Moteriskes tai ka jus is dangaus iskritote Tai aisku kad mokesite daugiau tik todel kad siandien dienai euras dolerio atzvilgiu yra silpniausias per N metu. Gi dar juokesi spaudoje, kad nespejom isivesti euro, kai reikia skubeti dolerius susipirkti Ir bent jau kol kas sugretinus buvusi lita, kaina dolerio gaunas arti 3 litu Cia nera jokios apgaules, tik rinkoje euras eina zemyn geometrine progresija Prognozuojama kad po metu ar dvieju euras ir doleris susilygins Taip kad pirkite ne smutkiukus, o dolerius ir i kojine dekite
QUOTE(Kaira @ 2015 01 21, 17:19)
jo, kažkaio įdomiai išeina, paskaičiavau kiek kainuotų daiktas jei reikėtų mokėt litais (skaičiavau kursu 2,94 lt už 1 dol), o po to pasiverčiau gautą sumą iš eurų į litus, tai skirtumas apie 3 lt. nu va pavyzdys, sąskaita 22,36 dol, t.y. 19,97 eurų. jei 22,36 dol padaugint iš 2,94 lt, išeina suma 65,74 lt. o jei 19,97 euro padagint iš 3,4528 lt, suma išeina 68,95 lt. nebent gal doleris labai pabrango arba nesamonė yra skaičiuot nebeegzistuojančia valiuta. man tai čia iš vis kosmosas, labai sunku įsikirst, bent jau kol kas
Arba ziurint is kitos puses man anksciau gauta suma litais niekada nevirsijo padauginus is 4 pradine suma dol. Pradine tai reiskia kokia matau krepselyj po nuolaidos. O dabar gaunasi, kad reikia is 4, 9 lt. Daugint. Kazkaip abydna man apue 20 lt daugiau gaunadi nei tikejausi.
QUOTE(pamelucik @ 2015 01 21, 17:03)
Arba ziurint is kitos puses man anksciau gauta suma litais niekada nevirsijo padauginus is 4 pradine suma dol. Pradine tai reiskia kokia matau krepselyj po nuolaidos. O dabar gaunasi, kad reikia is 4, 9 lt. Daugint. Kazkaip abydna man apue 20 lt daugiau gaunadi nei tikejausi.
Kad jau ir iki euro visu siuntiniu koficientas gaudavos apie 5. Gi doleris, kaip sukiles, tai ko noret. Anksciau jau 2,45 dolerio kursas gasdindavo, o paskutiniu metu gi net 2,91lt siekdavo.
QUOTE(angelina25 @ 2015 01 21, 14:24)
Tikrai nebusit prasove su dydziu. Mano akimis ziurint nera jis labai blizgus.Na man jis labai grazus
Na jis tikrai nėra blizgus kaip buvo nuotraukoje,mano mergina jau porą sav.jį nešioja,šiltas,smagus
QUOTE(Trolėmolė @ 2015 01 19, 08:28)
Gal būtų norinčių jungtis prie bathandbodyworks shipui pasidalinti?
Yra žvakių po 9 dol ir dar minusuoja 20 proc su koduku
http://m.bathandbody...14_9_3wk_lto_ss
Yra žvakių po 9 dol ir dar minusuoja 20 proc su koduku
http://m.bathandbody...14_9_3wk_lto_ss
Neužsakė bath&body,gal dar kas prisijungtų,ne tik žvakių bet ir kūno kremukų daug nukainuotų,junkitės merginos.
Mamos, greit i carter lendam kainos cllearance skyriuj su 40% nuolaida
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 21, 17:53)
Moteriskes tai ka jus is dangaus iskritote Tai aisku kad mokesite daugiau tik todel kad siandien dienai euras dolerio atzvilgiu yra silpniausias per N metu. Gi dar juokesi spaudoje, kad nespejom isivesti euro, kai reikia skubeti dolerius susipirkti Ir bent jau kol kas sugretinus buvusi lita, kaina dolerio gaunas arti 3 litu Cia nera jokios apgaules, tik rinkoje euras eina zemyn geometrine progresija Prognozuojama kad po metu ar dvieju euras ir doleris susilygins Taip kad pirkite ne smutkiukus, o dolerius ir i kojine dekite
nu gaila, kad brangsta, geriau pigtų o jei rimtai, tai bet kokiu atveju vis tiek net ir brangstant, yra ir bus dalykų, kuriuos vis tiek apsimoka pirkt ir siųstis, nes LT kainos kosminės. bent jau mano vaikai tikrai nevaikščiotų tokie iščiustyti, jei nebūčiau atradusi galimybės atsisiųst
QUOTE(zelviukas @ 2015 01 21, 19:43)
Neužsakė bath&body,gal dar kas prisijungtų,ne tik žvakių bet ir kūno kremukų daug nukainuotų,junkitės merginos.
Aš jau net nežinau kaip prašyti, kad nupirktų, kol dar būna gera kaina. Per pusantro mėnesio siunčiau tris bathandbodywork užsakymus, tarp kurių vienas buvo asmeninis su shipu. Nenupirko nei vieno. Tos didelės žvakės daug sveria, tad nepigiai gaunasi, todėl norisi kuo daugiau sutaupyti ir pasinaudoti maksimalia nuolaida. Išgyvensiu aš ir be tų žvakių. Bet labai jau gaila laiko praleisto gaudant gerą kainą, ieškant kodukų ir renkantis žvakes.
norinčioms pasitikrinti koks dabar dolerio kursas litais
1/(dabartinis sebo pardavimas ne grynais)1.1967*3,4528=2,8852
žiūriu netgi pakritęs vėl
1/(dabartinis sebo pardavimas ne grynais)1.1967*3,4528=2,8852
žiūriu netgi pakritęs vėl
CARTERS -40% clearance prekems, kainos isties , shipas dalinamas;
QUOTE(deima15 @ 2015 01 21, 19:12)
nerealios kainos, negali nepirkt
QUOTE(esu-mama @ 2015 01 21, 21:05)
nerealios kainos, negali nepirkt
Nuo parašytos -40? Ar jau galutinės nurodytos?