Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 20:22)
Gal tik siu? Tai yra praeitu. Filmai gali buti ir senesni nebutinai 2014 metu. Lauksime ka kitos merginos pasakys.
Bet tai kai pagalvoji tai čia dydis darbas umn.gif Įdomu net ar aš surinkčiau savo Top10-tuką mastau.gif

O kaip kas supranta mėgiamiausias/mylimiausias filmas? Ta prasme kaip į šį klausimą kiekvienas sau asmeniškai atsakytų?
Aš galvojau galvojau... Ir sau atsakyti (įsivardinti) taip galėčiau- man patikusių yra daug, o va mėgiamiausi/mylimiausi yra tokie kurių pamiršti negaliu ir/arba galėčiau žiūrėti antrą kartą, ta prasme būtų įdomu net pažiūrėti antrą kartą.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 19, 20:27)
Jauciu,kad ir as iki 1 nakties ziuresiu Palach kol nepabaigsiu doh.gif
Įtraukė ane?
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 18, 23:55)
Kai matau filmuose šią aktorę, tapatinu su tavim, nežinau kodėl...  unsure.gif

O as Visgi tapatinu su jos avataru, kur vasara su fotoaparatu.
Ar bent kiek panasi?

Krikstoline, tavo avatarai man visada labai patinka. Ir ko tai man asociacijos su tavim, kad tu tokia juodaplauke trumpapalauke... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 20:38)
O as Visgi tapatinu su jos avataru, kur vasara su fotoaparatu.
Ar bent kiek panasi?
Avataras su fotoaparatu- labiau atspindi mano hobį. Labiausiai kuris atspindi avataras, tai šis. Net ir plaukų spalvą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 20:38)
kad tu tokia juodaplauke trumpapalauke... bigsmile.gif
Krištolinę ir aš taip kažkaip panašiai įsivaizduoju smile.gif O va Nanitą įsivaizduoju ilgaplaukę raudonplaukę, va taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 20:36)
Bet tai kai pagalvoji tai čia dydis darbas umn.gif Įdomu net ar aš surinkčiau savo Top10-tuką mastau.gif

O kaip kas supranta mėgiamiausias/mylimiausias filmas? Ta prasme kaip į šį klausimą kiekvienas sau asmeniškai atsakytų?
Aš galvojau galvojau... Ir sau atsakyti (įsivardinti) taip galėčiau- man patikusių yra daug, o va mėgiamiausi/mylimiausi yra tokie kurių pamiršti negaliu ir/arba galėčiau žiūrėti antrą kartą, ta prasme būtų įdomu net pažiūrėti antrą kartą. Įtraukė ane?

Man tas pats,kuriu pavadinimus googlinti nereikia,prisimeni iki smulkmenu,o primirsus,ziuri vel.

Na taip,ne vienos valandos,gal net keleta dienu,darbas,bet в шею никто негонит,tik gal,jei nuspresime rasyti top'a,gerai,kad visu norinciu,sarasiukai butu vienoje temoje?Zodziu,jei bus norinciu,kursime,ne-pamirsime mano pasiulyma,i tiek biggrin.gif

O as,Visgi,isivaizduoju su juodais,labai juodais,ilgais,plaukais,zaliu akiu,putliu lupu,nei stambi,nei kuda.Tapatinu su pavasariniu avataru smile.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti "Taljanka" ir nežinau ar verta g.gif durna ta italė, vaikšto pasipūtus schmoll.gif Man patiko pirmoji žmona, tikra ruse, stipri, o ana tai šiaudadūšė kažkokia
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 20:52)
O va Nanitą įsivaizduoju ilgaplaukę raudonplaukę, va taip smile.gif

smile.gif kazkada,taip smile.gif Tik laubiau ugnine spalva,o ne raudona.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 19:36)
Įtraukė ane?

aga,jau liko 3 serijos biggrin.gif
uztad ir ziuriu filmus tik tada,kai yra visos serijos cool.gif

QUOTE(spoorga @ 2015 01 19, 19:38)
Krikstoline, tavo avatarai man visada labai patinka. Ir ko tai man asociacijos su tavim, kad tu tokia juodaplauke trumpapalauke... bigsmile.gif

esu pusiau juodaplauke,pusiau raudona biggrin.gif ir taip,mano kirpimas labai trumpas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 19:52)
Avataras su fotoaparatu- labiau atspindi mano hobį. Labiausiai kuris atspindi avataras, tai šis. Net ir plaukų spalvą biggrin.gif

tai vaaa, siame avatare mergina ir yra panasi i Ivanova wink.gif
Del top 10 g.gif vai kaip sunku, nes neisimenu pavadinimu, o kartai perziuriu ir greit pamirstu, va tokiu sirdelej uzsilikusiu labai nedaug, lengviau butu aktoriu su kuriais mielai ziuriu filmus sarasas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2015 01 19, 22:04)
Pradėjau žiūrėti "Taljanka" ir nežinau ar verta  g.gif  durna ta italė, vaikšto pasipūtus  schmoll.gif Man patiko pirmoji žmona, tikra ruse, stipri, o ana tai šiaudadūšė kažkokia

as ir apmastimuos, nu nelabai man jis, g.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 19, 21:32)
tai vaaa, siame avatare mergina ir yra panasi i Ivanova wink.gif

Del top 10 g.gif vai kaip sunku, nes neisimenu pavadinimu, o kartai perziuriu ir greit pamirstu, va tokiu sirdelej uzsilikusiu labai nedaug, lengviau butu aktoriu su kuriais mielai ziuriu filmus sarasas smile.gif
Siaubas, ar tu žinai ką aš pagalvojau, net du kart skaičiau pavardę doh.gif Pagalvojau kad mane tapatini su Zvonke doh.gif Vos avižine koše nepaspringau, siaubas kaip išgąsdinai! Paskui jau supratau apie kokią tu čia Ivanovą kalbi biggrin.gif

Na, kaip Nanita sako, skubėt nėr kur, tai galim įdomumo dėlei pasidėlioti sau tą top'ą.
Bet jau aktorių tai pas mane būtų tikrai daugiau nei 10. Garantuoju biggrin.gif
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 19, 21:36)
as ir apmastimuos, nu nelabai man jis g.gif
Na jis toks nelengvas nelengvas. Antrą kartą aš jį jau tikrai nežiūrėčiau schmoll.gif Karo vaizdu nors ir nėr, bet sunkokas toks, sunkokas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 19, 14:52)

Nu ka, chebra, pradejau ziureti sita "Kosatka". Ka galiu pasakyti-mars visos, kurios badaujat thumbup.gif Linksmas, su jumoru detektyvas, aktoriai fantastiniai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 19, 20:36)
as ir apmastimuos, nu nelabai man jis,  g.gif

drinks_cheers.gif Istveriau berods iki 4 serijos.
Man geriausi ir neprilygstami siai dienai
Mazhor
Delo cesti
Razvedcicy 4u.gif

Ir is lengvu trumpu.Tai butu Neliubymyj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lionesss: 19 sausio 2015 - 21:08