Įkraunama...
Įkraunama...

***Mažasis Amerkoniukas***

QUOTE(Lara-klara @ 2015 01 19, 12:28)
O kaip crazy8 nesirena krepsiukas ? siunciau sestadieni nesulaukiu užsakyta  smile.gif

Gal prekes dingo,as gavau kad uzsakyta
Papildyta:
QUOTE(No Fear @ 2015 01 19, 13:38)
Vis dar tebeieskau pradingusio megztuko. verysad.gif

Gal bus musu siuntoj,mes 12-18 dar negavome verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2015 01 19, 18:21)
Gal bus musu siuntoj,mes 12-18 dar negavome  verysad.gif

Gal jusiske 12-18 jura plaukia ir su ridziu nusprendem, kad gal ten ir manasis megztukas. Man tai jau tas pats jurine ar ne, vistiek visi rubai per mazi buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2015 01 19, 18:54)
Ingusia31 please kita karta pasirink pokalbiam kokia pletku tema  mirksiukas.gif Suprantu kad buvo sumaisytu tavo prekiu, bet jos atrastos ir tu visa situacija zinai, puse kurios cia aprasei...

Neturiu ka pasakyti i toki tona schmoll.gif Dvejas siuntas pavyko issiaiskinti tikrai ne Jusu deka schmoll.gif Nemaniau kad viesa uzklausa apie dingusias prekes vadinama pletkais temoje blink.gif
Atsakyti
atsidariau temą, žiūriu daug puslapių prirašyta, galvojau intesyviai perkat ką nors gero, o čia.. moteriškas kolektyvas, tskant doh.gif biggrin.gif

ne pirmus metus perku, bet neturiu nei vieno priekaišto. gal todėl, kad suprantu, kad žmonės, ne automatai dirba. galutiniame variante, visada sprendimas randamas. ir prekės visos wink.gif.
Ridzis ir Co. galiu tik kantrybės palinkėt 4u.gif .

o tai šiandien perkam ką nors? biggrin.gif valentinadienio nuolaidas žiūrau pradėjo skelbt, mažu swarovskiai ką pasiūlys, prisireikė dovanoms visokių reikalų. kas užmatysit kokias bellas ar lunas gera kaina, šaukit garsiai ant visos temos biggrin.gif

Atsakyti
Mano norimiems auskarams svarovski netaiko anei maziausios nuolaidos, jau ir nezinau, ar verta laukti, jei kone pusmeti taip uzsispaude g.gif

O I pirkimu tema, tai as irgi perku nuo pat pradziu, bet pastaruoju metu siek tiek daugiau nesklandumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 19 sausio 2015 - 19:20
Sveiki, ar uzsake kam AE?
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2015 01 19, 13:22)
O as irgi vis laukiu, kur mano 12-02 uzsakytas paltukas Old navy. Drauge skaicius gavo gruodzio viduryje, o as iki siol nei skaiciu, nei ziniu jokiu nesulaukiu. Ir pirkti nebera ju verysad.gif

Man tas pats su tais riuuzavais Nike kedukais po 22,5 $. Gavau uzsakyta seniai, bet nei skaiciu, nei batu. Aisku jokio nuostolio, nes pinigeliai nesumoketi, bet siaip labai as ju noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2015 01 19, 21:22)
Man tas pats su tais riuuzavais Nike kedukais po 22,5 $. Gavau uzsakyta seniai, bet nei skaiciu, nei batu. Aisku jokio nuostolio, nes pinigeliai nesumoketi, bet siaip labai as ju noreciau  biggrin.gif

Matyt parduotuvėj nebeliko batų, nespėjo sistema sistema korealiuot likučio ir vsio basta.
Atsakyti
o tai parduotuvė nepraneša, kad prekė atšaukta g.gif

aš manau čia visos nori aiškumo, jei prekė atšaukta, norim, kad būtų pranešta apie tai, nes per tą laiką gali visokių variantų išlysti, aš pvz. būčiau nusipirkus dar sykį, iš naujo megztinį, nes buvo jų
Atsakyti
Dives, tai butent drinks_cheers.gif O ne po menesio ar dar veliau suzinoti, kad sorry, nebebus. Komunikacijos truksta.
Atsakyti
http://us.levi.com/ yra -40% nuo 250 ir free ship, renkam 4u.gif

Atsakyti
Gal kuri nespėjote gera kaina užsisakyti nuostabiųjų Alana pūkinių paltukų???
Aš saviškį XS dydžio juodą parduodu. Realybėj toks pat gražus, lengvas, pasiūtas labai kokybiškai, pridėtas maišelis palto laikymui wub.gif
Tiks ir S dydį nešiojančioms.
Štai toks:
user posted image
http://www.andrewmar...lana-27767.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Serpentine~: 19 sausio 2015 - 22:02