Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(vaya @ 2015 01 17, 17:19)

aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 17, 09:26)
O kuom jums neitiko pabaiga?

Del to kad vel emesi santazo. Kaip ir graziai atsisveikino, bet va jei nori, kad teciui viskas butu gerai, grizk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 17:17)
Man Нелюбимый labai graži, jautri pabaiga wub.gif Iki dabar pamenu šį filmą.

mhm...man irgi wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 17, 17:45)
Del to kad vel emesi santazo. Kaip ir graziai atsisveikino, bet va jei nori, kad teciui viskas butu gerai, grizk  verysad.gif

Na taip... verysad.gif
Atsakyti
baigiau - Jekateriną (2014) ir jau žiūriu Палач, tai db tos, kurios jau pažiūrėjote, pasakykite, ar Raisos vyras tas pats, kuris ją miške "pamylėjo", ar kitas? g.gif g.gif nes kažkaip nesuprantu...
esu ANTROJE serijoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 17 sausio 2015 - 18:04
Сериал Вера, надежда, любовь онлайн
Dabar sita jamiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 19:03)
baigiau - Jekateriną (2014) ir jau žiūriu Палач, tai db tos, kurios jau pažiūrėjote, pasakykite, ar Raisos vyras tas pats, kuris ją miške "pamylėjo", ar kitas? g.gif  g.gif nes kažkaip nesuprantu...esu ANTROJE serijoje ax.gif
Oi ne ne. Ne tas pats.

Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 17, 06:33)

Asmeniskai, as mielai pasiduodu tokiai reklaminei akcijai, galite mane laikyti priklausoma nuo to, bet labai kabina, kai kurios susirasineja geltonai, nu toks azartas sukyla, pasijauciu vienintele balta varna, negalinti dalyvauti diskusijoje, tai iskart sedu ir pasiziuriu filma drinks_cheers.gif

aš geltonimų išsvis neskaitau biggrin.gif visus filmus man parsiunčia MB, tai kaip ir madų čia nesivaikau, bet ka rekomenduojate kaip gerą visada pažiūriu, va ir dabar su vyru kartu pradėjom Mažor žiūrėti onlin, nors taip visus siunčiamės ax.gif
QUOTE(arden @ 2015 01 17, 13:30)

parašyk nuomonę kai pažiūrėsi wink.gif
šitam filme užkliuvo visų akorių vienodas makiažas-"pravodkės"  biggrin.gif

baigiau žiūrėti "Королева игры" iki paryčių pražiūrėjau doh.gif , man patiko, nors pabaiga doh.gif
makiažas ir man užkliuvo, ir vyrui sakau pažiūrėk visom damom pravodkes vienodos -užriestos biggrin.gif ans man sako, tai grimuotoja viena tebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 17, 16:27)
as tai maciau, kaip kazkurios klause, ar ji miegojo su jo tevu. Gal kur netoli tas suo pakastas ax.gif
Oi ne, toli gražu. Ne šis variantas. Durnesnio filmo turbūt nemačiau, arba jau kiti durnesni filmai nublanko prieš šį. Vienų žodžių aš be žodžių.
P.s. pirmos tos 13 min. patiko. Tik tiek.
Beje, kas man labiausiai akis badė, tai ta šeimyninė svetainė-stalas, kur pietaudavo šeimos nariai ir pan. Tragedija. Kaip mauzoliejus koks. Na tokia šarvojimo sale dvelkė, kad ką aš žinau, brrr.... Šalta, jaukumo nulis. Fu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 sausio 2015 - 19:16
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 14:06)
''Роковое наследство'' /2014/

išvargau doh.gif nepatiko visiškai
veikėjai kažkokie bestuburiai,
plaukiantys pasroviui

Atsakyti
Jau aš čia pasakyčiau nariuotakojai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2015 01 17, 21:33)
išvargau  doh.gif nepatiko visiškai
veikėjai kažkokie bestuburiai,
plaukiantys pasroviui

tada neziuresiu, nebent veliau.
,,Inkvizitor" dar pas mane eilej stovi, reiks ta ziuret, drauge labai isgyre.
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 14:39)
Įdomus filmas Ekaterina thumbup.gif

man ir jis labai patiko thumbup.gif
Atsakyti