Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 19, 22:01)
Nu ka, chebra, pradejau ziureti sita "Kosatka". Ka galiu pasakyti-mars visos, kurios badaujat thumbup.gif Linksmas, su jumoru detektyvas, aktoriai fantastiniai.
Žiūrim žiūrim, bent jau aš. 1-mą seriją baigiau. Pradėjau žiūrėti dėl Сергей Марин, bet gal ir dar kas žiūri, nes pamenu kad kažkuriai narei labai patinka Ольга Ломоносова, o ypač tos narės vyrui smile.gif lyg spoorgai, pardon jei klystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 13:52)
''Косатка'' /2015/

visai nieko toks, lengvutis
be jokių intrigų
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 19:38)

As,po Nauju norejau siulyti,kad kiekviena,kuri nori,surasytu savo Top 10  filmu/serialu,perziuretu per 2014 m.Bet pagalvojau,ko as cia ne i savo darza,su savo pasiulymais  smile.gif [/color]

drinks_cheers.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 20:22)
Gal tik siu?Tai yra praeitu.Filmai gali buti ir senesni nebutinai 2014 metu.Lauksime ka kitos merginos pasakys.

aš už, o gal rašyti visu žiūrimų serialu-filmu top10?ta prasme butu matyti kurie filmai surenka dauguma balsu
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 13:52)
''Косатка'' /2015/

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 19, 21:01)
Nu ka, chebra, pradejau ziureti sita "Kosatka". Ka galiu pasakyti-mars visos, kurios badaujat thumbup.gif Linksmas, su jumoru detektyvas, aktoriai fantastiniai. drinks_cheers.gif

Man Lomonosova labai thumbup.gif Todel nusiziurejau si filmuka. Kai bus visos serijos butinai ziuresiu.
O dar rekomendacijos geros lenda.

Верю не верю 2014- siuo metu ziuriu.
user posted image
Aktores labai fainulkos - labai svelniu bruozu Мария Кожевникова ir ispudinga storuliuke fai nuoliuke Юлия Ауг
Ir "znamenity kabinet" (tas pats apie, kuri snekejom, kad jau keliuose filmuose matem) pas nachalnika policiji

Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 21:12)
Žiūrim žiūrim, bent jau aš. 1-mą seriją baigiau. Pradėjau žiūrėti dėl Сергей Марин, bet gal ir dar kas žiūri, nes pamenu kad kažkuriai narei labai patinka Ольга Ломоносова, o ypač tos narės vyrui smile.gif lyg spoorgai, pardon jei klystu smile.gif

Neklysti neklysti... Nespejau parasyt, o tu jau maniskiu pasirupinai lotuliukas.gif
Jau pranesiau saviskiui, kad laukiu seriju,
ir Lomonosova na "bliudocke"
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 21:16)
o gal rašyti visu žiūrimų serialu-filmu  top10?ta prasme butu matyti kurie filmai surenka dauguma balsu

As uz, bet gal galima taip- viena pradeda surasho savus, o po to kitos arba duoda balu jau surasytiems, arba nauju priraso (gal kuri uzmirsho koki super filmuka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 19 sausio 2015 - 21:27
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 22:22)
Man Lomonosova labai thumbup.gif Todel nusiziurejau si filmuka. Kai bus visos serijos butinai ziuresiu.
Oi, pamatysi kaip patiks. Rimtas pretendentas į Top10 biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 22:26)
Neklysti neklysti... Nespejau parasyt, o tu jau maniskiu pasirupinai lotuliukas.gif Jau pranesiau, kad laukiu seriju ir Lomonosova na "bliudocke"
O ką reiškia gera atmintis, čia tau ne juokas biggrin.gif Čia matyt todėl, kad mano tik du pagrindiniai vaistai kuriuos vartoju, tai citramonas ir paracetamolis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 22:16)
drinks_cheers.gif

aš už, o gal rašyti visu žiūrimų serialu-filmu  top10?ta prasme butu matyti kurie filmai surenka dauguma balsu

smile.gif Ta ir turejau omeny drinks_cheers.gif pagavai minti.Nuo pirmos vietos-filmas,kuris matytas 2014 m.i istriges giliai,ir t.t.,iki 10 vietos..
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 21:30)
O ką reiškia gera atmintis, čia tau ne juokas biggrin.gif Čia matyt todėl, kad mano tik du pagrindiniai vaistai kuriuos vartoju, tai citramonas ir paracetamolis biggrin.gif biggrin.gif

O ka reiskia - musu burio vadas, temos kelrode- net musu vyru skonius "ismokus" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 22:39)
O ka reiskia - musu burio vadas, temos kelrode- net musu vyru skonius "ismokus" lotuliukas.gif
Nu zdrasti, išimties tvarka tik tuos kas mėgsta Lomonosovą biggrin.gif
''Vilkų taryba nusprendė...'', kaip tame multike- Mauglyje biggrin.gif
Atsakyti
"ПОКА СТАНИЦА СПИТ"
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 22:26)

As uz, bet gal galima taip- viena pradeda surasho savus, o po to kitos arba duoda balu jau surasytiems, arba nauju priraso (gal kuri uzmirsho koki super filmuka.

butu is vis super blush2.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 22:33)
smile.gif Ta ir turejau omeny  drinks_cheers.gif pagavai minti.Nuo pirmos vietos-filmas,kuris matytas 2014 m.i istriges giliai,ir t.t.,iki 10 vietos..

drinks_cheers.gif

oi mergaites kaip isimylejau "verni maju liubov" wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif o verkiu kiek doh.gif na žliumbike esu totali doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 19, 21:01)
Nu ka, chebra, pradejau ziureti sita "Kosatka". Ka galiu pasakyti-mars visos, kurios badaujat thumbup.gif Linksmas, su jumoru detektyvas, aktoriai fantastiniai. drinks_cheers.gif

žiūriu ir aš, tiksliau fonas per tv eina blush2.gif

dešimtuko nesudaryčiau, sunku būtų surikiuot, nes daugumą pažiūri ir užmiršti. kuriuos tikrai prisimenu, tai moskovskaja saga ( laaabai patiko ir įstrigo), žukov, furceva, vera nadiežda i liubov. šituos žiūrėčiau antrą kartą. gal kada vėliau biggrin.gif

žinau, kad buvo minėtas Mosgaz ir kad aktoriai ttie patys, bet šiandie anonsą per pirmą kanalą rodė, tai personažai tie patys. tai čia tęsinys Palač?

Iš karinių mačiau kažkuri gyrė Po lezviju britvy, ten apie realų asmenį, rusų žvalgybininką. labai įdomus ir įtemptas. ir mažai iškraipytas. per zvezda kanalą rodė dokumentikos ciklą apie diversantus, tai su vaidybiniu filmu labai daug kas sutampa.
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 19, 22:48)
oi mergaites kaip isimylejau "verni maju liubov" wub.gif wub.gif  wub.gif wub.gif o verkiu kiek doh.gif na žliumbike esu totali doh.gif blush2.gif
Kurią seriją žiūri bigsmile.gif Oi kaip tau gerai, dar viskas priešaky, jaučiu verkia naktys be miego, ar ne? Mano tai naktys verkė be miego. Ne filmas o vulkanas ax.gif
Atsakyti