Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXX Tema)

Senai vyras buvo parsiuntes "Karaleva igry" pradejau ziureti, pradzia laabai wub.gif
Atsakyti
laba vakara, visoms,
beskaitydama pastarąsias kelias dienas Jūsų postus, pamaniau, kad kitoj temoj Visgi, galėsi prie kiekvienos nicko - ale "grupuotes" surašyt, nes kurioms patinka ir dievina detektyvus jau žinome.
Karinius filmus kas mėgsta ir dievina jau pasisako. Paskui bus melodramų, komedijų ir t.t. mėgėjos - dievintojos ax.gif
kaip idėja? g.gif
Atsakyti
Pradejau ziuret Taljanka, tai pirmos serijos nieko, veliau fuflo ...
Man merginis tik Delo cesti, Mazoras ir Razvedcicy patiko. Ka daryt...kur dar tokiu geru rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 16, 21:21)
beskaitydama pastarąsias kelias dienas Jūsų postus, pamaniau, kad kitoj temoj Visgi, galėsi prie kiekvienos nicko - ale "grupuotes" surašyt, nes kurioms patinka ir dievina detektyvus jau žinome. Karinius filmus kas mėgsta ir dievina jau pasisako. Paskui bus melodramų, komedijų ir t.t. mėgėjos - dievintojos ax.gif kaip idėja? g.gif
Yra kitas keblumas. Aš asmeniškai negaliu priskirti sau vieno žanro, ar savęs priskirti kažkokiam vienam žanrui. Aš žiūriu viską viską- nuo iki, visus žanrus. Tik tuo metu mano pasirinkimas priklauso nuo nuotaikos, nusiteikimo, kas ant bangos ir pan,. Ko aš tikrai nežiūriu, ir nemėgstu- tai snobiškų filmų. Tai aš kaip ir iš šito konteksto idėjos- iškrentu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 14, 20:15)
Ziurek Palac-tai Mazoro ir Radvedcycy misinys, plius, prisijungsi prie musu, detektyviu, klubo ph34r.gif Mes baigiam viska isnarplioti anksciau, nei filmo serijos pasirodo lotuliukas.gif

kas tas palac, gal nuoroda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 16, 21:35)
Yra kitas keblumas. ..

supratau 4u.gif
atsisiunčiau Palač, galbūt rytoj pradėsiu žiūrėjimą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 15, 14:52)
Pamenu po Разведчицы man dar patiko du kariniai filmai su moteriška kompanija (žinoma, Разведчицы- lyderis be konkurencijos, pirmoje vietoje), tai

Jei kas dar nematė ir patinka kariniai filmai, tai siūlau pažiūrėti.

Baigiau Разведчицы mintys dvejopos g.gif Filmas pats geras bendram isprusimui ir aktoriai, kurie man visi patinka 4u.gif Iki paskutines filmo minutes galvojau tikrai geras filmas, bet va paskutines minutes nesitikejau blink.gif Nors...... taip buvo yra ir bus...... sad.gif

Kol kas kariniu nebenoriu, nors ju yra geru tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 16, 20:21)
laba vakara, visoms,
beskaitydama pastarąsias kelias dienas Jūsų postus, pamaniau, kad kitoj temoj Visgi, galėsi prie kiekvienos nicko - ale "grupuotes" surašyt, nes kurioms patinka ir dievina detektyvus jau žinome.
Karinius filmus kas mėgsta ir dievina jau pasisako. Paskui bus melodramų, komedijų ir t.t. mėgėjos - dievintojos ax.gif
kaip idėja? g.gif

Ko nemegstu tai fantastikos tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 16, 20:33)
Kurią seriją žiūri, aš antrą bebaigiu.

Dvi irgi pabaigiau, kol kas patinka drinks_cheers.gif Vakar dar pasiziurejau lengva komedija "Mamy 3" thumbup.gif Vaidino Harlamovas, Zavartniuk(is "Mano puikioji aukle"), kaip rusai avariniu budu nusileide Lenkijoje Naujus metus svente biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(Sim@ @ 2015 01 16, 21:21)
laba vakara, visoms,
kaip idėja? g.gif

As pasakysiu paslapti: cia ne grupuotes ir ne konkrecio stiliaus myletojos, cia reklamine akcija, kad kaip galima daugiau zmoniu paziuretu konkretu filma biggrin.gif Kaip buvo su Mazoru? mirksiukas.gif Pradejau ziureti, uzsikabinau, emiau liapsusus matyti ir rasyti, uzsikabino iskart kitos, noredamos mane patikrintos, ir ziu-praktiskai visos musu temos skaitytojos buvo priverstos pasiziureti ta Mazora lotuliukas.gif Kam patiko, kam nepatiko-cia jau atskira kalba, bet paziurejo beveik visos drinks_cheers.gif Taip ir su Palac-garantuoju, kad bus ir kam nepatiko, bet visos bent is smalsumo pasiziures biggrin.gif
Asmeniskai, as mielai pasiduodu tokiai reklaminei akcijai, galite mane laikyti priklausoma nuo to, bet labai kabina, kai kurios susirasineja geltonai, nu toks azartas sukyla, pasijauciu vienintele balta varna, negalinti dalyvauti diskusijoje, tai iskart sedu ir pasiziuriu filma drinks_cheers.gif
QUOTE(Lionesss @ 2015 01 16, 21:31)
Pradejau ziuret Taljanka, tai pirmos serijos nieko, veliau fuflo ...

Rimtai? verysad.gif Is poros serijos dar taip neatrodo..

QUOTE(Visgi @ 2015 01 16, 21:35)
Yra kitas keblumas. Aš asmeniškai negaliu priskirti sau vieno žanro, ar savęs priskirti kažkokiam vienam žanrui. Aš žiūriu viską viską- nuo iki, visus žanrus. Tik tuo metu mano pasirinkimas priklauso nuo nuotaikos, nusiteikimo, kas ant bangos ir pan,. Ko aš tikrai nežiūriu, ir nemėgstu- tai snobiškų filmų. Tai aš kaip ir iš šito konteksto idėjos- iškrentu.

drinks_cheers.gif Man patinka viskas, kas tuo metu "ant bangos", na nebent negaliu pakesti ilgu serialu, jei pamatau filma su daugiau nei 16 seriju-net nepradedu ziureti schmoll.gif Gaila laiko ir...paskutiniu smegenu likuciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 01 16, 17:27)

QUOTE(Whagati @ 2015 01 16, 21:36)
kas tas palac, gal nuoroda?  g.gif

Visgi idejusi keliais postais auksciau, reikia atidziau skaityti nono.gif: 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2015 01 17, 02:45)
bet va paskutines minutes nesitikejau  blink.gif Nors...... taip buvo yra ir bus...... sad.gif

O kuom jums neitiko pabaiga?
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 17, 05:33)

Rimtai? verysad.gif Is poros serijos dar taip neatrodo..

Skonio reikalas, as labai jau pasidariau isranki, jei as ziuredama pradedu nematyt, kazka uzsigalvoju, znacyt...mazoras kai itrauke, tai iki pask minutes. O cia,pirmos serijos kabliuoja, o paskui bent jau man nuobodoka pasidaro
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 17, 06:33)
cia reklamine akcija, kad kaip galima daugiau zmoniu paziuretu konkretu filma biggrin.gif

supratau 4u.gif
----
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 01 16, 20:35)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as tik fantastikos visai nemegstu schmoll.gif

Labas rytas 4u.gif
Siandien pabaigsiu ziureti Piatneckij 4, nu ir galvojau,kad oradesiu Palach,bet.... po Piatneckij isvis nezianu ka ziureti doh.gif dabar butent taip jauciuosi.
Atsakyti