Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimo bangos (MedCezir)

QUOTE(ikm @ 2015 01 17, 13:46)
Sveikos, as irgi i prieki pasiziurejau blush2.gif , bet ar yra kur nors rusiskai igarsinta (forume anksciau pateiktos nuorodos man neatidaro sad.gif )?

Čia truputis yra smile.gif
Atsakyti
Lengvas, gražus serialas, jau aktoriai wub.gif Ir mano mylimiausias turkų aktorius (advokatas, Jamano gelbėtojas) vaidina wub.gif
O mergaitė, ta kuri patinka Jamanui, tai man tokia panaši į Sereną iš Liežuvautojos (Gossip Girl). Na tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 17, 16:22)
O mergaitė, ta kuri patinka Jamanui, tai man tokia panaši į Sereną iš Liežuvautojos (Gossip Girl). Na tikrai smile.gif

Turi panasumo,bet man Mira nesimpatiska unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 01 17, 16:32)
Turi panasumo,bet man Mira nesimpatiska  unsure.gif

O man nieko tokia mergaitė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ziuriu gerokai i prieki kiek buvo igarsinta naktim akis panarinus ir dziaugiaus ir verkiau, bet daugiau igarsintu nebera sad.gif tai net vyras juokiasi gal jau nakti i lova pareisiu biggrin.gif

Sakykit gal kas zino kokia cia daina Mira dabar dainavo siandieninej serijoje?
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2015 01 17, 16:03)
Sakykit gal kas zino kokia cia daina Mira dabar dainavo siandieninej serijoje?

yaz yaz yaz
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 01 17, 16:32)
Turi panasumo,bet man Mira nesimpatiska  unsure.gif

man irgi ji nelabai schmoll.gif man si aktore kazkuo primena Brittany Murphy, ypac padumavusiom akim smile.gif man Hazar Ergüçlü siame seriale labai graziai atrodo, ir kolkas role tokia nieko smile.gif Ir Miros mama cia ta aktore is Kuzey gney irgi kaip graziai atrodo, su trmpais plaukais zymiai geriau atrodo
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 01 17, 17:46)
man irgi ji nelabai schmoll.gif man si aktore kazkuo primena Brittany Murphy, ypac padumavusiom akim smile.gif  man Hazar Ergüçlü siame seriale labai graziai atrodo, ir kolkas role tokia nieko smile.gif Ir Miros mama cia ta aktore is Kuzey gney irgi kaip graziai atrodo, su trmpais plaukais zymiai geriau atrodo

O aš jau net anoje temoje parašiau kokia ji man baisi. Cia apie mama Miros. Jau ten baudyklė, cia man ji dar baisesne. O, jeigu dar makiaza nuvalius... Kaip skiriasi skoniai smile.gif
O Simai aktore man cia patinka labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 17, 18:46)
O aš jau net anoje temoje parašiau kokia ji man baisi. Cia apie mama Miros. Jau ten baudyklė, cia man ji dar baisesne. O, jeigu dar makiaza nuvalius... Kaip skiriasi skoniai smile.gif
O Simai aktore man cia patinka labai smile.gif

kaip sakoma del skonio nesigincijama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liniote @ 2015 01 16, 17:14)
Labas vakaras, jungiuosi prie jūsų smile.gif Žiūriu gerokai į priekį, todėl nesakysiu nei kuri serija, nei kas/kaip, geriau muzikos pasiklausom smile.gif

Labai graži šita daina thumbup.gif wub.gif Ši dalis man labiau patinka, kur jie nedainuoja biggrin.gif

Man ta Melda irgi baisi. Visokiam pavidale, ir KG, ir čia. O Simay tai būtų nieko, bet kažkas pas ją su burna netvarkoj blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 17 sausio 2015 - 22:08
[quote=Milagra,2015 01 17, 22:06]
Labai graži šita daina thumbup.gif wub.gif Ši dalis man labiau patinka, kur jie nedainuoja biggrin.gif

Man šita daina irgi labai labai wub.gif tik ot rupūžė, visai ne su tais veikėjais siejasi biggrin.gif Vagilkai tie Medcezirieciai biggrin.gif jei neklystu bus ir ne tik ta daina nuknise lotuliukas.gif

P.s. mano įrenginys vėl grybą pjauna, neišėjo normaliai pacituoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 17 sausio 2015 - 22:21
QUOTE(liniote @ 2015 01 17, 16:18)

Aciu reiks ieskot kur parsisiust labai patiko si wub.gif ir po to berods is 17serijos dar viena superine wub.gif
Atsakyti