Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(No Fear @ 2015 01 12, 20:11)
Kokia originali foto  thumbup.gif

Norėjau, kad pilnas vaizdas matytųsi viso setuko ax.gif

QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 13, 08:28)
Mergaitės, kur perkat batus paaugusiems berniukams? Vaikui beveik 11-ka, koja 39 dydžio.  Reiktų žieminių, bet niekur tarp vaikiškų nerandu. Jau gal MEN reikia žiūrėti?  g.gif

Tokiai kojikei dar ir Landsend, ir Timberland, ir GEOX tikrai yra. Turit žiūrėti BIG kid arba Youth dydžius, jei neapsirinku US7 dydį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EDTA67 @ 2015 01 13, 00:20)
gal kam reikia Nike kedukų 10 US dydžio (viduje 27 cm) , kur pirkom po 22 USD? Man per dideli:

user posted image

Kaunas, galiu siųsti. Rašyti į až

O gal kažkam netinka 7 dydis? Man neliko tada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 01 13, 10:03)
Norėjau, kad pilnas vaizdas matytųsi viso setuko ax.gif
Tokiai kojikei dar ir Landsend, ir Timberland, ir GEOX tikrai yra. Turit žiūrėti BIG kid arba Youth dydžius, jei neapsirinku US7 dydį mirksiukas.gif

Tai va, kad būtent Timberland labai noriu bet 7-to niekad nematau, pasibaigia šeštuku.
Ačiū už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2015 01 13, 10:39)
Tai va, kad būtent Timberland labai noriu bet 7-to niekad nematau, pasibaigia šeštuku.
Ačiū už nuorodas 4u.gif

Dabar nepasakysiu, kokį USA dydį turėjo maniškė su 39 koja, kai buvo, bet Timberlandus ne vienus tikrai su tokia koja turėjo ax.gif
Atsakyti
O crazy8 liko neuzsakyta? Gal siandien dar paims?
Atsakyti
juicycouture papildomai minusuojasi 30%?
Atsakyti

Mergaitės,

daug pirkom RL pagalvių. Pati irgi esu įsigijusi Medium tipo porą.
Noriu paklausti, ar labai skiriasi Firm nuo Medium? gal kas turit abejas ir galit palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 13, 11:18)
O crazy8 liko neuzsakyta? Gal siandien dar paims?

as irgi vakar nusiunciau nedideli g.gif
Atsakyti
Matyt, nezuteko free shipui. Gal dar kas prisijungs, geru kainu yra tikrai smile.gif
Atsakyti
esu nusiuntus nediduka crazy8 ax.gif
Atsakyti
Kas iš patirtie žinote kada bus Columbia vaikų batams nuolaida? Dabar dar žiūriu žieminukai pilnom kainom ax.gif
mums labai pasiteisino.
Atsakyti
O kur pastrigusi 12-18 orinė Trakų siunta? Kažkaip kiti miestai jau gavę atrodo g.gif
Atsakyti