[quote=Sim@,2015 01 16, 21:21]
beskaitydama pastarąsias kelias dienas Jūsų postus, pamaniau, kad kitoj temoj
Visgi, galėsi prie kiekvienos nicko - ale "grupuotes" surašyt
Su manimi tai bus sunku
As ziuriu visus zanrus,nuo komedijos iki fantastikos.Koki kada filma ziureti,lemia nuotaika tikrai ne mada.Va tarkime,populiaru "Avatara"pasiziurejau mazdaug pries pusmeti,tik tai.Visi darugai gyre,siule bet man tuo momentu nesinorejo.Filmo pasirinkimas,kaip minejau priklauso nuo nuotaikos,retai kada ziuriu/skaitau kas vaidina ir niekados kas rezisavo
nebent atspeju
Man asmeniskai daug ka pasako filmo "nuotrauka".Paveiksliukas man kaip "startas"pries pasirenant filma,koks jis turi buti,nezinau
tiesiog turi patraukti aki.Tada skaitau filmo aprasyma ir jei suitrigavo,siunciu.Kazkai taip.Va,tarkime dabar noriu kazka "stipraus" ne alkoholio
veiksmo trilerio su siaubo elementais
[quote=sena pažįstama,2015 01 17, 06:33]
As pasakysiu paslapti: cia ne grupuotes ir ne konkrecio stiliaus myletojos, cia reklamine akcija.
O man priesingai,net principialiai sakyciau,jei dauguma viena filma ziuriu,man noro nera
"Mazor"o per tv anonsa pamaciau,suintrigavo."Svoi sredi ciuzix",nes pagrindinis aktorius,vienas is mano favoritu."Verni moju libov" ir "Palac" neziurejau ir noro jiems kolkas neturiu.
[/quote]
Sveikos .Pagaliau turiu kompiuteri
Vakar pabaigiau 'Fizruk" š.... paliginus su pirmu sezonu bet menegstu palikinet filmu pusiaukelyje,nors keleta yra taip paliktu,"Stanica","Lialia","Goriunov"
tai priverciau paziureti iki galo,juolab,kad serijos trumpos..Dabar paieskuose.
Dovanuokite geda peleda,taip,taip,bet dar neismokau teisingai,akuratnai cituoti