Žiūriu totalias nesąmones po youtube blaškausi, kas užkimba tą įsijungiu
Ačiū Visgi už naujienas, gal bus kas nors doresnio ir jūsų postus paskaičius įsijungiau Neliubimij, žinau, kad esu mačius, bet nieko nepamenu, o kadangi su Bondarenko, tai pažiūrėsiu iš naujo
QUOTE(amirrr @ 2015 01 17, 21:12)
Žiūriu totalias nesąmones po youtube blaškausi, kas užkimba tą įsijungiu Ačiū Visgi už naujienas, gal bus kas nors doresnio ir jūsų postus paskaičius įsijungiau Neliubimij, žinau, kad esu mačius, bet nieko nepamenu, o kadangi su Bondarenko, tai pažiūrėsiu iš naujo
Na visai kaip aš Oi amirrr aš nežinau ar čia geras pasirinkimas, nebent jei nematei.
O šiaip geriau su juo siūlyčiau
''Поцелуй судьбы'' /2011/
http://kinozal.tv/de...s.php?id=930570
Песня из фильма Поцелуй судьбы
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 19:20)
Oi ne ne. Ne tas pats.
supratau
----
nu, bet tas Palačius - žiaurokas filmas gaila Raisos - stipri moteris išgyveno ir karą, ir paskui gyvenimą
jau po vokiečių patyčių....
GERAS FILMAS
Laba
Paziurejom ir mes Палач. Vienas is man labiausiai patikusiu filmu bus. Per diena ir suziurejom. Maniskis sako, "davai man tokio lygio filmu ieskok". Tai va, kad retenybe.
Bandysim rekomenduotą Небо в огне 2010. Nemate, gal patiks
Dar prisiminiau karini labai patikusi
По лезвию бритвы (8 серий из 8) / 2014 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1215987
Paziurejom ir mes Палач. Vienas is man labiausiai patikusiu filmu bus. Per diena ir suziurejom. Maniskis sako, "davai man tokio lygio filmu ieskok". Tai va, kad retenybe.
Bandysim rekomenduotą Небо в огне 2010. Nemate, gal patiks
Dar prisiminiau karini labai patikusi
По лезвию бритвы (8 серий из 8) / 2014 /
http://kinozal.tv/de....php?id=1215987
o aš persimesiu į meilę
bandysiu žiūrėt - Верни мою любовь (1-24 серии из 24) (Евгений Баранов (II)) / [2014, мелодрама] nepamenu, ar diskusijos vyko apie jį, ar ne bet aš kaip visada - paskutinė, nes nespėju pernai metų sužiūrėt filmų, jau Visgi šiais metais "prikūrė"
bandysiu žiūrėt - Верни мою любовь (1-24 серии из 24) (Евгений Баранов (II)) / [2014, мелодрама] nepamenu, ar diskusijos vyko apie jį, ar ne bet aš kaip visada - paskutinė, nes nespėju pernai metų sužiūrėt filmų, jau Visgi šiais metais "prikūrė"
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 21:35)
bandysiu žiūrėt - Верни мою любовь (1-24 серии из 24) (Евгений Баранов (II)) / [2014, мелодрама] nepamenu, ar diskusijos vyko apie jį, ar ne
taigi metų filmas čiut čiut ne vienbalsiai
aš 22 serija mėgausiuos šiandien
o pocelui sudby mačiau matyt 2011
Kątik pažiūrėjau "Devushka.srednih.let" visai nieko
QUOTE(Apuokas @ 2015 01 17, 22:49)
taigi metų filmas čiut čiut ne vienbalsiai aš 22 serija mėgausiuos šiandien
Na bliamba pavydžiu baltu pavydu kad šitaip povaliai žiūri O su tuo čiut čiut tai musėt tikrai, trūksta gal vieno, gal dviejų balsų Oi duodat moterys QUOTE(Apuokas @ 2015 01 17, 22:49)
taigi metų filmas čiut čiut ne vienbalsiai
oi, Dieve, kokia aš atsilikus tada
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 23:35)
o aš persimesiu į meilę
cia jau 1000 kartu aptartas ir ivertintas
pries ,,mazor" daugumos ziuretas
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 20:33)
Na visai kaip aš
Oi amirrr aš nežinau ar čia geras pasirinkimas, nebent jei nematei.
Oi amirrr aš nežinau ar čia geras pasirinkimas, nebent jei nematei.
Žinok buvau mačius, bet sužiūrėjau dar kartą, matyt kai tada žiūrėjau Bondarenko nebuvo favoritas
O va šito tikriausia nemačius, tai jungiuosi dabar, ačiuka
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 21:35)
o aš persimesiu į meilę
net prunkštelėjau perskaičius Sim@, sorry, tu už kiekviną filmą baliončikus dalini, temoj būni pastoviai ir sakyti, kad "nepamenu, ar diskusijos vyko apie jį, ar ne" kažkoks apsimetinėjimas....
Visgi, esu mačius ir tą ''Поцелуй судьбы'' bet irgi nepamenu kas ir kaip... pažiūrėsiu, vis tiek nėra ko prarasti "badmečiu"