieskosim
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 21:48)
oi mergaites kaip isimylejau "verni maju liubov"
o verkiu kiek
na žliumbike esu totali
Ir as zliumbiau
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 22:12)
Tai paklausiu- kaip kam aktorius
Сергей Астахов?
Man tai jo nosis labai įdomi. Pas nieką gyvenime nemačioj tokios formos Įdomi kažkokia...
Ne mano skonio visai
Ir dar pagrinde blogiukus vaidina.....
QUOTE(nile @ 2015 01 19, 23:04)
Merginos, is kur siunciates filmus?
Kadangi didelio pasirinkimo neturiu, tai 95% youtube