Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 22:35)
o aš persimesiu į meilę tongue.gif
bandysiu žiūrėt - Верни мою любовь (1-24 серии из 24) (Евгений Баранов (II)) / [2014, мелодрама]  ax.gif nepamenu, ar diskusijos vyko apie jį, ar ne g.gif bet aš kaip visada - paskutinė, nes nespėju pernai metų sužiūrėt filmų, jau Visgi šiais metais "prikūrė" thumbup.gif

tikrai daug apie jį čia kalbėta, keista, kad nepaskaitei tiek apie ji liaupsų buvo prirašyta g.gif gal kas antra posta tesakiatai? biggrin.gif nesupyk, tik tikrai keista...

pradėjau ir aš žiūrėti šios temutes 2014 m. seriala nr. 1 Верни мою любовь,pirma serija patiko, jaukas užkabintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 22:20)
Na bliamba pavydžiu baltu pavydu kad šitaip povaliai žiūri bigsmile.gif
O su tuo čiut čiut tai musėt tikrai, trūksta gal vieno, gal dviejų balsų biggrin.gif Oi duodat moterys biggrin.gif

kasdien tik po pusę serijos pavyksta pažiūrėt doh.gif užmiegu doh.gif
čiut čiut, nes tikrai vienas balsas buvo prieš cool.gif
Atsakyti
Papildyta:
...dalinuosi trilerio nuoroda apie "БЕГИ (2015)":
http://kinos2015.ru/...2014-11-30-9971

Man rodos turėtų būt geras (tikiuos), laukiu nesulaukiu ax.gif mmmmm wub.gifuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sofija7: 18 sausio 2015 - 00:30
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 14:06)
Na va, pačiu man laiku. Vis šis tas naujo. Atsipūsiu. Tikiuosi smile.gif

''Роковое наследство'' /2014/
[

QUOTE(daibava @ 2015 01 17, 19:33)
išvargau  doh.gif nepatiko visiškai
veikėjai kažkokie bestuburiai,
plaukiantys pasroviui

Galvojau ka tik pradeti ziureti g.gif Bet paskaiciau Daibava komentara suabejojau, na prasukiu ir paziuresiu ar verta g.gif

QUOTE(amirrr @ 2015 01 17, 20:12)
Žiūriu totalias nesąmones sad.gif po youtube blaškausi, kas užkimba tą įsijungiu biggrin.gif

Buna ir man taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 17, 23:13)
Visgi, esu mačius ir tą ''Поцелуй судьбы'' bet irgi nepamenu kas ir kaip... pažiūrėsiu, vis tiek nėra ko prarasti "badmečiu" biggrin.gif

Vakar paziurejau, tai toks nieko, bet jau pabaiga bigsmile.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Ir pagrindine aktore memiu meme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 18, 11:11)
Vakar paziurejau, tai toks nieko, bet jau pabaiga  bigsmile.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif
Ir pagrindine aktore memiu meme  4u.gif

Na jos toks vaidmuo šiame filme (beje nepamenu jos iš kitų matytų) tai negaliu komentuoti jos vaidybos. Bet man ji graži ir labai moteriška šiame filme, pradedant išvaizda, skoningu stiliumi, manieromis.
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 18, 12:04)
Na jos toks vaidmuo šiame filme (beje nepamenu jos iš kitų matytų) tai negaliu komentuoti jos vaidybos. Bet man ji graži ir labai moteriška šiame filme, pradedant išvaizda, skoningu stiliumi, manieromis.

Na, as kitokio charakterio, todel man sunku buvo ja suprasti. Grazi taip, nesigincyju, taciau as niekada netyleciau itardama savo vyra turint meiluze ir vietoj to, kad pasneketi atvirai ir arba arba...tai dabar gaunasi, kad sugriove 4 zmonems gyvenimus. Pabaigos as nesupratau...kas su kuo ir prie ko. Taciau kaip supratau vyras zino, bet atleido, jinai pasirinko vyra. O to berniuko su atmerkta akim as nesupratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2015 01 17, 23:52)
Sim@, sorry, tu už kiekviną filmą baliončikus dalini, temoj būni pastoviai ir sakyti, kad "nepamenu, ar diskusijos vyko apie jį, ar ne" kažkoks apsimetinėjimas....

gerbiamoji, čia tema, skirta diskusijoms apie rusiškus filmus ir serialus, o ne tamstos pašaipioms paniekoms tongue.gif
nepatinka - forumas neuždarytas, mieloji ax.gif
----
laba ryta,
nuo ankstaus ryto draugauju su Orlovais 4u.gif
šauni vaidyba, o ir aktoriai geri vaidina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 18, 12:09)
Na, as kitokio charakterio, todel man sunku buvo ja suprasti. Grazi taip, nesigincyju, taciau as niekada netyleciau itardama savo vyra turint meiluze ir vietoj to, kad pasneketi atvirai ir arba arba...tai dabar gaunasi, kad sugriove 4 zmonems gyvenimus. Pabaigos as nesupratau...kas su kuo ir prie ko. Taciau kaip supratau vyras zino, bet atleido, jinai pasirinko vyra. O to berniuko su atmerkta akim as nesupratau  biggrin.gif

Na taip pabaiga nei 5 nei 9 biggrin.gif bet jeigu viskas būtų daroma logiškai (aš taip pat elgčiausi gyvenime, viska išsiaiškindama) tai tikriausia nebūtų filmų smile.gif

QUOTE(Sim@ @ 2015 01 18, 12:14)
gerbiamoji, čia tema, skirta diskusijoms apie rusiškus filmus ir serialus, o ne tamstos pašaipioms paniekoms tongue.gif
nepatinka - forumas neuždarytas, mieloji ax.gif

Ačiū už išsakytą nuomonę, na tema ne tik apie filmus, dažnai ir apie orus ir apie asmenines bėdeles čia parašoma, o tai, kad praeitoj temoj pusę jos buvo kalbama apie "Verni moiu liubov" tai nepastebėti buvo neįmanoma, net man ne taip dažnai rašančiai toje temoje. Paniekos niekam nejaučiu ir negaliu sau to leisti, lengvas sarkazmas buvo išsakytas, prisipažįstu, paprasčiausia nesusilaikiau neišsakiusi savo nuomonės. Daugiau šia tema nebediskutuosiu wink.gif
O uždrausti forume rašyti gali moderatoriai, jūsų teisė mane apskųsti 4u.gif
Atsakyti
Nu psio baigiam baigiam moteros 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ziurim toliau filmus smile.gif penktadienio vakarais su kepta duona ir aluciu , suriu ir vyneliu, o kitom dienom su arbatele lotuliukas.gif toliau ziurom...bo kinas yra jega biggrin.gif
Dabar bandysiu pagal megiamus aktorius ieskoti filmu. Pasidarysiu skaniu salotu su lasisa ir butinai reik gero filmo lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Sim@,2015 01 16, 21:21]

beskaitydama pastarąsias kelias dienas Jūsų postus, pamaniau, kad kitoj temoj Visgi, galėsi prie kiekvienos nicko - ale "grupuotes" surašyt

Su manimi tai bus sunku biggrin.gif As ziuriu visus zanrus,nuo komedijos iki fantastikos.Koki kada filma ziureti,lemia nuotaika tikrai ne mada.Va tarkime,populiaru "Avatara"pasiziurejau mazdaug pries pusmeti,tik tai.Visi darugai gyre,siule bet man tuo momentu nesinorejo.Filmo pasirinkimas,kaip minejau priklauso nuo nuotaikos,retai kada ziuriu/skaitau kas vaidina ir niekados kas rezisavo blush2.gif nebent atspeju smile.gif Man asmeniskai daug ka pasako filmo "nuotrauka".Paveiksliukas man kaip "startas"pries pasirenant filma,koks jis turi buti,nezinau biggrin.gif tiesiog turi patraukti aki.Tada skaitau filmo aprasyma ir jei suitrigavo,siunciu.Kazkai taip.Va,tarkime dabar noriu kazka "stipraus" ne alkoholio lotuliukas.gif veiksmo trilerio su siaubo elementais rolleyes.gif

[quote=sena pažįstama,2015 01 17, 06:33]

As pasakysiu paslapti: cia ne grupuotes ir ne konkrecio stiliaus myletojos, cia reklamine akcija.

O man priesingai,net principialiai sakyciau,jei dauguma viena filma ziuriu,man noro nera biggrin.gif
"Mazor"o per tv anonsa pamaciau,suintrigavo."Svoi sredi ciuzix",nes pagrindinis aktorius,vienas is mano favoritu."Verni moju libov" ir "Palac" neziurejau ir noro jiems kolkas neturiu. smile.gif
[/quote]

Sveikos .Pagaliau turiu kompiuteri assa.gif Vakar pabaigiau 'Fizruk" š.... paliginus su pirmu sezonu bet menegstu palikinet filmu pusiaukelyje,nors keleta yra taip paliktu,"Stanica","Lialia","Goriunov" blush2.gif tai priverciau paziureti iki galo,juolab,kad serijos trumpos..Dabar paieskuose.

Dovanuokite 4u.gif geda peleda,taip,taip,bet dar neismokau teisingai,akuratnai cituoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 sausio 2015 - 13:16
QUOTE(Nanita @ 2015 01 18, 13:15)

Dovanuokite  4u.gif geda peleda,taip,taip,bet dar neismokau teisingai,akuratnai cituoti  blush2.gif

nu jo, laiks jau butu ismokt blink.gif
Atsakyti