Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 18, 21:55)

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 18, 22:00)

Pilnatis pasibaige,raminkimes mergaites biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 sausio 2015 - 21:12
žiūriu Palač ir taip knieti pagrįžt atgal pasiskaityt geltonus tekstus, bet susilaikau, bijau, kad įtarimai kas toji žudikė pasitvirtins. gaila būtų.

p.s. užsitrauksiu dabar baisią nemalonę, bet negaliu nepritart amirrr nuomonei. jau apie ką ką, bet apie tą serialą tikrai turbūt pusė temos buvo kalbėta, tikrai kiekviena žiūrėjus pasisakė, vertino, žavėjos. labai nemandagu taip pakeltu tonu atsakyt, kai tuo tarpu jau ir taip visos kaip su porcelianu, kad tik neužkabint, pakenčiam balionėlius po kiekviena nuoroda ir visus kitus liapsusus.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2015 01 18, 22:22)
p.s. užsitrauksiu dabar baisią nemalonę, bet negaliu nepritart amirrr nuomonei. jau apie ką ką, bet apie tą serialą tikrai turbūt pusė temos buvo kalbėta,

o jums kas _liežuvis nutrukks, jei dar kartą kažką atsakysite? g.gif
pilnatis nesibaige ,...

P.S. jei sena tema saugoma, tai BŪTINAI pasiskaitysiu 4u.gif ačiū už nuorodą 4u.gif
GERO VAKARo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 18 sausio 2015 - 21:39
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 18, 22:37)
pilnatis nesibaige ,...

Del pilnacio kitur nezinau,bet bent jau Vilniuje pasibaige biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2015 01 18, 22:07)
Pilnatis pasibaige,raminkimes mergaites  biggrin.gif

manęs pilnatis neveikia, bet kartais užknisa skaityti jos pasisakymus doh.gif sorry, daugiau prie tos temos nebegrišiu 4u.gif ir eterio neteršiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 18, 20:39)
kodėl nusižudė Aliona?
Rimtos, oficialios, priežasties nebuvo. Ji tiesiog turėjo tam tikrą sutrikimą- suicidinį polinkį, elgesį.
P.S. Vladas Orlovas ne kartą ją gelbėjo iš tokios padėties, vis spėdavo... o čia nespėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 18 sausio 2015 - 21:54
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 18, 21:37)

Tavo pačios prašymu, tavęs temoje reikia nematyti, kam tuomet tuščius klausimus uždavinėti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 22:53)
Rimtos, oficialios, priežasties nebuvo. Ji tiesiog turėjo tam tikrą sutrikimą- suicidinį polinkį, elgesį.
P.S. Vladas Orlovas ne kartą ją gelbėjo iš tokios padėties, vis spėdavo... o čia nespėjo.

4u.gif DABAR JAU AIŠKIAU.
AČIŪ 4u.gif
---
beje, nepatingėjau ir atsivertus seną temą paskaitinėjau postus, kuriuose buvo rašoma apie serialą "Verni moju liubov". Perskaičiau nuodugniai viską, bet...JŪS, KURIOS MANE puolėte likote neteisios, nes į mano klausimus, kurie kaip mane keista, Jums žiūrint pastarąjį serialą, neiškilo g.gif
------
nei viena, kuri žiūrėjo šį serialą neklausė:
a) kodėl nusižudė Aliona?
cool.gif kas yra tikrasis Valdo tėvas - dėdė Vasia ar Sergėjus?
c) Vasia ir Sergėjus - broliai?
d) Vladas ir Vera - netikri brolis ir sesuo, nes Vlado dėdė Vasia mylėjo jo mamą, kurią taip pat mylėjo ir jį užauginęs tėvas Sergėjus?
e) kaip suprast, kad Vlado mamos vardas ir pavardė tokia pat, kaip ir merginos Veros?
f) Veros dukra, kurios ji laukėsi, mirė, ar ją pasiėmė Antono žmona garbanė?

----
man tarkim, filmas žiūrisi labai mielai ir tikrai neprasuku, nes tokių filmų neįmanoma prasukt cool.gif
------
jei atsakymus rasiu tolesnėse filmo serijose, tada taip ir parašykite, užuot prikaišioję pilnaties pabaigą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 18, 23:10)
Tavo pačios prašymu, tavęs temoje reikia nematyti, kam tuomet tuščius klausimus uždavinėti? biggrin.gif

hihihi.gif

arden, patiko posakis "elgiames kaip su porcelianu" hihihi.gif
Atsakyti
''Как меня зовут'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1299184

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 18, 23:12)

---
beje, nepatingėjau ir atsivertus seną temą paskaitinėjau postus, kuriuose buvo rašoma apie serialą "Verni moju liubov". Perskaičiau nuodugniai viską, bet...JŪS, KURIOS MANE puolėte likote neteisios, nes į mano klausimus, kurie kaip mane keista, Jums žiūrint pastarąjį serialą, neiškilo g.gif
------
nei viena, kuri žiūrėjo šį serialą neklausė:

greit perskaitei tema lotuliukas.gif

neklausė, nes žiūrėjo kas bus toliau, o ir tu žiūrėk ir gal paskutineje serijoje suzinosi visus atsakymus i klausimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 18, 22:17)
greit perskaitei tema  lotuliukas.gif

neklausė, nes žiūrėjo kas bus toliau, o ir tu žiūrėk ir gal paskutineje serijoje suzinosi visus atsakymus i klausimus mirksiukas.gif

thumbup.gif
drinks_cheers.gif 100% atsakymas, filmas 24 serijų sukurtas tam, kad išlaikyti intrigą ir kad kiltų kuo daugiau klausimų, dėl kurių norėtųsi žiūrėti filmą.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 01 18, 22:14)
''Как меня зовут'' /2014/

Dabar po Visgi postu kiekviena temos narė dedam po baliončika ir bus: "Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių. " biggrin.gif
Atsakyti