Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(amirrr @ 2015 01 18, 23:34)
Dabar po Visgi postu kiekviena temos narė dedam po baliončika ir bus: "Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių." biggrin.gif
Ir kur aš jų tiek dėsiu??? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 18, 23:34)
thumbup.gif
drinks_cheers.gif  100% atsakymas, filmas 24 serijų sukurtas tam, kad išlaikyti intrigą ir kad kiltų kuo daugiau klausimų, dėl kurių norėtųsi žiūrėti filmą.
Papildyta:

Dabar po Visgi postu kiekviena temos narė dedam po baliončika ir bus: "Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių. " biggrin.gif

amirrr, galvoju iš kur toks mudviejų panašumas, dabar supratau lotuliukas.gif miestas...
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 23:41)

nenori taupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 22:41)

Tai va Visgi, uztektų tau įdėti keletą filmų pasiūlymų ir jeigu kiekviena dėkodama dėtų po balioną, nespėtum temų kurti.
Tu tik dėk mums nuorodas, tikiuosi širdy ir taip jauti kaip mes dėkingos tau už tai ( aš asmeniškai nuoširdžiai) wub.gif , bet fainiau temą skaityti kai po filmų nuorodomis diskutuojama, o ne kai tušti balionai styro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 23:41)

Tik nesakyk,kad va sitaip nenoretum? biggrin.gif
user posted image

pakraidysi ir nusileisi user posted image
Atsakyti
Man ypač patinka su nuotraukų fragmentėliais, tada greit perbėgu, pažiūriu ar mano mėgstamų vyrų ten vaidina lotuliukas.gif nes kitaip nuobodu žiūrėti. Šiandien "Княжна из хрущевки" iki galo žiūrėjau, nes ten vaidina... Bondarenko Stasiukas smile.gif o šiaip filmas vidutiniškas, ištemptas...
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 00:08)
Tik nesakyk,kad va sitaip nenoretum?  biggrin.gif
user posted image

pakraidysi ir nusileisi  user posted image

hihihi.gif na po tokių paskraidymų galiu eit miegoti, ačiū mergikės už pakeltą nuotaiką thumbup.gif thumbup.gif jus nepakartojamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 22:41)

Nuotaikos nenusipirksi, bet mes galime Tau ją sukurti !
Galėsi sugalvoti po gerą norą ir paleisti į dangų mirksiukas.gif.. ir laukti.. laukti, kol jis išsipildys!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 18 sausio 2015 - 23:30
QUOTE(Nanita @ 2015 01 19, 00:08)
Tik nesakyk,kad va sitaip nenoretum? biggrin.gif
pakraidysi ir nusileisi 
user posted image
Kaip tas Mikė nusileido, taip? biggrin.gif
Nea, ačiū. Aš bičių bijau, kai suskristų širšių spečius tai pasibaigtų kaip tam Pūkuotukui ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif Aš mažas tamsus debesėlis biggrin.gif
QUOTE(amirrr @ 2015 01 19, 00:11)
Šiandien "Княжна из хрущевки" iki galo žiūrėjau, nes ten vaidina... Bondarenko Stasiukas smile.gif o šiaip filmas vidutiniškas, ištemptas...
Man ta aktorė tokia savotiška, kaip amžinas vaikas (paauglė), ir pabaiga galėjo būti truputi kitoniška.
Atsakyti
Visgi, ar tau patinka ši aktorė? (po to parašysiu, kodėl klausiu smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 01 19, 00:27)
Galėsi sugalvoti po gerą norą  ir paleisti į dangų mirksiukas.gif.. ir laukti.. laukti, kol jis išsipildys!
Įsivaizduoji kokia padangė būtų? Išbaidyčiau visus paukščius, vargšai nuo kurso nukryptų biggrin.gif

Įpusėjau ''Барби и медведь'' /2015/
Nebloga terapija prieš miegą smile.gif
трейлер
Papildyta:
QUOTE(amirrr @ 2015 01 19, 00:36)
Visgi, ar tau patinka ši aktorė? (po to parašysiu, kodėl klausiu smile.gif )
Taip. Patinka. Nepraleidžiu progos su jos vaidyba filmų pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 23:42)
Taip. Patinka. Nepraleidžiu progos su jos vaidyba filmų pažiūrėti.

Kai matau filmuose šią aktorę, tapatinu su tavim, nežinau kodėl... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 19, 00:55)
Kai matau filmuose šią aktorę, tapatinu su tavim, nežinau kodėl...  unsure.gif
Akių spalva lyg mano, poilgi plaukai mano, strazdanos ne mano smile.gif Sunku man atsakyti, nes nežinau kaip tu šią aktorę įsivaizduoji, apibūdini. Man ji asocijuojasi su natūralumu, ta prasme subtilus, minimalus makiažas, gražūs vešlūs plaukai. Tuo mes su ja tikrai panašios.
Atsakyti