Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 15:06)
''Роковое наследство'' /2014/
''Барби и медведь'' /2015/

4u.gif
4u.gif
man tai keista, kad nesenai dar žiūrėjome įvairius filmus 2014 m., o jau 2015 m.prikūrė ax.gif
Įdomus filmas Ekaterina thumbup.gif
Atsakyti
Sunciuosi ,,Taljanka", jei karo nerodo, kaip jus sakot ax.gif
naujienos wub.gif
anonsa maciau ,,nasliedstvos", turetu neblogas but.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sapniukass: 17 sausio 2015 - 14:46
QUOTE(sapniukass @ 2015 01 17, 15:46)
anonsa maciau ,,nasliedstvos", turetu neblogas but.
Pradžia intriguojanti, praeina filmo pradžios tik 13 min, ir gaunasi toks koliažas- miręs tėvas palieka palikimą: vieną dalį žmonai, savo dalį palieka abiem savo sūnam (jie patys tarpusavyje turi tą dalį pasidalinti), o trečią dalį palieka vienai iš savo marčių, kitai marčiai nieko. Šokas visiems. Kita marti apskritai pasiunta (kur negavo nieko). O iki testamento perskaitymo vienas iš sūnų buvo kaip maitvanagis, nusprendęs seniai kad jam viskas liks.
Keista šeima, nedarni, ir tie broliai nesutaria.
Čia tik tik pati pradžia. Man dabar įdomu kur čia šuo pakastas.
Atsakyti
Znachar neprilipo.
http://seasonvar.ru/...Nelyubimyj.html
Toks keistokas, bet aktore grazi, tai ziuriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 17:02)
Pradžia intriguojanti, praeina filmo pradžios tik 13 min, ir gaunasi toks koliažas- miręs tėvas palieka palikimą: vieną dalį žmonai, savo dalį palieka abiem savo sūnam (jie patys tarpusavyje turi tą dalį pasidalinti), o trečią dalį palieka vienai iš savo marčių, kitai marčiai nieko. Šokas visiems. Kita marti apskritai pasiunta (kur negavo nieko). O iki testamento perskaitymo vienas iš sūnų buvo kaip maitvanagis, nusprendęs seniai kad jam viskas liks.
Keista šeima, nedarni, ir tie broliai nesutaria.
Čia tik tik pati pradžia. Man dabar įdomu kur čia šuo pakastas.

as tai maciau, kaip kazkurios klause, ar ji miegojo su jo tevu. Gal kur netoli tas suo pakastas ax.gif
Atsakyti
o kaip verčias tas Jūsų žiūrimas Палач_? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 17, 17:02)
o kaip verčias tas Jūsų žiūrimas Палач_? g.gif

Budelis
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2015 01 17, 17:19)
Budelis
Pusę valandos negalėjau prisiminti šito žodžio doh.gif Žinau, ant liežuvio galo, o prisimint neina nei per kur. Apibūdinimą žinau- na tas kur galvas kerta, na tas, tas, o kas tas, trumpa atmintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 17, 17:26)
Znachar neprilipo.

man ir toks iš bėdos... kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 16, 21:21)
laba vakara, visoms,
beskaitydama pastarąsias kelias dienas Jūsų postus, pamaniau, kad kitoj temoj Visgi, galėsi prie kiekvienos nicko - ale "grupuotes" surašyt, nes kurioms patinka ir dievina detektyvus jau žinome.
Karinius filmus kas mėgsta ir dievina jau pasisako. Paskui bus melodramų, komedijų ir t.t. mėgėjos - dievintojos ax.gif
kaip idėja? g.gif

Mane irgi būtų sunku suklasifikuoti doh.gif Man patinka detektyvai, bet turi būti mandri, psichologiniai, idealu, jei negaliu atspėt finalo. Tokių vis mažiau ir mažiau. Kariniai ne mano arkliukas. Bet su retomis išimtimis žiūriu. Kažkodėl neprisiverčiu Razviedčitsų pažiūrėt. Bijau, kad man patinkantys herojai nesulauks finalo schmoll.gif Patinka ir melodramos, bet tada turi būti man patinkantys aktoriai. Kartais užkabliuoja filme vaidinantys aktoriai, nebūtinai mano mėgiami. Tada peržiūriu jų filmografijas, atrandu ir neblogų filmų, ir aktoriai patampa mylimi. taip nutiko su Светлана Ходченкова, Татьяна Арнтгольц ir kitais. Pažiūrėjus Palač, užsikabliavau už "Čarkasovo" herojaus ir pažiūrėjau «МосГаз». Yra dar vienas tęsinys ГоЗнак, kuriame tie patys pagrindiniai herojai. Bet dar nepasirodė ekranuose. Va taip ir keliauju serialų keliais bye1.gif
Atsakyti
Kas nori gyvenimisko filmo apie meile, rekomenduoju NELIUBIMYJ.
Pirma serija so so, bet siaip labai geras, vertinu 9/10 4u.gif
Atsakyti
Man Нелюбимый labai graži, jautri pabaiga wub.gif Iki dabar pamenu šį filmą.
Atsakyti