Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 22:52)
Kurią seriją žiūri bigsmile.gif Oi kaip tau gerai, dar viskas priešaky, jaučiu verkia naktys be miego, ar ne? Mano tai naktys verkė be miego. Ne filmas o vulkanas ax.gif

pradejau 9 serija, tikrai ne filmas o vulkanas wub.gif wub.gif negasdink, nes taip sirdis skauda del Vlado wub.gif wub.gif oi ne tik naktys kencia bet ir dienos biggrin.gif vis širdis skauda kai negaliu ir diena pažiūrėti lotuliukas.gif man taip buvo tik su "vsegda govory vsegda" blush2.gif bet šis, tai kažkas TOKIO wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 21:39)
O ka reiskia - musu burio vadas, temos kelrode- net musu vyru skonius "ismokus"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif BET IR ATMINTIS bigsmile.gif thumbup.gif sita as jau uzfiksavau, kai po mano pirmo pasisakymo tu isiminei, jog Makarskis mano bratka biggrin.gif
Einu isijungsiu bent viena serija rekomenduojamo, smagiausia ziureti su chebra group.gif gossip.gif
Atsakyti
O as jauciuosi dabar kai tas Vicinas,tarp Nikulino i Morgunovo biggrin.gif user posted image

Jekaterina noriu ziureti,bei turiu atsisiuncius Zakrytaja skola,irgi noriu ziureti,o dar prie sito,vyras pasone ciapsi is malonumo,ziurint Mosgaz,o dar pagal tikrus faktus,filmas sukurtas!Megstu tokius labai.Buvo Breznevo laikais manjakas,kuris zmonems prisistatinejo kaip"mosgaz" unsure.gif
Vien zo,as kaip ana bezdzione is anekdoto,куда нам красивым и умным doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 23:03)
pradejau 9 serija, tikrai ne filmas o vulkanas wub.gif wub.gif negasdink, nes taip sirdis skauda del Vlado wub.gif wub.gif oi ne tik naktys kencia bet ir dienos biggrin.gif vis širdis skauda kai negaliu ir diena pažiūrėti lotuliukas.gif man taip buvo tik su "vsegda govory vsegda" blush2.gif bet šis, tai kažkas TOKIO wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Vajeee vajeee, tai dar tau ilga kelionė per kopas, kur dar galas, ta 24-oji... Kaip sakoma per kančias į žvaigždes. Mes su tavim jei ką biggrin.gif Stiprybės tau 4u.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 01 19, 23:04)
Einu isijungsiu bent viena serija rekomenduojamo, smagiausia ziureti su chebra group.gif gossip.gif
Tai sakot pletkų vakaras komandoj, na gerai. Tai paklausiu- kaip kam aktorius Сергей Астахов? Man tai jo nosis labai įdomi. Pas nieką gyvenime nemačioj tokios formos schmoll.gif Įdomi kažkokia...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 20:03)
Kol kas tokio žanro nenori. Aš vėliau jai pasiūlysiu, mažum ir patiks aštresnio siužeto.

supratau

QUOTE(vaya @ 2015 01 19, 20:11)
Aš po darbų  tiesiai į Sim@ gimtadienį thumbup.gif
SVEIKINIMAI 4u.gif DIDELIAUSIOS SĖKMĖS  mirksiukas.gif

4u.gif ačiū už palinkėjimus ir sveikinimus

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 22:48)
oi mergaites kaip isimylejau "verni maju liubov" wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif o verkiu kiek doh.gif na žliumbike esu totali doh.gif  blush2.gif

ir aš taip pačiai. Vakar pusę nakties pražliumbiau

QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 22:52)
Ne filmas o vulkanas ax.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 23:03)
pradejau 9 serija...

aš jau 16 įpusėjau g.gif man irgi Vlado buvo gaila. Bet paskui, kai jis patapo biznierium ir užėmė tėvo postą korporacijoj, ir kai Verą pasikvietė vien tam dirbt kartu kampanijoje, kad ją niekint, žemint,tai Vladas krito mano akyse blink.gif doh.gif doh.gif
ir kai atsirado nauja "aktorė", kuri yra neva mirusi Aliona...

------

mano gimtadienio proga, BŪKITE GEROS IR PASAKYKITE TOS, KURIOS MATĖTE FILMĄ "Verny moju liubov", ar Verai pasakys kas nors, kad Katia - jos tikra duktė, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 22:12)
Tai paklausiu- kaip kam aktorius Сергей Астахов? Man tai jo nosis labai įdomi. Pas nieką gyvenime nemačioj tokios formos schmoll.gif Įdomi kažkokia...

Feee, man jis prie tu nemėgiamu, niekad nepatiko, bet va tas jaunuolis Сергей Марин, tikiuosi užgoš ir paliks jį šešėlyje biggrin.gif
Atsakyti
Sim@ būk gera užgeltonintai rašyk, tegu lieka pasirinkimas ar kas nori detales iš anksto žinoti ar ne. Nelabai korektiška, nes kiti yra nematę, dar kiti net neįpusėję.
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 19, 23:13)
"Verny moju liubov"
Taip.
Papildyta:
QUOTE(amirrr @ 2015 01 19, 23:22)
Feee, man jis prie tu nemėgiamu, niekad nepatiko, bet va tas jaunuolis Сергей Марин, tikiuosi užgoš ir paliks jį šešėlyje biggrin.gif
Na man jis nėra jau visai visai 100% nurašytas, na bet ir tarp mėgiamų negalėčiau jo įsprausti schmoll.gif
Na čia lyg ir normaliai...
Сергей Астахов «Смуглянка»

Oi, Сергей Марин man labai simpatiškas.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 19, 22:49)

žinau, kad buvo minėtas Mosgaz ir kad aktoriai ttie patys, bet šiandie anonsą per pirmą kanalą rodė, tai personažai tie patys. tai čia tęsinys Palač?

Manau, kad va tokia tvarka eina filmai.
«МосГаз», «Палач», «ГоЗнак»
Juos sieja pagrindiniai herojai. O nusikaltimai jau buna skirtingi. Dabar laukiu «ГоЗнак»
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 23:12)
Vajeee vajeee, tai dar tau ilga kelionė per kopas, kur dar galas, ta 24-oji...  Kaip sakoma per kančias į žvaigždes. Mes su tavim jei ką biggrin.gif Stiprybės tau 4u.gif

vajee tu mane gasdini, jau žliumbiu ties 9 serija doh.gif jau dabar tokia pradžia, tai kaip bus toliau, nu šakutes, ar nebus kad nusivažiuos? blush2.gif

Sima, buk gera, geltonink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 01 19, 23:38)
Manau, kad va tokia tvarka eina filmai.
«МосГаз», «Палач», «ГоЗнак»
Juos sieja pagrindiniai herojai. O nusikaltimai jau buna skirtingi. Dabar laukiu «ГоЗнак»

Tai visi tris, pagal tikrus faktu pastatyti?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 23:30)

Na man jis nėra jau visai visai 100% nurašytas, na bet ir tarp mėgiamų negalėčiau jo įsprausti schmoll.gif
Na čia lyg ir normaliai...
Сергей Астахов «Смуглянка»

Oi, Сергей Марин man labai simpatiškas.

Aš nepretenduoju i Сергей Марин ir Сергей Астахов , bet imu Владимир Епифанцев ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 23:54)
Tai visi tris, pagal tikrus faktu pastatyti?

Teip bigsmile.gif Paskutinis apie manekenes.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 23:51)
vajee tu mane gasdini, jau žliumbiu ties 9 serija doh.gif jau dabar tokia pradžia, tai kaip bus toliau,
Aš ne blogąją prasme, o gerąją, gerai tau kad dar tik esi žiūrėjimo procese, turėčiau laiko antrą kartą žiūrėčiau tikrai. Mano kolegė pirmu prisėdimu sužiūrėjo iškart 12-ką serijų, žiūrėjo iki 04 val ryto, vos atsitraukė smile.gif
Atsakyti