Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

Ar Levis dar rinksis? Prisijungčiau.
Atsakyti
Tikrai, gal galetumete paaiskinti cia temukej, kaip yra skaiciuojama, nes turbot ne vienai kyla neaiskumu. As irgi meginau seb valiutu skaiciuokles pagalba pasiskaiciuoti dolerius konvertuojant i eurus, tai man keliais eurais visur gavosi maziau, nei jus paskaiciavote skaiciukuose:/ gal mes nevisai taip skaiciuojame:/
aciu uz paaiskinimus;)

QUOTE(xrenatax @ 2015 01 21, 13:28)
Elona, brukštelėjau laiškutį dėl skaičių (tiksliau kurso), gal galite pažiūrėti wink.gif o gal labiau kuri suprantanti jau tą naująją sistemą gali paaiškint koks pvz šios dienos kursas, iš kiek reiktų daugint? nes šiandien gauta sąsk. su 1.1193 man pasirodė didelė?  g.gif ačiū, kas pagelbės. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(missg @ 2015 01 21, 14:52)
Tikrai, gal galetumete paaiskinti cia temukej, kaip yra skaiciuojama, nes turbot ne vienai kyla neaiskumu. As irgi meginau seb valiutu skaiciuokles pagalba pasiskaiciuoti dolerius konvertuojant i eurus, tai man keliais eurais visur gavosi maziau, nei jus paskaiciavote skaiciukuose:/ gal mes nevisai taip skaiciuojame:/
aciu uz paaiskinimus;)

man lygiai taip pat thumbup.gif ne didelis skirtumas, bet visvien man gaunasi, jog turėčiau mažiau mokėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2015 01 21, 14:34)
Gal kurios jau gavot OLD NAVY juoda prailginta paltuka su dirzu? idomu kaip dydis  g.gif  kazi ar neprasoviau  g.gif

Jei turit omeny mergaitiska paltuka,tai as jau gavau. Uzsakiau S dydi mergytei,kitai ziemai. Dabar su 117 ugiu ir 20 kg.svorio truputi didokas,bet is bedos galima eit. Kitai ziemai bus liuks
Atsakyti
QUOTE(angelina25 @ 2015 01 21, 15:00)
Jei turit omeny mergaitiska paltuka,tai as jau gavau. Uzsakiau S dydi mergytei,kitai ziemai. Dabar su 117 ugiu ir 20 kg.svorio truputi didokas,bet is bedos galima eit. Kitai ziemai bus liuks

taip apie ji klausiau bigsmile.gif aciu uz atsakyma, tai manau neprasoviau mano mergina dabar kokie 106cm, emiau XS kitai ziemai.
O ar nera labai blizgus, ar fainas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(angelina25 @ 2015 01 21, 15:00)

As dar negavau, bet tokio pat sudejimo merginai emiau M. Reiskias, eis su juo dar ne kita ziema, o dar kita doh.gif biggrin.gif

Beje, gavau siuntini, nediduka, bet merginu niku netruksta biggrin.gif Dar info ir Ridzio negavau tik. Lyg 01-15 orinukas.
Ir del Ruum galiu pasidalinti info, mergaitei emiau bliuskutes 5/6 metu, nors jai jau 6,5 , tai rankoves dar kiek ilgokos, o pacios bliuskes neplacios, subalansuotos kudoms. Tiesa, medziagyte plona, be visai tokios tikejausi.

O berniukui jau seniau buvau emusi, storesne medvilne ir puikiai skalbiasi, nesiojasi. Dabar vel pasiemiau, tai patiko, ta pati storesne medvilne, faina, zodziu. Matyt, todleriukams kitokios siek tiek bliuskes arba man taip sekasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 21 sausio 2015 - 14:29
QUOTE(baste @ 2015 01 21, 15:11)

Tikrai nebusit prasove su dydziu. Mano akimis ziurint nera jis labai blizgus.Na man jis labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angelina25 @ 2015 01 21, 15:24)
Tikrai nebusit prasove su dydziu. Mano akimis ziurint nera jis labai blizgus.Na man jis labai grazus  wub.gif

liux thumbup.gif wub.gif as irgi manau kad bus labai grazus wub.gif
Atsakyti
aciu uz paaiskinimus;)

http://www.delfi.lt/valiutos/
Man parejo skaiciukai 32,08$=28,66€
Pagal skaiciuokle gaunu kad uz 28,66€ nusipirkciau 33,19$
ir kursas ne 1,1193 o 1,1579 g.gif
Atsakyti
aciu uz paaiskinimus;)

Ir aš norėčiau paaiškinimo o tai dabar nieko nesuprantu. Kiek prie kurso centų prideda?
Atsakyti
Del skaiciuku manau, kad ten sumaisyta yra. Bent jau pas mane lenteleje virs skaiciuku nurodyta 1,1343 eur =1 $
Turetu buti atvirksciai, tada saskaita normali. Taip ir susidaro keliais eurais didesne suma.
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2015 01 21, 15:35)
http://www.delfi.lt/valiutos/
Man parejo skaiciukai 32,08$=28,66€
Pagal skaiciuokle gaunu kad uz 28,66€ nusipirkciau 33,19$
ir kursas ne 1,1193 o 1,1579  g.gif

as suprantu taip: kadangi prie skaičių rašo
usa 1, eur. 1,1343, tai
1/1.1343lygu 0.881 na ir plius ten toliau kiek dasideda cnt
bet iš kur tas 1,1193?
Atsakyti