Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 17, 06:33)
As pasakysiu paslapti: cia ne grupuotes ir ne konkrecio stiliaus myletojos, cia reklamine akcija, kad kaip galima daugiau zmoniu paziuretu konkretu filma biggrin.gif Kaip buvo su Mazoru? mirksiukas.gif Pradejau ziureti, uzsikabinau, emiau liapsusus matyti ir rasyti, uzsikabino iskart kitos, noredamos mane patikrintos, ir ziu-praktiskai visos musu temos skaitytojos buvo priverstos pasiziureti ta Mazora lotuliukas.gif Kam patiko, kam nepatiko-cia jau atskira kalba, bet paziurejo beveik visos drinks_cheers.gif Taip ir su Palac-garantuoju, kad bus ir kam nepatiko, bet visos bent is smalsumo pasiziures biggrin.gif
Asmeniskai, as mielai pasiduodu tokiai reklaminei akcijai, galite mane laikyti priklausoma nuo to, bet labai kabina, kai kurios susirasineja geltonai, nu toks azartas sukyla, pasijauciu vienintele balta varna, negalinti dalyvauti diskusijoje, tai iskart sedu ir pasiziuriu filma drinks_cheers.gif

aš irgi tokia filosofija čia vadovaujuosi... ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Oho, čia ir savų filosofinių niuansų turit (laikomasi)? Geras bigsmile.gif
Aš tai šiuo klausimu bjauri žinokit, pas mane atvirkščiai, t.y. 'atvirkštinė' filosofija.

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 17, 06:33)
Dvi irgi pabaigiau, kol kas patinka drinks_cheers.gif 
Na ką, baigiau žiūrėti aš tą ''Тальянка'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1275461

Pokarinis laikotarpis. Karo epizodų nėra. Melodrama aš jo tikrai neįvardinčiau, tai šeimos (-ų) tikrų tikriausia drama tuometinėje santvarkoje.

Grįžta žmogus po karo su žavia, inteligentiška, išsilavinusia itale žmona ir su pupa-uoga mažamete dukra namo į Tėvynę, o Tėvynė oi kaip nesvetingai pasitinka. Ir nesvarbu kad karas pasibaigęs ir vokiečių nėra. Savi kaip vokiečiai. Su šia šeima buvo taip- 'mylėjo kaip dūšią, krėtė kaip grūšią'.

Kas žiūri- neskaitykit, sena pažįstama, tai tave irgi liečia, nes paskui bus neįdomu žiūrėti smile.gif o kas nežiūrės, gali paskaityti, fragmentais papasakosiu.

Kaip ir rašo aprašyme- grįžta jis iš Italijos į Tėvyne su nauja šeima ir sužino, kad jo čia likusi šeima, gyva sveika (žmona, paauglys sūnus ir tėvas). Šiai šeimai buvo taip pat pranešta, kad jis žuvęs.
Labai nepatogi situacija- dvi žmonos vienam kaime, vos ne po vienu stogu.
Vyras išvyksta ir abi žmonos lieka vienos.

Rusaitė žmona Екатерина Гусева (Tatjana)
user posted image

Italė žmona Йоанна Моро (Džiuljeta)
user posted image

To kaimo председатель колхоза siekė, kad ta Džuljeta taptu jo sugulove, ji nepasidavė spaudimui, po kiek laiko jis atėjo jau 'kaip žmogus' pirštis, vėl nieko nepavyko, tuomet jai davė sunkiausius darbus dirbti kolūkyje, kad tik palaužti ją. Net ir pasą iš jos paėmęs buvo.
Beje tame kolūkyje abi žmonos kartu dirbo. Minimaliai bet normaliai jos bendravo, jokios neapykantos nebuvo, tik tas Tatjanos paauglys sūnus naujai tėvo žmonai neapykantą jautė.

Ir vieną dieną tas Tatjanos paauglys sūnus apsivogė, pavogė kelias skardines mėsos konservų iš valstybės. Gresia 5 metai kalėjimo. Abi žmonos atėjusios prašo viršininko, kad jo nesodintų. Viršininko sąlyga tokia- jei ši italė mane patenkins, paleisiu sūnų. Tokiu būdu ji išgelbėjo Tatjanos sūnų nuo kalėjimo.

Vėliau, į Džuljetą įsimyli первый секретарь обкома Рагулин. Čia ir prasideda jos didžiausia nelaimė. Ragulino žmona iš keršto jai pripaišo špionažą, jos dabar 'statusas' враг народа. Kol ji sėdi kalėjime, Берия liepia žūtbūt surasti jos dukrytę. O jos dukrą pasiima pas save Tatjana, o vėliau išveža ir paslepia.

Ir šį kartą jau Tatjana išgelbsti jos dukrytę, bet sumoka labai didelę kainą- gyvybę.
Ją kamantinėjo, kankino (ji neišdavė kur ta mažylę paslėpė) atsidūrė ligoninėje ir ten numirė palikdama savo tą paauglį sūnų.
Dar kai pas ją buvo ta mergytė, Tatjana taip gražiai su visa meile ją vadino принцесса ты моя.

Kas man čia nepatiko, tai tas jų bendras vyras lakūnas, Степан. Tai geras ir vyras ir tėvas buvo, jei sūnus atvažiavo tėvą nušauti doh.gif
Man jis ir kaip aktorius niekad nepatiko schmoll.gif

user posted image

Viskas, baigiau kariauti. Reikia pailsėti ir ką lengvo, gražaus ir gal net pūkuoto susirasti biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai dabar žiūriu "Znaxar" kuri rekomendavo, nes buvau nemačius... o man kažkaip norisi filmų su gražiais jaunais aktoriais blush2.gif čia po mažoro trbt blush2.gif xi xi ax.gif
Atsakyti
Екатерина (1-11 серии из 11) (Александр Баранов, Рамиль Сабитов) / [2014, драма, мелодрама] - patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 10:54)
Kas man čia nepatiko, tai tas jų bendras vyras lakūnas, Степан. Tai geras ir vyras ir tėvas buvo, jei sūnus atvažiavo tėvą nušauti doh.gif
Man jis ir kaip aktorius niekad nepatiko schmoll.gif

Laba

g.gif O man Merzlykin labai patinka. Ir jei jis vaidina, visada ziuriu. Ir filmai su juo buna geri - Deti vodoleja, Krik sovy, Kacheli, Ladoga. As ji isimylejau per Kacheli filma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 17 sausio 2015 - 12:17
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 01 17, 11:13)
Labas rytas 4u.gif
Siandien pabaigsiu ziureti Piatneckij 4, nu ir galvojau,kad oradesiu Palach,bet.... po Piatneckij isvis nezianu ka ziureti doh.gif dabar butent taip jauciuosi.

man ir taip būna gerą serialą pabaigus žiūrėt... angel_sadangel.gif nežinai, kurio kito griebtis... po Mažoro visgi man Palač įtiko, tai dabar spoksau bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 17, 12:27)
Aš tai dabar žiūriu "Znaxar"  kuri rekomendavo, nes buvau nemačius... o man kažkaip norisi filmų su gražiais jaunais aktoriais blush2.gif čia po mažoro trbt blush2.gif  xi xi ax.gif

aš irgi po Mažoro domėjausi, kur gi dar tas Priluckij vaidina, bet... kituose serialuose jis arba toks mažvaikis, arba rolė jo niekam tikusi schmoll.gif
dar man Vika irgi patiko (Karina Razumovskaja), ji man ir Vangelijoj patiko... jos irgi kituose serialuose ieškojau, bet ... nekabino... ax.gif
tokiais atvejais užsuku čia ir skaitau Jūsų reklaminius rolikus apie tai, ką žiūrėjot ir ar patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 16, 07:21)
Tai va, dabar ziuriu "Taljanka", mergos, mano detektyves, pirmyn i kita filma pioneer.gif  Pirma serija pasiziurejau, bus geras filmas, matosi is karto, bent jau daug veiksmo ir nera lyriniu nukrypimu, kas buvo filme "palac" drinks_cheers.gif

vakar tris serijas pažiūrėjau. patiko, šiandien turėsiu ką veikt smile.gif

QUOTE(Šokoladė @ 2015 01 16, 19:42)
Senai vyras buvo parsiuntes "Karaleva igry" pradejau ziureti, pradzia laabai  wub.gif

parašyk nuomonę kai pažiūrėsi wink.gif
šitam filme užkliuvo visų akorių vienodas makiažas-"pravodkės" biggrin.gif

baigėm su vyru visus 11 sezonų internų. ar bus pratęsimas, girdėjot kas? kažko truks vakarais. pasigavom Bykovo "fu fu fu" biggrin.gif

apie PALAČ neskaičiau nieko geltonai, bet baigus taljanką, pulsiu prie jo.

man nepatinka fantastika ir detektyvai nelabai. mieliausi kariniai ir melodramos
Atsakyti
QUOTE(Sofija7 @ 2015 01 17, 12:27)
... o man kažkaip norisi filmų su gražiais jaunais aktoriais blush2.gif
Va šitas ir mano pats pagrindinis kriterijus. Būna, kad filmas gal ir geras, bet jei aktoriai ne mano skonio, nėr nei jaunų nei gražių, ir viskas, na negaliu prisversti žiūrėti nors tu ką. Tai taip ir palieku.
QUOTE(nerimaaan @ 2015 01 17, 13:17)
man ir taip būna gerą serialą pabaigus žiūrėt...
Ir man lygiai tas pats. Rodos tokia tuštuma apninka, daug pastangų reikia save reabilituoti po to. Tada ir vėtausi ir mėtausi kol randu vėl ką kas sudomina.
QUOTE(arden @ 2015 01 17, 13:30)
baigėm su vyru visus 11 sezonų internų.
Na šitie tai duodavo garo biggrin.gif Man ypač amerikonas patikdavo su savo amerikonišku humoru ir mąstymu. Mielai ir toliau žiūrėčiau...
Фил Ричардс поздравляет с Новым годом!
Atsakyti
man detektyvai, dramos, melodramos , ne kvailos komedijos patinka.
neziuriu mistikos, vengiu kariniu...
Atsakyti
Сериал Знахарь 1 сезон онлайн
Jamu sita siandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 17, 11:54)

Sveikos smile.gif Pabaigiau ir as, patiko. Ziuriu viska, komedijos tik nelabai.
Atsakyti
Na va, pačiu man laiku. Vis šis tas naujo. Atsipūsiu. Tikiuosi smile.gif

''Роковое наследство'' /2014/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1298520

user posted image

''Барби и медведь'' /2015/
Сегодняшняя премьера
http://kinozal.tv/de....php?id=1298575

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 17 sausio 2015 - 14:11